• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam evli ve ilk askini unutamamis..

Ablanı psikiatri bölümüne götürmelisin bence bir tedavi olması lazım. Hiç birşey düşünmese bile genç kızı var onu düşünmesi lazım. Bana normal gelmedi bu durum..
NOrmal degil evet.. beraber psikiyatriye de gittik ilaclar fayda etmiyor goremiyor adamin gerck yuzunu bi turlu ikna olmuyor kotu olacagina sonunun.. ya guzel olursa ya mutlu olursak diyip duruyor .. esimi bir arkadas gibi seviyorum bi insan olarak iyi birisi diyor .. duygusal anlamda hicbirsey hissetmiyorum diyor

NOrmal degil evet.. beraber psikiyatriye de gittik ilaclar fayda etmiyor goremiyor adamin gerck yuzunu bi turlu ikna olmuyor kotu olacagina sonunun.. ya guzel olursa ya mutlu olursak diyip duruyor .. esimi bir arkadas gibi seviyorum bi insan olarak iyi birisi diyor .. duygusal anlamda hicbirsey hissetmiyorum diyor

O zaman boşansın sonunu kendi görsün kocaman kadın sonucta. sonuçlarına katlanmalı madem gözü kör olacak derecede aşık olmuş..

Ablaniz bekliyor (ne kadar bencilce) da enisteniz ne yapiyor? O neden bosanmiyor?

Enistenizdeki firtina oncesi sessizlik durumu bana kalirsa..
Cok dikkat edin sessiz atin citmesi saglam olur derler.

Kesinlikle..adami cinnet esigine getirmese o da erkek ve gururu var
Evet tabi ki gurur olmasi icin erkek olmasi veya bayan olmasi degil mesele insan olabilmek bir insan bu kadar kör nasil olur bi cirpida butun senelerini nasil silip atar gurursuzca yasar esini de cikmaza sokar nasil ?

Evet tabi ki gurur olmasi icin erkek olmasi veya bayan olmasi degil mesele insan olabilmek bir insan bu kadar kör nasil olur bi cirpida butun senelerini nasil silip atar gurursuzca yasar esini de cikmaza sokar nasil ?
Esiyle evlenmesi hataydi belki de sandiginiz kadar mutlu degildi.etik degil davranisi ama onu evlenmeden once o kisiyle tecrube etseydi anlardi dogru kisi olmadgini bu kez evliyken anlayacak

Slm arkadaslar.. baslikta da yazdigim uzere konu ablamin 16 senelik evli 2 cocuklu ve ilk askini unutamamis; seviyor ve gorusuyor olmasi..

Ablam 40 yasinda 4 senedir calisan esi polis memuru dini butun bu tarz durumlara saygi duyup sessiz kalinmasi taraftariydi bir zamanlar. Ama artik ablami taniyamiyorum..

Ilk aski zamaninda askerliginde onu bekleyip sadik olan ablama geldikten sonra " simdiye kadar seni istiyordum, simdi istemiyorum diyen kisi ...

Bu kisi dayi kziimin anne tarafindan akrabasi olup onun araciligi ile senelerce ablama evlendikten sonra ben onu unutamadim tarzi sozlerle ablamin icine gomdugu ama kafasindan bir turlu atip unutamadigi askini 4 sene once alevlendirdi desem yeridir.

Basta facebook uzerinden arkadas gibi gorusmeye devam ettiler ama sonrasinda adam ablami kocasina soylemekle tehdit etti.. onu devamli psikolojik baski ile yonetmeye calisti ablamin onca psikiyatri ilac tedavileri ondan kopmaya yetmedi ve onu bu duruma getiren adami hala sevdigini soyluyor.. ve bu durum bizi onu taniyanlari korkutuyor .. cunku bunlar ablamdan beklenmeyecek dusunceler davranislar bu kadar kör olmasi ona büyü vs yapildigini dusundurmekte.. ayrica ablamin deyimi ile dürüst olmak adina kocasina , 15 yasindaki kizina da o adami sevdigini soyledi ve suan evde derin bi sessizlik ve sasskinlik var .. enistem akilli efendi merhametli bir insandir ki annemlere de cok destegi olmustur.. ablam adamin karisini bosayip onunla evlenecegi gunu hayal ediyor .. basina boyle bir olay gelen var mi varsa sonucu nedir ablam bu isten zarar gorur mu korkuyorum acikcasi .. ilk aski dedigim adam tam bir mal sacma bahanelrrle ablami devamli.kiskandirmaya calisiyor bi b.ka da benzese hani yok ne karekter ne tip noldu benim ablamaaa büyü yapilmis olablr mi o adam tarafindan yorumlariniza ihtiyacim var.. uzun oldu hakkinizi helal edin ..
Ablaniza degil de enistenize buyu yapilmis olmali agzi dili baglanmis adamin

