İnşallahaileside aileni inceliyorsa belki istemeye falan gelirler :)
sakın ilk adımı atmak yada olur olmaz karşısına çıkmak gibi şeyler yapıp isterik görünme zamana bırak bence...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablalarim hepiniz benim büyüğümsünüz ne olur bna da yardımcı olun?
- Konu Sahibi samirha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayırlısı olsun diye dua et canım...İnşallah
gözünü korkutmak istemem ama onunla ilgili şimdiki yürek çarpıntısıyla evlendikten sonraki çok farklı olabilir...
Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??
Bence gidip konusma sana gelmesini bekle ona cesaret ver ama
yani onu bilemiyorum küçük bir bakış ve gülücük olabilir meselaNe gibi mesela??
30 35 civarı düşündüm burdaki uyeleri23 yaşındaysan neden burdaki herkes senden yaşca büyük olsunki? ufal da cebime gir :))
- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
30 35 civarı düşündüm burdaki uyeleri
E zaten her şey hoşlantiyla baslar,tanıdıkça aşık olabilirsiniz:)
Bence de ilginizi belli eden ufak adımlar atin ama gidip konuşmak karşıdakini ürkütebilir
- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Biraz kendime benzettim sizi:)Yok konusamiyorum zaten olmuo (
İkimiz de baya çekingeniz:)
Bende gidip rahatsız oluyorum diyecektim bir kaç sefer,gittim yari yolda döndüm
Ona bile cesaret edemiyordum yani
İyi ki dönmüşüm ama:)
Konuşabileceğiniz sohbet edebileceğiniz ortam ya da ortak arkadaşlarınız varsa onlardan rica edebilirsiniz aslında
Keşke olsa ama yok bütün yasitlarim birbirlerini sevip mutlu oluyorken ben yerinde sayıyorum ondan var bişey belli edio ama ben bişey yapamiorum seviorm ama belli edemiyorumBiraz kendime benzettim sizi:)
İkimiz de baya çekingeniz:)
Bende gidip rahatsız oluyorum diyecektim bir kaç sefer,gittim yari yolda döndüm
Ona bile cesaret edemiyordum yani
İyi ki dönmüşüm ama:)
Konuşabileceğiniz sohbet edebileceğiniz ortam ya da ortak arkadaşlarınız varsa onlardan rica edebilirsiniz aslında
- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Hımm o zaman yapacak bir şey yok,onun size adim atmasını bekleyeceksinizKeşke olsa ama yok bütün yasitlarim birbirlerini sevip mutlu oluyorken ben yerinde sayıyorum ondan var bişey belli edio ama ben bişey yapamiorum seviorm ama belli edemiyorum
İlgiyi belli edememek gerçekten zor kendimden biliyorum:)
Umarım istediğiniz gibi olur her şey iyi aksamlar:)
Gercektenmi çok sevindim böyle düşünmenize çook teşekkür ederimçok naif, tertemiz, böylesi kalmadı.
içimi yumuşacık yaptınız, içimdeki duyguları ipeklere sarıp sarmaladınız.
- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
Gercektenmi çok sevindim böyle düşünmenize çook teşekkür ederim
İleride ne kadar değerli Zamanlar olduğunu anlayacaksınız
- 7 Ocak 2016
- 81
- 63
- 88
Onun hareketlerine fazla anlam yüklüyor olmayasın? Dikkatlice gözlemle bence canım. Çünkü insan birine bir şey hissettiğinde o kişinin en ufak davranışını kendi üzerine alınmaya daima çok müsaittir. Sonra hayal kırıklığına uğramak çok kötü olur. Şayet düşündüğün gibi sana özel davranışları varsa sen açılmak yerine onu cesaretlendirecek şeyler yap bence. İnşaallah gönlünce olur.
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
Ablalarım deyince ve gerek üslubunuzla, okul açılmadan son gece konu açmış liseye başlayan bir öğrenci sandım sizi
Hareketlerini iyice inceleyin, yanlış anlıyor olabilirsiniz
Madem satış danışmanı mağazaya uğrayıp bir şeyler bakın
Yere herhangi bir şey düşürün zaten eğilir gülümser falan muhabbet başlar
Geçen istemeden düşürdüm de abinin teki seke seke geldi, tecrübeyle sabit
Hareketlerini iyice inceleyin, yanlış anlıyor olabilirsiniz
Madem satış danışmanı mağazaya uğrayıp bir şeyler bakın
Yere herhangi bir şey düşürün zaten eğilir gülümser falan muhabbet başlar
Geçen istemeden düşürdüm de abinin teki seke seke geldi, tecrübeyle sabit
- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
23 yaşındasın ve ilk kez mi yaşadın böyle bir şeyi? Fanusta mı yaşıyordun şimdiye kadar, cidden merak ettim..Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??
Hiç yaşamadım çünkü çevremde bunu yaşayıp ta mutsuz olan pek çok insan tanıdım o yüzden korktum isteyen oldu ama taviz vermedm ben kimseyi ıstemedm hayatımda bilmem anlatabildimmi23 yaşındasın ve ilk kez mi yaşadın böyle bir şeyi? Fanusta mı yaşıyordun şimdiye kadar, cidden merak ettim..