• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yaşıtlarım bi önceki konu dertleşmek üzerine idi özelden Yazarsanız daha açıklayıcı bir şekilde konuyu anlata bilirim

Minnosshele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
31
10
1
Ablalarım yaşıtlarım bi önceki konu dertleşmek üzerine idi özelden Yazarsanız daha açıklayıcı bir şekilde konuyu anlata bilirim

Bu ozel sevdan nereden geliyor? Platonikten girdin, babaya bagladin ozel de ozel. Amacin nedir?
Ölümün kıyısından Dönmeyi Bekliyorum Belki de Burda bunu söylemek istemezdim ama asıl derdim Sevda değil Abla Ben istismar mağduruyum Ve Öfke ile Birşey Yapmak istemiyorum Belki birinin yazacağı 1 cümle Hayatımı değiştirir umudunu taşıyorum

Ölümün kıyısından Dönmeyi Bekliyorum Belki de Burda bunu söylemek istemezdim ama asıl derdim Sevda değil Abla Ben istismar mağduruyum Ve Öfke ile Birşey Yapmak istemiyorum Belki birinin yazacağı 1 cümle Hayatımı değiştirir umudunu taşıyorum

Ablacim o zaman buradan yaz ki herkes sana yardimci olsun.

Çekindiğim için yazamadım Çünkü Çok Acımasız İnsan Var Acımasızca birşey yazdıklarında birkaç kendini bilmez de ona destek veriyor O beni daha çok üzüyor o yüzden yoksa ne amacım olabilir ki Tek Amacım Bazı şeyler eksik kalmamalı Bir çözüm Yolu olmalı

Ya Allah aşkına tam olarak derdin ne senin anlatır mısın kısaca?

bu kadar ciddi bir konuda isminizi ve profil fotonuzu hala koruyorsanız konu fake gibi geldi bana, kusura bakmayın

Back
X