Ablalarım yardım!( Sivilce izi )

thegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
15
0
Sayın arkadaşlar yaşım 16 şimdi benim yüzümde sivilce çıkmıştı bende yoldum oynadım işte Allah kahretsin :KK43: aptallığım yüzünden iz kaldı şimdi acaba bu izleri nasıl geçiririm doğal bir yolu varmı limon yoğurt bal elma sirkesi felan fayda edermi acaba ? Doktora gitcemde ailemden çekiniyorum biraz. Yüzümde Allaha şükür sivilce çok az ama yanağımda o iz kaldı ve piskolojim aşırı bozuldu :KK43: yardımlarınız için teşekkür ederim.:Saruboceq:

canım yaz aylarında biraz daha geç iyileşir yaralar ben geçeceğine eminim... zira senin yaşlarında dudak çevremde çok uçuk çıkardı ve siyah noktalar çıkardı bende onları yolardım siyah noktaları sıkardım resmen içi oyuk şekilde bi delik kalırdı... zamanla geçiyor canım kafana takıp devamlı elini oraya falan götürme o zaman geçmez işte...

ablacım okul başlayana kadar hiç dokunmasam sürekli yüzümü yıkıyorum artık geçermi 2 ay içinde ? :KK43: Şuan ağlıcam ya sevgilim var yüzüne bakmaya utanıyorum buluşalım diyip duruyo bende hep geçiştiriyorum tatildeyim diye :KK43:

bende senin yaşlarında çok fazla sivilcelerimden muzdariptimmafoldumben
bütün yüzüm izlerle vede sivilcelerle doluyduCADIARZU
ama şuan yüzüm bebek gibizemuszemus
nasıl yaptı dersen çok düzenli temizledim sanin yaşına uygun olarak nutrigina deep clean temizleme jeli var eczanelerde satılıyo onu kullanabilirsin.bide yağsız bi nemlendirici al .tabi yine eczaneden.mutlaka.kozmetik alma:umursamaz:
bide arada kil maskesi yap.zamanla izlerde sivilcelerde geçer.bide acnesinamidin leke jeli var onu kullanabilirsin.ama en önemlisi çok düzenli temizlemelisin.zaten yaşın çok küçük hiç bişey yapmasanda izler zamanla geçicektir.uöarım yardımcı olmuşumdur

thegul bende 18 yaşındayım sivilcelerim vardı bi karışım uyguladım gerçekten çok işe yarıyo ama bu lekeleri tamamen geçirmio azaltıo ,sivilceleri tamamen geçirio tabi sürekli kullanman gerek:) 1 yemek kaşığı bal, 2 aspirin, 1 çay kaşığı kadar süt karıştır yüzüne sür 5-6 dk sonra çıkar (aspirinleri önce ez sonra içine kat) gece yatmadan önce sür. umarım sanada faydası olur:):)

kırmızı leke falan hiçbişe kalmıo ama kahverengi lekeler çok az kalıo yinede yüzün parlıo:)

milletin bi lekeden psikolojisi bozuluyo yahu :/
biraz daha acıklarsan yardımcı olabilirim
yara falan gibi bişi mi bu iz?

stylis kahverengi lekeler ve hafif sivilce yüzünden kalmış çukurlar için bildiğin birsey var mı??

stylis kahverengi lekeler ve hafif sivilce yüzünden kalmış çukurlar için bildiğin birsey var mı??

ya simdi yaz mevsimindeyiz
acnelyse kullan dicem ama daha cok leke yapar güneş
cukurların icin kimyasal peeling sart
onun için de acnelyse uygundur
fakat dedigim gibi kısı bekle
kahverengi lekeler icin simdilik tretin kullan
o hafif soyucu bildigim kadarıyla
ben bi ara acnelyse kullanmıstım
hafif lekeler vardı hepsini silip süpürmüstü
tüylenme yaptıgını duyunca bırakmak zorunda kaldım malesef benneyaptımki
bu da topik http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/343465-acnelyse-52.html
gir bak hala kullanıyo kızlar
ama bana sorarsan kısı beklemelisin.

thegul bende 18 yaşındayım sivilcelerim vardı bi karışım uyguladım gerçekten çok işe yarıyo ama bu lekeleri tamamen geçirmio azaltıo ,sivilceleri tamamen geçirio tabi sürekli kullanman gerek:) 1 yemek kaşığı bal, 2 aspirin, 1 çay kaşığı kadar süt karıştır yüzüne sür 5-6 dk sonra çıkar (aspirinleri önce ez sonra içine kat) gece yatmadan önce sür. umarım sanada faydası olur:):)

teşekkür ederim deneyeceğim :)

bende aynı dertteyim valla şimdi bişey yapmıyorum bıktım artık yaptığım hiç bişey fayda vermedi =( seninkiler kırmızı leke mi ? bende hafif çukurlar bide kırmızı lekeler var =(

kızlar bende çok fazla sivilce ve lekeleri vardı hala biraz leke var ama çok az rahatsız edici değil...
nasıl geçti derseniz
her akşam yatmadan önce bir çinko bir evicap kapsül yuttum
birer kutu sonunda gözlerime inanamadım bi de çukurlara çare bulursam tam olcak

kızlar bende çok fazla sivilce ve lekeleri vardı hala biraz leke var ama çok az rahatsız edici değil...
nasıl geçti derseniz
her akşam yatmadan önce bir çinko bir evicap kapsül yuttum
birer kutu sonunda gözlerime inanamadım bi de çukurlara çare bulursam tam olcak

bunlar ne oluyor çinko kapsul ve evicap kapsül ? Açıklarmısın bir zararı varmı nereden bulabılırız lütfen yardımcı olurmusun :) Teşekkürler

pessimisst özel mesaj gönderemiyorum.. benimkiler kırmızıydı aşırı büyük değildi cildimde biraz yağlı çok iyi geldi bana...

X