• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim hepiniz benim büyüğümsünüz ne olur bna da yardımcı olun?

Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??

Sana tavsiyem bir şey sorma bahanesiyle yanına git.Yemez seni arkadaşça bişey sor.ödev falan mesela.ya da onun duyabiliceği şekilde komik bi espiri yap güldür onu sonra muhabbet gelişir belki.benim taktiklerim bunlar.

Hiç yaşamadım çünkü çevremde bunu yaşayıp ta mutsuz olan pek çok insan tanıdım o yüzden korktum isteyen oldu ama taviz vermedm ben kimseyi ıstemedm hayatımda bilmem anlatabildimmi
Sen anlatabildin de ben anlayamadım. Neyse...Herkes farklı hayatlar yaşıyor sonuçta, saygı duymak lazım. 23 yaşına kadar herhalde 20 tane filan sevgili eskitmiştim ben...Geç kalma hayata, hayat kısa, her an ölebiliriz, bulmuşsun senle ilgilenen birini pas ver artık da ne yaşayacaksan yaşa bir an önce...Bu yaşta artık ne utanması ne çekinmesi yahu...

Sen anlatabildin de ben anlayamadım. Neyse...Herkes farklı hayatlar yaşıyor sonuçta, saygı duymak lazım. 23 yaşına kadar herhalde 20 tane filan sevgili eskitmiştim ben...Geç kalma hayata, hayat kısa, her an ölebiliriz, bulmuşsun senle ilgilenen birini pas ver artık da ne yaşayacaksan yaşa bir an önce...Bu yaşta artık ne utanması ne çekinmesi yahu...

yirmi sevgili mı hayran kaldım
:D

yirmi sevgili mı hayran kaldım :KK70:

Daha çoktur da, şimdi bir sürü kişi soru soracak uğraşmamak için azaltıp da yazdım sayıyı...One-night standler hariç bu rakam. Her gördüğüm yakışıklıda aklım mı kalsaydı...Pişman değilim
:KK50:

Neyse konuyu dağıtmayayım da....23 yaşına geldiği halde 14 yaşında kız gibi davranan birini anlayamadım açıkçası bu yüzden....Bizim kapıcının okuldan eve evden okula giden 15 yaşındaki kızının bile daha çok gönül ilişkisi kalp çarpması olmuştur eminim (kapıcıyı şu yüzden örnek verdim, adam sıkıyor kızı çok, sitenin havuzu var yazın kıza sen de girsene dedim babam izin vermiyor dedi, despot bir adam sanırım o yüzden ilk aklıma gelen örnek o oldu yani)

Daha çoktur da, şimdi bir sürü kişi soru soracak uğraşmamak için azaltıp da yazdım sayıyı...One-night standler hariç bu rakam. Her gördüğüm yakışıklıda aklım mı kalsaydı...Pişman değilim
:KK50:

Neyse konuyu dağıtmayayım da....23 yaşına geldiği halde 14 yaşında kız gibi davranan birini anlayamadım açıkçası bu yüzden....Bizim kapıcının okuldan eve evden okula giden 15 yaşındaki kızının bile daha çok gönül ilişkisi kalp çarpması olmuştur eminim (kapıcıyı şu yüzden örnek verdim, adam sıkıyor kızı çok, sitenin havuzu var yazın kıza sen de girsene dedim babam izin vermiyor dedi, despot bir adam sanırım o yüzden ilk aklıma gelen örnek o oldu yani)
Ben kendi isteğimle ıstemedm ama sadece çalışmak vardı aklımda o aralarda calisip kndi ayaklarinin uzerinde durmak bilmemek değil ogrenmemek ayıp sormak bişeylere karşı kndini geliştirmeye çalışmak sucmu

Back