• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam evli ve ilk askini unutamamis..

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Slm arkadaslar.. baslikta da yazdigim uzere konu ablamin 16 senelik evli 2 cocuklu ve ilk askini unutamamis; seviyor ve gorusuyor olmasi..

Ablam 40 yasinda 4 senedir calisan esi polis memuru dini butun bu tarz durumlara saygi duyup sessiz kalinmasi taraftariydi bir zamanlar. Ama artik ablami taniyamiyorum..

Ilk aski zamaninda askerliginde onu bekleyip sadik olan ablama geldikten sonra " simdiye kadar seni istiyordum, simdi istemiyorum diyen kisi ...

Bu kisi dayi kziimin anne tarafindan akrabasi olup onun araciligi ile senelerce ablama evlendikten sonra ben onu unutamadim tarzi sozlerle ablamin icine gomdugu ama kafasindan bir turlu atip unutamadigi askini 4 sene once alevlendirdi desem yeridir.

Basta facebook uzerinden arkadas gibi gorusmeye devam ettiler ama sonrasinda adam ablami kocasina soylemekle tehdit etti.. onu devamli psikolojik baski ile yonetmeye calisti ablamin onca psikiyatri ilac tedavileri ondan kopmaya yetmedi ve onu bu duruma getiren adami hala sevdigini soyluyor.. ve bu durum bizi onu taniyanlari korkutuyor .. cunku bunlar ablamdan beklenmeyecek dusunceler davranislar bu kadar kör olmasi ona büyü vs yapildigini dusundurmekte.. ayrica ablamin deyimi ile dürüst olmak adina kocasina , 15 yasindaki kizina da o adami sevdigini soyledi ve suan evde derin bi sessizlik ve sasskinlik var .. enistem akilli efendi merhametli bir insandir ki annemlere de cok destegi olmustur.. ablam adamin karisini bosayip onunla evlenecegi gunu hayal ediyor .. basina boyle bir olay gelen var mi varsa sonucu nedir ablam bu isten zarar gorur mu korkuyorum acikcasi .. ilk aski dedigim adam tam bir mal sacma bahanelrrle ablami devamli.kiskandirmaya calisiyor bi b.ka da benzese hani yok ne karekter ne tip noldu benim ablamaaa büyü yapilmis olablr mi o adam tarafindan yorumlariniza ihtiyacim var.. uzun oldu hakkinizi helal edin ..

Bu büyüydü müyüydü işlerine çok inanmam o konuya yorum yapamıcam. Ablanız eşinden neden boşanmıyor madem başka bi adamı seviyor ve onunla beraberse?

Buyulu muyulu yorumlar yasak.
Ablanizin ruh halini bilemeyeceğim ama enisteye soylemekle iyi yapmış. Adam boşasin, kadın da ne yapiyorsa yapsin. Çocuklarına zarar vermesin yeter

canım unutamadı tamam ama unutamadıysa bosanır sonra devam eder

ablan olabilir ama bunu bir erkek yapsa burada linc edilirdi .

15 yasında ergen kzın pskolojisini bozmaya hiçç hakkı yok .anneside olsa.

göz yummamalı bosansın madem

Bu büyüydü müyüydü işlerine çok inanmam o konuya yorum yapamıcam. Ablanız eşinden neden boşanmıyor madem başka bi adamı seviyor ve onunla beraberse?
Enisteme baska birini sevdigini bosanmak istedigini soylemis adam da karisina soylems guya adami sevmeyen istemeyen kadin olmaz diye cildirmis adamin anlatmasina gore.. adamin bosanmasini.bekliyor ama durumu hicc iyi degil

Ablanızın kocası, başkasını seviyorum diyen bi kadınla aynı evde yaşamaya, evliliğini sürdürmeye devam mı ediyor yani? Evde derin bi sessizlik ve şaşkınlıktan çok daha ötesi olması lazım. Ablan tuhaf, enişten ondan tuhaf..

Enistem Ilk duydugunda seni oldururum olmaz birakmam dedi ama simdi bu konuyu konusmuyor birsey yokmus gibi devam ediyor hayatina bugun mac izlemeye bile gitmis anlam veremiyorum
Şok oldum ablanız eniştenıze ilk askını sevdıgını söylüyor ve Enışten olgunluklamı karşıladı ayrılmıyor mu orayı anlamadım

Enistem Ilk duydugunda seni oldururum olmaz birakmam dedi ama simdi bu konuyu konusmuyor birsey yokmus gibi devam ediyor hayatina bugun mac izlemeye bile gitmis anlam veremiyorum
Çok geniş bır aile bence sen ablanı ve ailesını tanıyamamışsın pek anlattığın gıbı görünmüyor durum buyu yapıldığını sanmam yasak aşk cezbedıyordur kırkından sonra

Bende anlayamiyorum anlayan varsa disardan bakan biri basina boyle bi is gelen bana da anlatsin vallahi uzuluyorum yegenler icin korkuyorum
Aynen olan masum yavruya oluyor. Ablanız yalnış bir yolda görüştüğü adam pisliğin teki anlaşılan. Bence enişteniz hala olayı psikolojik olarak kabullenemedigi için yokmuş gibi davranmayi seçmiş. Umarım ablanız tutturdugu yalnış yolu bırakır. Çünkü kızı 15 yaşında demişsiniz yani herseyi anlıyor ve annesi şuan gözünde hangi konumda ablanız bunun farkında mı acaba

Ablam enistemi aldatıyor yerine eniştem bu durumu sallamıyor diye konu açsanız daha yeridir.

Benim bildiğim kadın kocasına başkasını seviyorum dediğinde adam kadını vurur,üstelik polisse iki kere vurur...enişten iyiymiş...Türk dimi?

Bazı insanlar kendilerine eziyet etmeyi seviyor galiba.Hayır yaşıda 40 yani gençte değil.otur evinde cekirdek çitle dizi keyfi yap. Akşam ne pişirsem derdine düş.

Back
X