Merhaba ablalarım ben melisa. Size ablalarım demek istiyorum cunku hepinizin yası benden buyuktur ben 15 yasıma girdim bu sene. Ve uyeligimi de sizlere soru sormak icin actim zaten beni en iyi siz anlar, yardımcı olabilirsiniz diye. :) Baslayayım artık. Ben lisede okuyorum 9. Sınıf ogrencisiyim. Ve okulda bir cocuktan hoslanıyorum. Cocuk 12. Sınıf. Ve yakısıklı, populer bir cocuk. Cogu kız onun pesinde diyeyim... Bu cocuga bakıyorum tenefuslerde falan, oda bana bakıyor ama çaktırmadan bakar gibi ne bileyim. Kafamı cevirince falan onu bana bakarken buluyorum benim baktıgımı anlayınca kafasını ceviriyor. Cocuk voleybolcu birde... Voleybol oynarken gozu surekli bana kayıyo 1 - 2 saniyeligine "bakıyor mu" diye yokluyor gibi yani. Eger uzakta olursa yaklasık bi 4-5 saniye bakıyor, ama yakındaysa baktıgını belli etmemek icin hemen kafasını ceviriyor. Sonra arkadasları yanımdan gecerken "ooo" demislerdi bir keresinde. Instagramdan falanda takiplestik cocukla. Yani sayamayacagım kadar cok bakısmalar falan oluyor ama kafasını hemen ceviriyor dedigim gibi. Hani utangaclık desem, o sekilde utanacak bir cocuk gibi degil. Veya bana oyle geliyor emin degilim. Ama ben bu cocugu gercekten hoslantının dısında bir sekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde
Biliyorum simdi sacma diyiceksiniz sen daha 9. Sınıfsın diyiceksiniz ama keske asık olacagım, hoslanacagım insanı kendim mantıklı bir sekilde secebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor boyle seyler artık her ruyamda goruyorum onu gercekten kafama takılıyor. Simdi siz ablalarımdan tavsiyeler, fikirler istiyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl tavır sergilemeliyim cocuga karsı? Veya ne yapmalıyım yardımcı olun ablalarım gercekten uyuyamıyorum bile
simdiden sagolun...