- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Sanmiyoruz ama ben nisanlanamam ailelerin izni olmazsa aldiramam iliskiye girdigim kisi hapise girer kanuna aykiri
Ben mi çok geri kafalıyım yoksa şimdikiler mi çok ileri görüşlü anlayamıyorum.
16 yaşındasın daha çok küçüksün hayatın tadını çıkarmak için yapabileceğiniz onca şey varken bu şekilde acele etmek niye?
İnan okuduğumun gerçek olmamasını dilerdim.
Yanlış anlama sana kızmıyorum. Kızamıyorum daha doğrusu üzüldüm sadece.
Umarım üstüne birde hamile kalmassın. Yazarken bile içim acıdı.
Lütfen yaşının gerektirdiği gibi yaşa hayatını, herşeyin bir vakti zamanı var
ve o zaman gelene kadar böyle hatalarla çabuk tükenmeyin, tüketmeyin gençliğinizi.
Haklisin ama bundan gebeysem nasil kurtulurum kimseye Zarar vermeden
Tam yumurtlama döneminde girmişsiniz ilişkiye.
Eğer içine boşalmadığından eminsen, hamilelik ihtimalin düşük. Ama böyle bir ihtimal var.
Bundan sonra daha bilinçli olursan hem sen, hem sevgilin bu kadar başınızı ağrıtmazsınız.
Madem hem kendinin hem sevgilinin hayatını karartmaktan korkuyorsun( senin deyiminle) niye biraz daha dikkatli olmuyorsun?
Haplarla düşürebilirsin. Hatta burda şiş sokmaya çalışanları bile okuduk. Ama vicdanın nasıl rahat edicek
İnşallah daha dikkatli olursun bundan sonraki hayatında.
Ben mi çok geri kafalıyım yoksa şimdikiler mi çok ileri görüşlü anlayamıyorum.
16 yaşındasın daha çok küçüksün hayatın tadını çıkarmak için yapabileceğiniz onca şey varken bu şekilde acele etmek niye?
İnan okuduğumun gerçek olmamasını dilerdim.
Yanlış anlama sana kızmıyorum. Kızamıyorum daha doğrusu üzüldüm sadece.
Umarım üstüne birde hamile kalmassın. Yazarken bile içim acıdı.
Lütfen yaşının gerektirdiği gibi yaşa hayatını, herşeyin bir vakti zamanı var
ve o zaman gelene kadar böyle hatalarla çabuk tükenmeyin, tüketmeyin gençliğinizi.
Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm
Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm
maşallah o yaşta da herşeyden haber var çocuk nasıl yapılır nasıl düşürülür onu ilaçla düşürmeyi düşünüyosun ama korunmasını bilemiyosun hastanelik edersin kendini benden sana sölemesi annene anlatmalısın bu durumu
Sanmiyoruz ama ben nisanlanamam ailelerin izni olmazsa aldiramam iliskiye girdigim kisi hapise girer kanuna aykiri
aile izin verirse evlenebiliyosun sanırım bi araştır.ama sen önce bi kan tesi yaptır için rahat olsun.
aile izin verirse evlenebiliyosun sanırım bi araştır.ama sen önce bi kan tesi yaptır için rahat olsun.
Adet oldum hamile değilim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?