• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim cok acil yardim edin !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ice95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ice95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
16
0
6
34
Tekirdağ
Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm İÇİME BOŞALMADI

Son düzenleme:
Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm

Kaç burdan birazdan taş yağmuruna tutulcaksın. Ne yaptığın ettiğin bana göre kendine o yüzden eczaneden bir idrar testi al sonuçlarına bak hala adet olmazsan ve idrar sonucundan emin de olmazsan kan tahlili yaptırman gerek.

Son düzenleme:
gecikme olabilir... yaşını bilmiyorum 16-17 sindir en fazla bu yaşlarda adette dengesizlik normal sayılır ...

bekle biraz daha...

korunsaymışsınız keşke ..değer mi şimdi panik olmaya...

Ben 6 ekimde regli oldum 24 eylulde iliskiye girdim korunmadik bu hafta regli olmam gerekiyodu olmadim midem falan bulanmiyor ilk gunler bulanmisti oda gecti ilk gunlerde piskilojik diye dusundum ve 18 yasindan kucugum iliskiye girdigim erkekte kucuk yardimmm

seni korkutmak gibi olmasında tam yumurtlama dönemi ilişkiye girmişsin hamile kalma oranı yüksek bi zamanda tabi erkekte ya da bayanda bi problem yoksa... bu yaşta hata yapmışsın acele etmişsin. en azından inşallah hamile falan değilsindir ne diyim artık bundan sonra canını sıkmamaya ve psikolojik bunalıma girmemeye çalış. kendin yapmışsın bilerek yapacak bişey yok bu durumda idrar testi gebelik durumunda tam sonuç vermez seni yanıltabilir ilişkiye girdikten 12-14 gün sonra ya da en fazla 1 ay sonra kan testi tam sonuç verir. ama kan testi yaptıracak olursan sgk lı yaptırma ailene bildirilir bu durum özel yaparlarsa bildirim olur mu bilemem bi araştırmalısın.

seni korkutmak gibi olmasında tam yumurtlama dönemi ilişkiye girmişsin hamile kalma oranı yüksek bi zamanda tabi erkekte ya da bayanda bi problem yoksa... bu yaşta hata yapmışsın acele etmişsin. en azından inşallah hamile falan değilsindir ne diyim artık bundan sonra canını sıkmamaya ve psikolojik bunalıma girmemeye çalış. kendin yapmışsın bilerek yapacak bişey yok bu durumda idrar testi gebelik durumunda tam sonuç vermez seni yanıltabilir ilişkiye girdikten 12-14 gün sonra ya da en fazla 1 ay sonra kan testi tam sonuç verir. ama kan testi yaptıracak olursan sgk lı yaptırma ailene bildirilir bu durum özel yaparlarsa bildirim olur mu bilemem bi araştırmalısın.

Yaa icime bosalmadi bundan eminiz

Yaa icime bosalmadi bundan eminiz

Bende 18 yasnda hamile kaldm ama nısanlmdi ztn ve korunmadgmz gbi hemen kaldm . Ve vajinanin icne 1 damla ble gttyse kalrsn . Artk kaldysan ya aldrcksn yada ewlencksn ama bence aldrma kyma o gunahsza-

Sanmiyoruz ama ben nisanlanamam ailelerin izni olmazsa aldiramam iliskiye girdigim kisi hapise girer kanuna aykiri

yok canım hiç bişey olmuyo burda kız 16 yaşında imam nikahlı evliydi 16 yaşında doğum yaptı hem kızın hemde imam nikahlı eşinin ismi yazıyodu çocuğun kimliğinde

yok canım hiç bişey olmuyo burda kız 16 yaşında imam nikahlı evliydi 16 yaşında doğum yaptı hem kızın hemde imam nikahlı eşinin ismi yazıyodu çocuğun kimliğinde

Yinede dogan cocugun benim ve iliskiye girdigim kisinin hayati kararir yani aldiraram dusurmem gerek haplarla

Son düzenleme:
En fazla diğer regli olacağın tarihe kadar gecikmen normal eğer o tarihi de geçtiysen ve hala regli olmadıysan gebe olabilirsin. Kesin sonuç kan testidir. İdrar testinde yanılma payı her zaman vardır. Ayrıca içine boşalmasa bile korunmadan ilişkiye giriyorsan her zaman gebe kalma riskin var.

En fazla diğer regli olacağın tarihe kadar gecikmen normal eğer o tarihi de geçtiysen ve hala regli olmadıysan gebe olabilirsin. Kesin sonuç kan testidir. İdrar testinde yanılma payı her zaman vardır. Ayrıca içine boşalmasa bile korunmadan ilişkiye giriyorsan her zaman gebe kalma riskin var.
Nasil yani anlamadim

Back