- 4 Aralık 2021
- 8
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi Leylaselvi
Adet oncesi lekelenmedir. Merak etme zar oyle bozulmaz. Elini çok içeri salmadiysan ustten kaşidiysan zar yerindedirİki defa kan gelmişti derken başka aylarda iki defa sürtündükten sonra tuvalete gidince pembemsi birkaç damla kan gelmişti yarım saat bir saat sonra da adet olmuştum.
Çocuktum daha 13-14 yaşlarında kıyafet üzerinden kaşıdım çok kaşıdım ama elimi içeri saldım mı bilmiyorumAdet oncesi lekelenmedir. Merak etme zar oyle bozulmaz. Elini çok içeri salmadiysan ustten kaşidiysan zar yerindedir
Çok teşekkür ederim peki kendimi sürtünce bozulmuş mudurHayır hayır mantar olmuşsun ve aynadan bakarsan genital bölgenin içerisine doğru küçük su topları oluşmuştur.
Enfeksiyon kapmışsın. Kaşıyınca da o su topları patlamış ve silik kanlar görmüşsün.
Çok başıma geldi. Zar falan bunları aklına getirme zar öyle şak diye bozulan bir şey değil.
Teşekkür ederimKorkma bir sıkıntı olduğunu sanmam
Ya da sivilce falan vardı onu kanatmış olabilirsin zar çok önde olmaz 3 4 cm içinde bir şey olması lazımÇocuktum daha 13-14 yaşlarında kıyafet üzerinden kaşıdım çok kaşıdım ama elimi içeri saldım mı bilmiyorum
Tabi ki hayırÇok teşekkür ederim peki kendimi sürtünce bozulmuş mudur
Yaa teşekkür ederim kendimi sürtünce bozulmuş mudur pekiYa da sivilce falan vardı onu kanatmış olabilirsin zar çok önde olmaz 3 4 cm içinde bir şey olması lazım
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) :)Tabi ki hayırDiyorum ya öyle sürtmeyle bilmem neyle olmaz o iş sen böyle şeyleri düşünme :)