Ablalarım bir bakar mısınız lütfen?

KellySeBellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
6
0
1
26
Merhaba ablalarım ben melisa. Size ablalarım demek istiyorum cunku hepinizin yası benden buyuktur ben 15 yasıma girdim bu sene. Ve uyeligimi de sizlere soru sormak icin actim zaten beni en iyi siz anlar, yardımcı olabilirsiniz diye. :) Baslayayım artık. Ben lisede okuyorum 9. Sınıf ogrencisiyim. Ve okulda bir cocuktan hoslanıyorum. Cocuk 12. Sınıf. Ve yakısıklı, populer bir cocuk. Cogu kız onun pesinde diyeyim... Bu cocuga bakıyorum tenefuslerde falan, oda bana bakıyor ama çaktırmadan bakar gibi ne bileyim. Kafamı cevirince falan onu bana bakarken buluyorum benim baktıgımı anlayınca kafasını ceviriyor. Cocuk voleybolcu birde... Voleybol oynarken gozu surekli bana kayıyo 1 - 2 saniyeligine "bakıyor mu" diye yokluyor gibi yani. Eger uzakta olursa yaklasık bi 4-5 saniye bakıyor, ama yakındaysa baktıgını belli etmemek icin hemen kafasını ceviriyor. Sonra arkadasları yanımdan gecerken "ooo" demislerdi bir keresinde. Instagramdan falanda takiplestik cocukla. Yani sayamayacagım kadar cok bakısmalar falan oluyor ama kafasını hemen ceviriyor dedigim gibi. Hani utangaclık desem, o sekilde utanacak bir cocuk gibi degil. Veya bana oyle geliyor emin degilim. Ama ben bu cocugu gercekten hoslantının dısında bir sekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde Biliyorum simdi sacma diyiceksiniz sen daha 9. Sınıfsın diyiceksiniz ama keske asık olacagım, hoslanacagım insanı kendim mantıklı bir sekilde secebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor boyle seyler artık her ruyamda goruyorum onu gercekten kafama takılıyor. Simdi siz ablalarımdan tavsiyeler, fikirler istiyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl tavır sergilemeliyim cocuga karsı? Veya ne yapmalıyım yardımcı olun ablalarım gercekten uyuyamıyorum bile simdiden sagolun...

Ben eşimle tanıştığımda lise 2. Sınıfa gidiyordum ama ikimizde derslerimizi ihmal etmedik üniversite bittikten sonra evlendik. Oyüzden kaderde varsa hersey zamanla olur şuan önceliğin derslerin olsun bol şans :)

Hicbir sey yapma, simdiye kadar ne yaptiysan onu yapmaya devam et. Cocuk gelip sana acilirsa ondan sonra dusunursun bunlari. Fena halde yaniliyor da olabilirsin, hakli da olabilirsin, ama su an bulundugun ortam da cok hassas bir ortam. Butun dengeler alt ust olabilir, o okula gitmek su an sevinc kaynagiyken azap da olabilir, yuzlerce ergenin bir arada bulundugu bir yer, cogu acimasiz, cogu dengesiz, dusuncesiz, cok uzulecegin seyler de yasayabilirsin.

Derslerine odaklan, bu duruma fazla kafayi takma.

Zaten derslerim tabiki ilk planda ve fen lisesine gidiyorum derslerimde çok iyi :) Ama maalesef boyle kafama takılan seyler olabiliyor

güzelim senin yaşlarda olur böyle şeyler ve ilerde kendine çok gülersin,tamam şuan çok hoş tatlı gelebilir ama bukadar kafana takmam uyuyamaman ve sırf bu yüzden üye olman hoş değil senin derslerine adapte olman lazım
burda ablaların sana yalnızca bunu söyleyecektir çünkü doğru olan bu

