• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim cok acil yardim edin !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ice95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanmiyoruz ama ben nisanlanamam ailelerin izni olmazsa aldiramam iliskiye girdigim kisi hapise girer kanuna aykiri

Ben mi çok geri kafalıyım yoksa şimdikiler mi çok ileri görüşlü anlayamıyorum.

16 yaşındasın daha çok küçüksün hayatın tadını çıkarmak için yapabileceğiniz onca şey varken bu şekilde acele etmek niye?

İnan okuduğumun gerçek olmamasını dilerdim.

Yanlış anlama sana kızmıyorum. Kızamıyorum daha doğrusu üzüldüm sadece.

Umarım üstüne birde hamile kalmassın. Yazarken bile içim acıdı.

Lütfen yaşının gerektirdiği gibi yaşa hayatını, herşeyin bir vakti zamanı var

ve o zaman gelene kadar böyle hatalarla çabuk tükenmeyin, tüketmeyin gençliğinizi.

16 yaşındasın daha çok küçüksün hayatın tadını çıkarmak için yapabileceğiniz onca şey varken bu şekilde acele etmek niye?

ve o zaman gelene kadar böyle hatalarla çabuk tükenmeyin, tüketmeyin gençliğinizi.

Haklisin ama bundan gebeysem nasil kurtulurum kimseye Zarar vermeden

Neyi anlamadın? Yani Kasım ayı regli tarihine kadar gecikmen olabilir bu hamilesin demek değildir. onu da geçiyorsa eğer hamile kalmış olma ihtimalin çok yüksek.

Haklisin ama bundan gebeysem nasil kurtulurum kimseye Zarar vermeden

Büyük bir hata yapmışsınız zaten diğer bi hatada kimseye danışmadan, bi büyüğünüzden yardım almadan (eğer hamile kaldıysan tabi) bu bebeği aldırman olur.

Yaşın çok küçük haplarla v.s kendi yöntemlerinle sakın öyle birşeye kalkışma. Çok tehlikeli şeyler bunlar.

Yok mu ailende derdini anlatabileceğin biri?

Tam yumurtlama döneminde girmişsiniz ilişkiye.
Eğer içine boşalmadığından eminsen, hamilelik ihtimalin düşük. Ama böyle bir ihtimal var.
Bundan sonra daha bilinçli olursan hem sen, hem sevgilin bu kadar başınızı ağrıtmazsınız.
Madem hem kendinin hem sevgilinin hayatını karartmaktan korkuyorsun( senin deyiminle) niye biraz daha dikkatli olmuyorsun?
Haplarla düşürebilirsin. Hatta burda şiş sokmaya çalışanları bile okuduk. Ama vicdanın nasıl rahat edicek:31:
İnşallah daha dikkatli olursun bundan sonraki hayatında.

Tam yumurtlama döneminde girmişsiniz ilişkiye.
Eğer içine boşalmadığından eminsen, hamilelik ihtimalin düşük. Ama böyle bir ihtimal var.
Bundan sonra daha bilinçli olursan hem sen, hem sevgilin bu kadar başınızı ağrıtmazsınız.
Madem hem kendinin hem sevgilinin hayatını karartmaktan korkuyorsun( senin deyiminle) niye biraz daha dikkatli olmuyorsun?
Haplarla düşürebilirsin. Hatta burda şiş sokmaya çalışanları bile okuduk. Ama vicdanın nasıl rahat edicek:31:
İnşallah daha dikkatli olursun bundan sonraki hayatında.

Peki idrar testi 18 yasindan kucuklere veriliyo mu

birileri bu gençleri kendinden korusun.

biraz zaman geçsin hemen gdip kan testi yaptır.

amerikadaki küçük anneler bizim ülkemizde de moda olacak bu gidişle.

Madem hayatn karackti keske hc bole islre bulasmsydn :-(
Ayrca suç falan degl mahkeme karariyla yada babanin imza atmsyla evlenebilirsin 16 yasin altnda. Olursan suc ve 5 ila 8 yildan basliyo.
O cocuk olusmussa eger karninda onu dusurmye clsrsn kendi yontemlerinde evde falan hastanelik olursun biliyosn dmi tv lerden fln gormusundr illa.
Ayrca evde sisle hapla vs dusurdugn kesin anlasilir cinayetten yargilanirsin snada hapis cezasi verirler genc yasta basin yanar . Bnce annene soyle eger hamileysen o hic degilse bi formul bulur . Gebelik testi herkese veriliyo bu arada .

maleseff ben de çok üzülüyorum...bilmiyorum sorun anne baba da mı yoksa çevre mi?
yeni nesil herşeyi daha küçücükken öğreniyor, ve herşeyi çok erken yaşıyor,
önemli olan hatanın bir daha yapılmaması...

Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm

ahh be canım daha kuçuksun neden bu kadar acele edıosun kı her seyı zamanında yasıcaksın ztn umarım degılesındr ama ole bısey varsa bıle sakın sakın alilne danısmadan bısey yapma bu gıbı durumlar ılederde sana kotu sonuçlara yol açar

Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm

ne düşünerek neye güvenerek korunmadınız ben orasına takıldım şimdi de yana yakıla hamilemiyim değilmiyim derdine düştün bak deydimi bari kan testi yaptırısan ailene haber verirler ve ailen duyarda şikayetçi olursa ilişkiye girdiğin erkek hapse girer senin yaşın küçük olduğu için hamile olma ihtimalin yüksek bence

Son düzenleme:
maşallah o yaşta da herşeyden haber var çocuk nasıl yapılır nasıl düşürülür onu ilaçla düşürmeyi düşünüyosun ama korunmasını bilemiyosun hastanelik edersin kendini benden sana sölemesi annene anlatmalısın bu durumu

maşallah o yaşta da herşeyden haber var çocuk nasıl yapılır nasıl düşürülür onu ilaçla düşürmeyi düşünüyosun ama korunmasını bilemiyosun hastanelik edersin kendini benden sana sölemesi annene anlatmalısın bu durumu

Hamile değilim heralde adet sancım başladı

Umarım bundan sonra korunursun.
Geri çekilme yöntemi korunma sağlamaz biliyorsun.
Çok dikkat et.
O anda sevgilin de sen de ateşli olup bir şey olmaz diye düşünebilirsiniz ama mantığını kaybetme.
Malum sevişmeye yakın zamanda beyne pek kan gitmiyor. :ssz:

Back