Ablalarım lütfen yardım edin çok üzgünüm

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
48
Hepiniz benden çok büyüksünüz ben daha yeni liseye geçtim benim çok büyük sorunlarım var benim kolumda bacağımda koltukaltı bikini bölgesi sırt bel göbek göğüs arası göğüs ucu falan heryerde kıllarım var ben kendimi erkek gibi hissediyorum erkek olsam yeriymiş diyorum bu kıllarla uğraşmak çok zor geliyor her yerimi almıyorum zaten ama çok üzülüyorum bazen çok ağlıyorum evde arkadaşlarımı tüysüz falan görünce onlara imreniyorum çok üzülüyorum bana yardım edin nolur çok mutsuzum ablalarım :KK43: :KK61:

kaç yaşındasın canım?
ben de malesef şanssız kadınlardan biriyim. aslında her kadının vücudunda kısa tüyler oluyor ama sarı olduğu için yokmuş gibi gözüküyor.
ben esmer olduğum için bu kısa tüyler gözüküyor ve kötü duruyor. ama bi şekilde almak zorundayız. epilasyon aleti bu gibi durumlar için en idal yöntem sanırım. uğraşmaktan bıktığım bölgeler için de lazer yaptırmayı düşünüyorum.

kaç yaşındasın canım?
ben de malesef şanssız kadınlardan biriyim. aslında her kadının vücudunda kısa tüyler oluyor ama sarı olduğu için yokmuş gibi gözüküyor.
ben esmer olduğum için bu kısa tüyler gözüküyor ve kötü duruyor. ama bi şekilde almak zorundayız. epilasyon aleti bu gibi durumlar için en idal yöntem sanırım. uğraşmaktan bıktığım bölgeler için de lazer yaptırmayı düşünüyorum.
abla ben 14 yaşındayım :(

ya lütfen bana yardım edin ben daha 14 yaşındayım bu kıllarla uğraşmak istemiyorum lütfen yardım edin herkes arkadaşlarım benim gibi değiller ben kafayı yiyeceğim kendimden nefret ediyorum

saçmalama neden kendinden nefret edesin? herkesin vücudu tüylerle kaplı kimimizinki tüy kimimizinki kıl gibi. her bayanda olan şeyler yani helede sıcak bölgelerde yaşıyosan daha da normal tabi hormonal bir bozukluk yoksa. şimdi sen onları düşünme gerekirse bi doktora görün herşey normal mi sonrada 18 yaş sınırı var mıydı hatırlamıyorum ama zamanı gelince gidersin lazer yaptırırsın tüm vücudunu. emin ol bel göbek göğüs yaptıran hatta bütün vücudunu lazer yaptıran coook kadın var. bende göbek ve göğüs çevresini yaptırıyorum. zamanında ordaki tüyleri senin gibi dert edip çektiğim için kıl oldular :) ama şimdi yoklar diyebilrim. üzülme sen herşeyin bir çaresi var kafana taktığına değmez ya millet nelerle uğrasıyo tek derdin bu olsun :)

canım üzülme her bayanda olan şeyler bunlar kafana takma her yeri kuafröre giderek aldırabilriisn zamanla azalır merak etme

ya lütfen bana yardım edin ben daha 14 yaşındayım bu kıllarla uğraşmak istemiyorum lütfen yardım edin herkes arkadaşlarım benim gibi değiller ben kafayı yiyeceğim kendimden nefret ediyorum

Ya guzelim emin ol o imrendigin arkadaslarin killari icin saatlerini ayırıyor. Bak sana ne anlaticam. Bi gün trende yolculuk yapıyorum. Cok guzel bir kiz gördüm. Uzun boylu, uzun güzel sacli. Mini etek giymis ve bacaklari kilsiz tertemizm neyse tren hareket ediyordu, kiz oturuyor ben de ayaktaydim. Bi baktim kizin etek yukari kalkmis azicik ve killi her tarafi. Etegin geldigi yere kadar almis ondan sonrasini almamisti. Cok tuhafima gitmisti.
Yani herkes killi guzelim. Alacaksın, bizde cok aldik ama sonra yasimiz gelince lazer yaptik cok şükür kurtulduk. Emek olmadan yemek olmaz derler. Azicik ugrasacaksin.

Doktora gittin mi bu konuda? Ben gitmeni tavsiye ederim. Ayrıca regl oldun mu?

bioderin serumu ama o da bitirmiyor haberin olsun.ama şunu söyliyebilirim ki tüyleri aldıktan sonra geç çıkmasını ve incelmesini sağlıyor azalma ise benim beklediğim miktarda olmadı ama yine de birazcık azaldı diyebilirim.benim için geç çıkması özellikle incelmesi çok iyi oldu inşallah sana da yardımı dokunur :)

Back