- 27 Ekim 2024
- 132
- 200
- 18
- Konu Sahibi kitapkurdu1991
-
Ablam eniştemin hiç tanımadığı kadınları takip ettiğini görmüş. Hesabını aktif kullanmıyor ama listesi tanımadığı kişilerle doluymuş. Bazısı 5-10 bin takipçili. Bazısının da hesabı gizli. Genelde tatilden, gece hayatından vs. paylaşım yapıyorlar anladığım kadarıyla. Ablam enişteme sormuş, o da takipçi satın alanlar yüzünden olduğunu söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ortada bir sadakatsizlik varsa bile ablamın aksiyon almayacağından eminim. O yüzden hiç gaz verip ortalığı karıştırmadım. Bilmiyorum ablacım sosyal medya işte dedim. Siz olsaydınız farklı davranır mıydınız?
Bu olabilen bir durum. Takip edilen hesapların geçmiş isimlerini görebiliyorsunuz. İlk başta haber sitesi vb gibi paylaşımlar yapıp, belli bir takipçi sayısına ulaşınca sayfayı bir başkasına satabiliyorlar. Sizin ilk takip ettiğiniz hesap, düzgün paylaşımlar yapan bir hesapken; sonrasında bambaşka bir hesaba dönüşebiliyor.Enişteniz bile isteye takip ediyor
Ablan bosanmayacaksa hiç karisma sonra bütün suç senin olur.Ablam eniştemin hiç tanımadığı kadınları takip ettiğini görmüş. Hesabını aktif kullanmıyor ama listesi tanımadığı kişilerle doluymuş. Bazısı 5-10 bin takipçili. Bazısının da hesabı gizli. Genelde tatilden, gece hayatından vs. paylaşım yapıyorlar anladığım kadarıyla. Ablam enişteme sormuş, o da takipçi satın alanlar yüzünden olduğunu söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ortada bir sadakatsizlik varsa bile ablamın aksiyon almayacağından eminim. O yüzden hiç gaz verip ortalığı karıştırmadım. Bilmiyorum ablacım sosyal medya işte dedim. Siz olsaydınız farklı davranır mıydınız?
Geçmiş isimleri görme özelliği var doğru. Araştırılabilecek şeyleri biliyorum da ablam pek anlamaz sosyal medyadan. Ben de hiç sosyal medyadan anlamam gibi davrandım. O istiyor ki onunla birlikte sanal dedektiflik yapayım. Karışsam ve bir şey çıksa yüzde yüz eminim ki bir adım atmayacak. O yüzden kendimi geri çektim.Bu olabilen bir durum. Takip edilen hesapların geçmiş isimlerini görebiliyorsunuz. İlk başta haber sitesi vb gibi paylaşımlar yapıp, belli bir takipçi sayısına ulaşınca sayfayı bir başkasına satabiliyorlar. Sizin ilk takip ettiğiniz hesap, düzgün paylaşımlar yapan bir hesapken; sonrasında bambaşka bir hesaba dönüşebiliyor.
Veya bir anda kendinizi bir sayfayı takip ederken bulabiliyorsunuz.
Ara ara takip edilen sayfaları kontrol etmek gerekiyor.
Enişteniz yalan söylüyor büyük ihtimalle de, he ben takip ediyorum dese ne olacak? Hiçbi şey. Siz hiç karışmayın bence, bilmiyorum diyip geçin.Ablam eniştemin hiç tanımadığı kadınları takip ettiğini görmüş. Hesabını aktif kullanmıyor ama listesi tanımadığı kişilerle doluymuş. Bazısı 5-10 bin takipçili. Bazısının da hesabı gizli. Genelde tatilden, gece hayatından vs. paylaşım yapıyorlar anladığım kadarıyla. Ablam enişteme sormuş, o da takipçi satın alanlar yüzünden olduğunu söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ortada bir sadakatsizlik varsa bile ablamın aksiyon almayacağından eminim. O yüzden hiç gaz verip ortalığı karıştırmadım. Bilmiyorum ablacım sosyal medya işte dedim. Siz olsaydınız farklı davranır mıydınız?
