Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablalarim hepiniz benim büyüğümsünüz ne olur bna da yardımcı olun?
- Konu Sahibi samirha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 37
ona cesaret verici davranışlarda bulun gelip sana açılır tatlımMerhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??
Hoşlantimi diosun uz kalbim yerinden cikcakmis gbi oluo onu görünce soğuk soğuk terliyorumhoşlantı..
- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
Keşke konuşsa ama konusmuo bnde ondan bekliyorum o adımı ama gelmio çok sıkılgan gbi öyle çocuk gbi de değil olgun aslında ailesi falanda bni ve ailemi inceliolar tanismiyrz ailesiyle falanda öyle bakiolarSadece gözlem yap ve sakın ama sakın ilk adımı sen atma. Ada'm seninle konuşmak isterse de konuş, kaçma.
Ne gibi mesela??ona cesaret verici davranışlarda bulun gelip sana açılır tatlım
Belki de böyle kalması gerek..[/QU:*
- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 43
- 41
Pardon onu atlamisim kusura bkma yın 23 yaşındayım ama inanın ilk defa başıma gelioKaç yaşında olduğunu da belirtirsen buradaki ablaların sana daha iyi yardımcı olur :)
bahsettiklerin sadece hoşlantı.. kafayı yiyecek bir şey yok, çok görüşmek istiyorsan karşı taraftan illa hareket beklemene gerek yok, gidip konuşabilirsin.
Yok hayır satış danışmanıdolmuşçu mu kendisi ?? şarkı çaldığına göre seni görünce memur olmadığı kesin
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
Pardon onu atlamisim kusura bkma yın 23 yaşındayım ama inanın ilk defa başıma gelio
23 yaşındaysan neden burdaki herkes senden yaşca büyük olsunki? ufal da cebime gir :))
- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
Hoşlantimi diosun uz kalbim yerinden cikcakmis gbi oluo onu görünce soğuk soğuk terliyorum
Ne guzel bi duyguydu hey gidi günler ... suaninin kiymetini bil ask sevgi heyecan hoslanti adi her neyse en masum hisleri yasiyosun.belli et ilgin oldugunu
Evet tarif ederken bile heyecan yapio insanNe olursa olsun.
Sakin ilk adimi atma.
Asla asla dedim ve beyinsiz kafam ilk adimi ben attim.
Ebemide gordum vesselam.
Sakin ha.
Aslinda bakarsak en guzel anlarda su anlar degilmidir?
Sevgili olmakla olmamak arasinda.