Ablalarim lütfen yardimci olur musunuz

Leylaselvi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
8
0
26
Ablalarım 13-15 yaşlarımdayken çok fazla kaşıntım vardı. Sürekli iç çamaşır üzerinden sertçe kaşırdım. Bir defasında çok kaşıdıktan sonra tuvalete gittiğimde bir iki damla pembemsi kan gelmişti. Tahrişten diye düşünmüştüm. Şimdi aklıma gelince korkuyorum sizce kızlık zarina zarar gelmiş midir? Onun dışında 16-17 yaşlarında yastığa ya da banyo havlusunu rulo şekline getirip bazen sert bazen yumuşak kendimi sürtüyordum. İki defa farklı aylarda pembemsi birkaç damla kan gelmişti ancak sonrasında adet olmuştum. Sizce kızlık zarı böyle bozulabilir mi lütfen yardımcı olun o zaman cahildim şimdi pişman oldum. Cevremde sorabileceğim kimse yok şimdiden teşekkür ederim :KK43:

İki defa kan gelmişti derken başka aylarda iki defa sürtündükten sonra tuvalete gidince pembemsi birkaç damla kan gelmişti yarım saat bir saat sonra da adet olmuştum.

Hayır hayır mantar olmuşsun ve aynadan bakarsan genital bölgenin içerisine doğru küçük su topları oluşmuştur.
Enfeksiyon kapmışsın. Kaşıyınca da o su topları patlamış ve silik kanlar görmüşsün.
Çok başıma geldi. Zar falan bunları aklına getirme zar öyle şak diye bozulan bir şey değil. :KK16:

Hayır hayır mantar olmuşsun ve aynadan bakarsan genital bölgenin içerisine doğru küçük su topları oluşmuştur.
Enfeksiyon kapmışsın. Kaşıyınca da o su topları patlamış ve silik kanlar görmüşsün.
Çok başıma geldi. Zar falan bunları aklına getirme zar öyle şak diye bozulan bir şey değil. :KK16:
Çok teşekkür ederim peki kendimi sürtünce bozulmuş mudur

X