Ablalarım Yardım Edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi fgd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fgd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
62
0
86
İstanbul
mafoldumben...................

Son düzenleme:
bizlerin dediği sana pek yol gösteremez canım.
en iyisi kadın doğum doktoruna git zaten muayene etmiyorlar bekarlara..
hormon tahlillerini yapıp durumunu söylerler..

Geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora görün ama lütfen endişelenme de..
Senin bu yaşadıkların bir tanıdığımda da vardı; diyetle birlikte kilo kaybı ve adetlerinin olmaması. Doktora gitti hipertiroidi çıktı; yani tiroid bezlerinin aşırı çalışması.Metabolizma çok hızlı çalışmaya başlıyor. İlaç kullanarak tekrar eski haline döndü.

geçmiş olsun bu belirtileri senin yaşındayken bende geçirmiştim guatır çıkmıştı bende adet düzensizligi ve zayıflama en belirgin belirtiler inşallah sende yoktur dr git hormol tahlileri yapacaktır

guzel kardesim sakin endiselenme annenin dedigi gibi doktora git ve bunda kokrulucak hic birsey yok haaaa olurda eyer bir rahatsizligin varsa zamaninda tadavi edilmesi ii olur bence geckme

Bende artık gitmeyi düşünüyorum ama şu sınavlar bi bitsin sonra gidicem..Artık ne çıkarsa çıksın bi an önce çünkü böyle beklemek çok sinir bozucu eyvahedigeldismile

doktora git canım ama ultrasonla bakanları tercih et tavsiye iyi araştır doktorunu:) geçmiş olsun

galiba bu yaşlarda olurmuş ama sen yine bir doktora gittttttttt

canımbu normal olabiliyo arada bu tarz olaylar bende 17 yaşında felan 6 ay aralıksız hiç adet görmemiştim çok stresli günler yaşamıştım ve stresten dolayı olmadığımı düşünmüştüm en güzel çözüm doktora gitmek ben o zaman şehir dışındaydım ve yardımcı olacak kimse yoktu dr dan korkmana hiç gerek yok adet olman ilan ilaç verecektir sana gerekli hormon testleirni yapacaktır allah muhafaza bi hastalığın varsa erkenden tedaviye başlamış olacaksın ihmal etme

iki aydır beklemen bile doğru değil.Çünkü biz bayanlar için adet görmek çok önemli.Hiç ihmal etme ve doktora git.Arkadaşlarında dediği gibi jinekolojik muayene yapmıyorlar.hormon tahlili işi görebiliyor.Geçmiş olsun

Bugün doktora kadın doğum doktoruna gittik annemle,ultrasonda baktı ve polikistik over teşhisi koydu.Belara adında bi ilaç verdi doğum kontrol hapıymış onu kullanıcam ama öğrendiğime göre kilo aldırıyormuş ve ben kilolarımdan daha yeni kurtulmuştum çok üzüldüm yıkıldım resmen kullanmak hiç istemiyorum ama mecburum doktor kesinlikle kullanmam gerektiğini söledi hiç aksatmıcan aksatırsan düzensiz kanamaların olur dedi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…