- 15 Ağustos 2020
- 31
- 10
- 1
- Konu Sahibi Minnosshele
Ablalarım yaşıtlarım bi önceki konu dertleşmek üzerine idi özelden Yazarsanız daha açıklayıcı bir şekilde konuyu anlata bilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablalarım yaşıtlarım bi önceki konu dertleşmek üzerine idi özelden Yazarsanız daha açıklayıcı bir şekilde konuyu anlata bilirim
Ölümün kıyısından Dönmeyi Bekliyorum Belki de Burda bunu söylemek istemezdim ama asıl derdim Sevda değil Abla Ben istismar mağduruyum Ve Öfke ile Birşey Yapmak istemiyorum Belki birinin yazacağı 1 cümle Hayatımı değiştirir umudunu taşıyorumBu ozel sevdan nereden geliyor? Platonikten girdin, babaya bagladin ozel de ozel. Amacin nedir?
Ölümün kıyısından Dönmeyi Bekliyorum Belki de Burda bunu söylemek istemezdim ama asıl derdim Sevda değil Abla Ben istismar mağduruyum Ve Öfke ile Birşey Yapmak istemiyorum Belki birinin yazacağı 1 cümle Hayatımı değiştirir umudunu taşıyorum
Ya Allah aşkına tam olarak derdin ne senin anlatır mısın kısaca?Ölümün kıyısından Dönmeyi Bekliyorum Belki de Burda bunu söylemek istemezdim ama asıl derdim Sevda değil Abla Ben istismar mağduruyum Ve Öfke ile Birşey Yapmak istemiyorum Belki birinin yazacağı 1 cümle Hayatımı değiştirir umudunu taşıyorum
Malûm bu tür şeyler yargıya intikal edince sonuç alınmıyor adaleti artık bu tarz platformlardan sağlar olduk... Hasretcim bence yaz güzelim nedir mesele..Ben istismar mağduruyum
Maalesef öyleMalûm bu tür şeyler yargıya intikal edince sonuç alınmıyor adaleti artık bu tarz platformlardan sağlar olduk... Hasretcim bence yaz güzelim nedir mesele..
Allah korusu olan insan Bu Konu ile suistimal edemez ettiremez Çok Şükür ki Allah'u Teâlâ ya olan inancım sonsuzbu kadar ciddi bir konuda isminizi ve profil fotonuzu hala koruyorsanız konu fake gibi geldi bana, kusura bakmayın
Fotoğrafın ve adın sana aitse değiştir.Maalesef öyle
Yeni bir hesap almadım ki sadece profilimi düzenledimYeni bir hesap almanız canımı sıktı biraz ve buraya yazamayacağımız hiç bir şeyi özelden paylaşmama gibi bir huyumuz vardır.
Benim Kimseden Korkum yok Allah'tan başka Yaşayacağımı Yaşadım Ben Değil Yaşatan UtansınFotoğrafın ve adın sana aitse değiştir.Kazen abi belki yardımcı olur isim değişikliğine sonra açık açık yaz herkes yardımcı olmaya çalışacaktır.
Yeni bir hesap almadım ki sadece profilimi düzenledim