- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
ablanız kadar sizde büyütüyorsunuz gibi geliyor
ikiside çalışsa ve yorgun olsa sorun kalmaz
çalışmaktan birbirini aynı evin içinde görmeyen çiftler var şükretsin biraz ablanız bence......
ablanız kadar sizde büyütüyorsunuz demek çok doğru değil ben büyütmüyorumki ablamın fikirlerini pskolojisini anlatmaya çalışıyorum
bi sorunumuzda o zaten eniştem ablamın çalışmasnı istemiyor,
milletin ağız kokusunu çekmesin ,milletle uğraşmasın millete esir kalmasın ben arkek olduğum halde uğraşamıyorum yoruluyorum o rahat yaşaşın diyor.
aslında eniştem ablamı öyle düşünüyorki ablam kaz kafalı
Maalesef büyümek böyle bir şey işte.. Bir de evliliğin ağır sorumluluğu binince daha zorlaşıyor hayat.. Bence ablanız asla evliliğini flört dönemi ile kıyaslamasın...
Bence kendine iyi kötü bir iş bulup çalışsın,kendini oyalasın,eşinin halini daha iyi anlar bence o zaman..Ama seviyormuş,ilgileniyormuş ama ablanız yalnızlıktan,can sıkıntısından sarıyor eşine bence...benneyaptımki
Flört dönemimizdeki gibi herşey toz pembe değil maalesef.. Hayat zor,çok zor..
kimin hayatı böyle değilki ..evliliklerin birçoğu böyle şimdi..tabi tv , internet yerine ne bilim maç yerine erkeklerin birazda eşleri ile ilgilenmeleri gerekir..ablan ne bekliyor esasında pek anlamadım. gerekeni yapıyor diyorsun umursamaz değil ilgili diyorsun eeee o zaman birazda aslında kendinde aramalı sebebi..
mesela bak canım ben de 2 yıllık evliyim , eşim gelince kapıda güleryüzle karşılarım , yemeğimizi yeriz..ee sonra tv karşısına ortak bişeyler bulur izleriz ..tabi bu arada sohbet ederiz günlük ordan burdan ..iki üç akşamda bir arkadaşlara gideriz onlar gelir ..gezmeye çıkarız ..en azından bir cafeye bile gitsek maksat beraber olmak ..yani hayatımız böyle sürüp gidiyor..farklı bişeyler bekleyemem ..ne bilim tepemde uçak uçursun güller yağdırsın filan ,bunu kimse yapmıyor kimsede beklemesin..benim eşim bana özel günler dışında çiçek almaz , beklemiyorum da , beni sevdiğini bilmek ve bunu bana söylemesi yetiyor bana..bence ablanda bazı şeylerle yetinmeyi bilmeli ...tabi eğer enişte çok hımbıl hergün böyle davranan ve kişiliği bu olan biri değilse ..
canım hiç kimse dört dörtlük değildirki ,bak ablanı seviyormuş iyi bir evliliği varmış,işte yoruluyordur,o da eve gelince huzur bulmak sakin bir ortamda bulunmak istiyordur,ablan biraz abartıyormu acaba seninde dediğin gibi takıntı haline mi getiriyor.O evde yanlız olduğu için kendi açısından haklı ama eşininde yorulabileceğini düşünsün.daha az yorgun olduğu akşamlar ilgisini çekebilecek eşinin hoşlanacağı şeyler yapabilir. Açıkcası çok takıntı yapmasın canım,anlattıklarına bakılırsa ablan takıntı yapmış, cicim aylarını özlüyor ama evlilik hep cicim ayları ile sürmüyorki canım, bu kadar büyütmesin mutlu evliliğini kendine işkence ederek mutsuz hale getirmesin.Mutluluklar dilerim canım.
Maalesef büyümek böyle bir şey işte.. Bir de evliliğin ağır sorumluluğu binince daha zorlaşıyor hayat.. Bence ablanız asla evliliğini flört dönemi ile kıyaslamasın...
Bence kendine iyi kötü bir iş bulup çalışsın,kendini oyalasın,eşinin halini daha iyi anlar bence o zaman..Ama seviyormuş,ilgileniyormuş ama ablanız yalnızlıktan,can sıkıntısından sarıyor eşine bence...benneyaptımki
Flört dönemimizdeki gibi herşey toz pembe değil maalesef.. Hayat zor,çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?