12.sınıf biri ile birlikte olacaksan bilmen gereken bir şey var ki o da bu sene bittiğinde ilişkinizin de bitebileceği gerçeği...
Çevremdeki hiç bir arkadaşım sevgilisi mezun olduktan sonra onlarla devam edemedi mesela.İstisnalar olabilir tabiki ama kendini buna da hazırla eğer birlikte olmak istiyorsan.
Ayrıca rüyanda görmen,takıntı yapman vs. bunlar çok düşünmenden.Yine de çocuğun sana açılmasını bekle bence.Şimdi gidip sen konuşursan kendi aralarında dalga da geçebilirler bırak eğer gerçekten hoşlanıyorsa o gelip söylesin.Ondan sonrasına bakarsın zaten
Ayrıca bu çocuk için derslerini de ihmal etme sakın :) :)

oooooo mu demişlerdi o zaman bu çocuk sana hasta oluyor

sen boşver o çocuğu sende gönlü varsa açılır zaten o zaman düşünürsün bu meseleyi

Sen 9. sınıftasın çocuk 12. sınıfta genelde çöm diye tabir ettiklerine pek bakmaz onlar baksalar da can yakarlar bence çok fazla kaptırmamalısın kendini sonrasında hüsrana uğramamak için..

Seeneye bu çocuk okuldan gidecek üni.'ye bu iş yaş derslerine bak derim...

Fen lisesinde, bir cocugu dusunerek uykusuz kalmak...

Heyecan guzel de cocuk populer, bakani da baktigi da vardir bolca...

Bu gunleri ileride guzel hatirlamak icin beklemede kalin...

Derslere, sosyal, kulturel faaliyetlere devam ederek...

Anlıyorum emin olun derslerime calısıyorum ve calısmaya devam edicem. Hicbirseyin gelecegimden onemli olmadıgını bende biliyorum tabiki... Ayrıca cevap veren ablalarıma tesekkur ediyorum hepinizi kocamann öptüm :)

Tamam dur , yeterince alaka duyduğunu hissettmiş anlamış zaten . Kedi fare oyunu yapıyor . Hoşlanıp hoşlanmadığını tam belli etmeyen tipler , çevresine bunu yaptığı kaç kız var kimbilir . Gelip arkadaşlık teklif etmediği müddetçe görmezden gel , yokmuş gibi davran en zayıf noktası :) bir erkek çok beğendiği kıza muhakkak söyler asla kaçırmak istemez . Öyle kaçak kesik bakanlardan uzak dur bunlar böyle böyle aşık eder ayağına getirtir kullanır sonra aaa sen kendi ayağınla geldin der, değer vermez . Erkekler aptal a yatsalarda ilişki söz konusuysa her yaşta kurnazdılar ve hatunları çk iyi bilirşer .

o yaşlarda sana vereceğim tek tavsiye var
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ DAVRAN
ama tabi bunuda her istediğini yap ve kendini hataya düşür olarak anlama

şuan en güzel sevgiyi sizler yaşıyorsunuz
insan yaş aldıkça
masumiyetini
çoşkusunu
sevme yetisini yitiriyor

Hoşlanıyorsa adım atar.
Öyle uzaktan bakmalara inanma bence.
Bakışmada kalıyorsa işe yaramaz.
Senin yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.

Her yaşta insan aşık olabilir. Belli bir yaşı geçip de kur atlamış gibi değildir aşık olmaya nail olmak.
Çok normal hislerin.
Rahat ol öncelikle ve gözünde büyütme. Kendini çok fazla kaptırma. Ortak ortamlar yaratmaya çalışıp gerçekten ilgisinin olup olmadığını anlayabilirsin. Sen de buna göre kendine yön verirsin. Platonik noktasına getirmemeye çalış.

Çok güzel heyecanlar bunlar :) kiymetini bil ablacim

ayyyyy kendi lise dönemimi hatırladım birden bende 9. sınıfa ta voleybolcu çocukla bakışıyordum sürekli 7-8 ay bakıştıktan sonra çocuğun sevgilisi olduğunu öğrenmiştim sonra gidip çocuğa tokat atmıştım açıklama yapmadan neye uğradığını şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…