Esiyle evlenmesi hataydi belki de sandiginiz kadar mutlu degildi.etik degil davranisi ama onu evlenmeden once o kisiyle tecrube etseydi anlardi
Evlenmeden once tecrube etmek icin o sekilde yasantiya olumlu bakmasi grrekirdi ama oyle
Esiyle evlenmesi hataydi belki de sandiginiz kadar mutlu degildi.etik degil davranisi ama onu evlenmeden once o kisiyle tecrube etseydi anlardi dogru kisi olmadgini bu kez evliyken anlayacak
Evlenmeden once tecrube edecek dusunce yapisina sahip degildi .. Esini gorucu usulu tanidi ve evlendiler enistem polis oldugu icin gecesi gunduzu belli degildi ablam bunu bahane edil cok yalniz kaldigini esinin ilgisiz oldugunu soyleyip durumu hafifletme cabasinda..

Evlenmeden once tecrube etmek icin o sekilde yasantiya olumlu bakmasi grrekirdi ama oyle

Evlenmeden once tecrube edecek dusunce yapisina sahip degildi .. Esini gorucu usulu tanidi ve evlendiler enistem polis oldugu icin gecesi gunduzu belli degildi ablam bunu bahane edil cok yalniz kaldigini esinin ilgisiz oldugunu soyleyip durumu hafifletme cabasinda..
en çok polis eşine üzüldüm.bir polis yakını olarak.polislerin ne şartlarla nasıl psikolojiyle çalıştıkları malum az çok biliniyor. Evet geceleri gündüzleri yok ama ellerinden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.ablanızda görücü usulüde olsa bile bile evlendi polisle bahane etmesin ilgisiz kaldığını.şark görevindemi ablanız doğuda mı bilmiyorum ama çevresinde pek kimsesi yoksa konuşmaya ihtiyacı olmuş olmalı depreşmiş eski duyguları.Adamda macera aramış demekki inşallah çabuk toparlanır.eşi için kızı için.Ablanın eşinin sessiz kalmasınında mesleki olarak bi sebebi olabilir yada zaman tanımıştır ablanıza sevdiği için.kötüsünü aklıma getirmek bile istemiyorum.

Ablan enıstenden sıkılmıs, kendıne heycan alıyor bılmıyorkı o adamla evlendikten bır sure sonra o heycanıda heveside gidecek bence eger cocukların varsa bıraz daha mantıklı dusunmek lazım. Hersey ask mesk degıl ondan daha ust duygularda var

Aptal düşünemeyen muhasebe yeteneği olmayan duyguları ile hareket eden insan modeli ne yazıkki toplumun çoğunluğunu oluşturuyorlar ablan ve sevdiği gibileri
Büyü diyerek manzeret tesseli yaratmayın ne yazık ki ablanız da bu katagoride bana göre

en çok polis eşine üzüldüm.bir polis yakını olarak.polislerin ne şartlarla nasıl psikolojiyle çalıştıkları malum az çok biliniyor. Evet geceleri gündüzleri yok ama ellerinden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.ablanızda görücü usulüde olsa bile bile evlendi polisle bahane etmesin ilgisiz kaldığını.şark görevindemi ablanız doğuda mı bilmiyorum ama çevresinde pek kimsesi yoksa konuşmaya ihtiyacı olmuş olmalı depreşmiş eski duyguları.Adamda macera aramış demekki inşallah çabuk toparlanır.eşi için kızı için.Ablanın eşinin sessiz kalmasınında mesleki olarak bi sebebi olabilir yada zaman tanımıştır ablanıza sevdiği için.kötüsünü aklıma getirmek bile istemiyorum.
Ne guzel acikladiniz konuyu dogu sark gorevlerinde cok yalniz kaldm diyor kimsem yoktu cocuklari tek buyuttum kpss hazirlandim hep tek basimaydim diyor enisteme haksizlik ettigini dusunuyor bazi ama en azindan durust oldum diye teselli ediyor kendini

Aptal düşünemeyen muhasebe yeteneği olmayan duyguları ile hareket eden insan modeli ne yazıkki toplumun çoğunluğunu oluşturuyorlar ablan ve sevdiği gibileri
Büyü diyerek manzeret tesseli yaratmayın ne yazık ki ablanız da bu katagoride bana göre
Bu tanima uyan basta sizsinjz terbiyesiz bi uslupla kendinizi belli ettiniz cikin burdan onyargilarinizda bogulun..

Back
X