Slm arkadaslar.. baslikta da yazdigim uzere konu ablamin 16 senelik evli 2 cocuklu ve ilk askini unutamamis; seviyor ve gorusuyor olmasi..
Ablam 40 yasinda 4 senedir calisan esi polis memuru dini butun bu tarz durumlara saygi duyup sessiz kalinmasi taraftariydi bir zamanlar. Ama artik ablami taniyamiyorum..
Ilk aski zamaninda askerliginde onu bekleyip sadik olan ablama geldikten sonra " simdiye kadar seni istiyordum, simdi istemiyorum diyen kisi ...
Bu kisi dayi kziimin anne tarafindan akrabasi olup onun araciligi ile senelerce ablama evlendikten sonra ben onu unutamadim tarzi sozlerle ablamin icine gomdugu ama kafasindan bir turlu atip unutamadigi askini 4 sene once alevlendirdi desem yeridir.
Basta facebook uzerinden arkadas gibi gorusmeye devam ettiler ama sonrasinda adam ablami kocasina soylemekle tehdit etti.. onu devamli psikolojik baski ile yonetmeye calisti ablamin onca psikiyatri ilac tedavileri ondan kopmaya yetmedi ve onu bu duruma getiren adami hala sevdigini soyluyor.. ve bu durum bizi onu taniyanlari korkutuyor .. cunku bunlar ablamdan beklenmeyecek dusunceler davranislar bu kadar kör olmasi ona büyü vs yapildigini dusundurmekte.. ayrica ablamin deyimi ile dürüst olmak adina kocasina , 15 yasindaki kizina da o adami sevdigini soyledi ve suan evde derin bi sessizlik ve sasskinlik var .. enistem akilli efendi merhametli bir insandir ki annemlere de cok destegi olmustur.. ablam adamin karisini bosayip onunla evlenecegi gunu hayal ediyor .. basina boyle bir olay gelen var mi varsa sonucu nedir ablam bu isten zarar gorur mu korkuyorum acikcasi .. ilk aski dedigim adam tam bir mal sacma bahanelrrle ablami devamli.kiskandirmaya calisiyor bi b.ka da benzese hani yok ne karekter ne tip noldu benim ablamaaa büyü yapilmis olablr mi o adam tarafindan yorumlariniza ihtiyacim var.. uzun oldu hakkinizi helal edin ..