• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim hepiniz benim büyüğümsünüz ne olur bna da yardımcı olun?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??

Merhabalar hepiniz yaşıt olarak bnden buyuk sunuz hemen herseyi görüp gecirmissndr yani bnden daha fazla tecrübe sahibiniz çok çaresizim adını koyamadgm aşkmi hoşlantimi sevgimi nedir bilmiyorum ama biri var bi bayan olarak hiçbişey yapamiorum çok utangacim bu konularda çokça da acemiyim hiç yaşamadım desem yeridir karşımdaki kişide çekingen sanki oda bişeyler hissedio gbi kıpkırmızı oluo bni görünce işini gucunu bırakıp bana bakıyor müzikler açılıo beni görünce sertap erenerin tesaduf ask şarkısı ve Mehmet erdem in acıyı sevmk olurmu şarkısını açtı bu belki tesaduftr ama mesela yolda karsilassak ben arkasında bile kalsam kafasını çevirip bakio ama gelip konuşma yok ve ben kafayı yicem yanına kararlı bi şekilde gdiorm konusucam doye gornce heyecandan hersey degisio vazgecemiyorumda sosyal medyayla bağlantsida yok olsa ordan konusucam hiçbişey yapamıyorum nolur bna bi akıl verin ne yapmalıyım? ??
ona cesaret verici davranışlarda bulun gelip sana açılır tatlım

Sadece gözlem yap ve sakın ama sakın ilk adımı sen atma. Ada'm seninle konuşmak isterse de konuş, kaçma.
Keşke konuşsa ama konusmuo bnde ondan bekliyorum o adımı ama gelmio çok sıkılgan gbi öyle çocuk gbi de değil olgun aslında ailesi falanda bni ve ailemi inceliolar tanismiyrz ailesiyle falanda öyle bakiolar

Bence böyle kalsın :) şimdi böyle aşk kalmadı

Ne olursa olsun.
Sakin ilk adimi atma.
Asla asla dedim ve beyinsiz kafam ilk adimi ben attim.
Ebemide gordum vesselam.
Sakin ha.

Aslinda bakarsak en guzel anlarda su anlar degilmidir?
Sevgili olmakla olmamak arasinda.

Kaç yaşında olduğunu da belirtirsen buradaki ablaların sana daha iyi yardımcı olur :)
bahsettiklerin sadece hoşlantı.. kafayı yiyecek bir şey yok, çok görüşmek istiyorsan karşı taraftan illa hareket beklemene gerek yok, gidip konuşabilirsin.

Kaç yaşında olduğunu da belirtirsen buradaki ablaların sana daha iyi yardımcı olur :)
bahsettiklerin sadece hoşlantı.. kafayı yiyecek bir şey yok, çok görüşmek istiyorsan karşı taraftan illa hareket beklemene gerek yok, gidip konuşabilirsin.
Pardon onu atlamisim kusura bkma yın 23 yaşındayım ama inanın ilk defa başıma gelio

Hoşlantimi diosun uz kalbim yerinden cikcakmis gbi oluo onu görünce soğuk soğuk terliyorum

Ne guzel bi duyguydu hey gidi günler ... suaninin kiymetini bil ask sevgi heyecan hoslanti adi her neyse en masum hisleri yasiyosun.belli et ilgin oldugunu

Ne olursa olsun.
Sakin ilk adimi atma.
Asla asla dedim ve beyinsiz kafam ilk adimi ben attim.
Ebemide gordum vesselam.
Sakin ha.

Aslinda bakarsak en guzel anlarda su anlar degilmidir?
Sevgili olmakla olmamak arasinda.
Evet tarif ederken bile heyecan yapio insan

aileside aileni inceliyorsa belki istemeye falan gelirler :)
sakın ilk adımı atmak yada olur olmaz karşısına çıkmak gibi şeyler yapıp isterik görünme zamana bırak bence...

Back