• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım nolur bilginize.ihtiyacm var

Elifgazelgunduz

Homm Bitkisel Satış Temsilcisi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
95
10
38
İstanbul
Arkadaşlar ben aralığın 26 sında adet oldum
30 unda da adetm bitti
Ocağın 2 sinde eşimle ilişkiye girdk
Ama içine bosalma durumu falan olmadı
Dısa boşaldı
Bugun ayın 4 ü ve benm yumurtlama başlama günüm
Ben bugun "ertesi günü hapı" içtim
Karnmda biraz sancı oluyo arada
Öğlen saat 12 de iç.çamasırım da kahverengi leke gördm
Test yaptm negatif cıktı
Sizce bilginize ihtiyacım var
Acaba adetten dolayımı kahverengi geliyo yoksa hamilelikle bi bağlantısı olabilrmi
Yumurtlamamın ilk günündeym bugun

İliski 2sinde olmus daha 2 günde gebelik çıkmaz ki en az 12 gün gecmesi lazım. Hem içine boşalma olmamış hem ilac almışsın gebelik olmaz merak etme. Bu ertesi gün hapları hormonları alt üst eden bişey olduğu icin lekelenmen olabilir, sık sık kullanma, 6 ay arayla ancak kullanilabilirmis düşün o kadar etkili bişey yani

İliski 2sinde olmus daha 2 günde gebelik çıkmaz ki en az 12 gün gecmesi lazım. Hem içine boşalma olmamış hem ilac almışsın gebelik olmaz merak etme. Bu ertesi gün hapları hormonları alt üst eden bişey olduğu icin lekelenmen olabilir, sık sık kullanma, 6 ay arayla ancak kullanilabilirmis düşün o kadar etkili bişey yani
Walla cevabın için ayrıca çok teşekkür ederm canm
Ben calısan bi bayanım ve bugun her molada tuvalet ihtiyacı hissettm
Dün aksam test yapıyım dedm
Testi yaptm tek çizgiydi
Sabah baktm T çizgisi de biraz belırginleşmişti
Kuruma çizgisimidr diye bugun yine test yaptm negatif.cıktı
İlacın etkisindenmidir nedir
Kasıklarm ağrıyo arada sağ
Arada sol batıyo

Walla cevabın için ayrıca çok teşekkür ederm canm
Ben calısan bi bayanım ve bugun her molada tuvalet ihtiyacı hissettm
Dün aksam test yapıyım dedm
Testi yaptm tek çizgiydi
Sabah baktm T çizgisi de biraz belırginleşmişti
Kuruma çizgisimidr diye bugun yine test yaptm negatif.cıktı
İlacın etkisindenmidir nedir
Kasıklarm ağrıyo arada sağ
Arada sol batıyo
Ayaklarını üsütmüs olabilirsin, o ağrılar batmalar da büyük ihtimal ilaçtan, dediğim gibi hormonları alt üst ediyo diye okudum cok kez. Gebelik testleri bende de sürekli bikac saat geçtikten sonra ikinci çizgi beliriyor ama hamilelik yok tabiki düşünme bu kadar

2 günde gebelik oluşmaz ki. Edtesi gür kahnı yılda birkere kullanmvya çalşn o yüzden geri çekilme yöntemiyle değil de daha sağlam yöntemler seçerseniz iyi olur. 🤗

2 günde gebelik oluşmaz ki. Edtesi gür kahnı yılda birkere kullanmvya çalşn o yüzden geri çekilme yöntemiyle değil de daha sağlam yöntemler seçerseniz iyi olur. 🤗
Hayatmda ilk kez içtm zaten ertesi hapını
Sancı ve lekelenme olunca bi an tereddüt yasadm
Ertesi hapını içtikten sonra lekelen me ve sancı gider mi

Hayatmda ilk kez içtm zaten ertesi hapını
Sancı ve lekelenme olunca bi an tereddüt yasadm
Ertesi hapını içtikten sonra lekelen me ve sancı gider mi
Büyük ihtimalle ertesi gün hapından kaynaklı lekelenme ve sancın.. o çok etkili bir hormon ilacı. Ara kanama, sancı, adet gecikmesi yapabilir

Back