Ablanız boşanmayacaksa, kendi ayakları üzerinde duracak gücü ve becerisi yoksa suyu bulandırmayın. Ayrıca aktif kullanılmayan bir hesapta eskort havasında olmamak koşuluyla çok takipçili hesaplar olması garip gelmiyor bana.Ablam eniştemin hiç tanımadığı kadınları takip ettiğini görmüş. Hesabını aktif kullanmıyor ama listesi tanımadığı kişilerle doluymuş. Bazısı 5-10 bin takipçili. Bazısının da hesabı gizli. Genelde tatilden, gece hayatından vs. paylaşım yapıyorlar anladığım kadarıyla. Ablam enişteme sormuş, o da takipçi satın alanlar yüzünden olduğunu söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ortada bir sadakatsizlik varsa bile ablamın aksiyon almayacağından eminim. O yüzden hiç gaz verip ortalığı karıştırmadım. Bilmiyorum ablacım sosyal medya işte dedim. Siz olsaydınız farklı davranır mıydınız?
Evet mümkün hatta çok sık kullanılan bir yöntem son zamanlarda zaten çok aktif olmayan hesapları tercih ediyorlar çoğunlukla takipçi satın alan kişiler.Geçmiş isimleri görme özelliği var doğru. Araştırılabilecek şeyleri biliyorum da ablam pek anlamaz sosyal medyadan. Ben de hiç sosyal medyadan anlamam gibi davrandım. O istiyor ki onunla birlikte sanal dedektiflik yapayım. Karışsam ve bir şey çıksa yüzde yüz eminim ki bir adım atmayacak. O yüzden kendimi geri çektim.
Bazen benim de keşfette takılırken takip et butonuna yanlışlıkla bastığım ve bunu sonradan fark ettiğim oluyor. Ama eniştenisin hesabında 10-15 tane kadın varsa böyle o zaman bilerek takip ediyordurAblam eniştemin hiç tanımadığı kadınları takip ettiğini görmüş. Hesabını aktif kullanmıyor ama listesi tanımadığı kişilerle doluymuş. Bazısı 5-10 bin takipçili. Bazısının da hesabı gizli. Genelde tatilden, gece hayatından vs. paylaşım yapıyorlar anladığım kadarıyla. Ablam enişteme sormuş, o da takipçi satın alanlar yüzünden olduğunu söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ortada bir sadakatsizlik varsa bile ablamın aksiyon almayacağından eminim. O yüzden hiç gaz verip ortalığı karıştırmadım. Bilmiyorum ablacım sosyal medya işte dedim. Siz olsaydınız farklı davranır mıydınız?
Bu olabilen bir durum. Takip edilen hesapların geçmiş isimlerini görebiliyorsunuz. İlk başta haber sitesi vb gibi paylaşımlar yapıp, belli bir takipçi sayısına ulaşınca sayfayı bir başkasına satabiliyorlar. Sizin ilk takip ettiğiniz hesap, düzgün paylaşımlar yapan bir hesapken; sonrasında bambaşka bir hesaba dönüşebiliyor.
Veya bir anda kendinizi bir sayfayı takip ederken bulabiliyorsunuz.
Ara ara takip edilen sayfaları kontrol etmek gerekiyor.
Bu durumu fark ettiğim günden beri takip ettiklerim listesini kontrol ediyorum ara ara.Aynisi benim de takip ettigim sayfalarda oldu. Ben yemek sayfasi diye takip ettim birini. Sonra baktim genc bir adam kendini paylasiyor
Gerçekten oluyor benimde takip ettiğim bazı sayfalar sonradan isim degistirmis yemek sayfasiydi mesela saçma tuhaf sayfalara dönmüş sayıda az değil.Aynisi benim de takip ettigim sayfalarda oldu. Ben yemek sayfasi diye takip ettim birini. Sonra baktim genc bir adam kendini paylasiyor
Gerçekten oluyor benimde takip ettiğim bazı sayfalar sonradan isim degistirmis yemek sayfasiydi mesela saçma tuhaf sayfalara dönmüş sayıda az değil.
Konu sahibinin eniştesi doğru söylüyor olabilir yani bazı arkadaşlar olmaz filan demiste günümüzde artık takipçi satin alanlar çoğaldı özellikle çok kullanılmayan hesapları belirliyorlar aynı anda bir sürü kişiyi takip ettiriyorlar.
Bu durumu fark ettiğim günden beri takip ettiklerim listesini kontrol ediyorum ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?