• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım hamilelik varmi ?

pirensess

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
21
6
16
44
Merhaba oncelikle yaklasik 1 hafta once sözlümle sürtünme yoluyla birseyler yasadik. Onda pantolon boxer bende ise iç camasi vardi , bittiginde ic camasirimin alt kisminda 2 nokta islaklik vardi. Bu benden mi ondan mi bilemiyorum.. Ondan sa benim hamile kalma riskim varmi gercekden depresyondayim kafayi yicek duruma geldim piskolojim bozuldu kafama cok takiyorum. Nolur bana yardim edin bilgilendirin :(

yaş kaç Allah aşkına.
Böyle şeylerı yapmayı bıldıgınıze göre hamıle kalmayacagınızıda blmenız gerek .

yaş kaç Allah aşkına.
Böyle şeylerı yapmayı bıldıgınıze göre hamıle kalmayacagınızıda blmenız gerek .
Yasim 20 , ama dedigimi tam okumadiniz galiba aklim alsa bile beynim durmuyor sürekli .. ben kotu durumday guzelce yorum yapsan olmazmiydi?

Yasim 20 , ama dedigimi tam okumadiniz galiba aklim alsa bile beynim durmuyor sürekli .. ben kotu durumday guzelce yorum yapsan olmazmiydi?
Yok yapamıyorum kı .
Okey aranızda cinsel bir münasebet oluyor.
Bunun doğuracağı sonuçlara katlanman lazım .
Korka krka bısey yapma .
Allah ol derse olur.
O iç çamaşırındakı ıslaklık senı bır gn hamıle bırakır.

:) Sorduğun soruya benzer binlerce konu açılmış aslında oradaki yorumları okusan burada gelecek olan tepkilerle uğraşmak zorunda kalmazdın.. İnsanlar da haklı bunalmışlar artık yeni üye olup sürtündük hamile miyim korkuyorum sorularından ?

%100 hamile değilsin hani 0.000000000000001 ihtimal bile yok için ferah olsun :KK25:

:) Sorduğun soruya benzer binlerce konu açılmış aslında oradaki yorumları okusan burada gelecek olan tepkilerle uğraşmak zorunda kalmazdın.. İnsanlar da haklı bunalmışlar artık yeni üye olup sürtündük hamile miyim korkuyorum sorularından ?

%100 hamile değilsin hani 0.000000000000001 ihtimal bile yok için ferah olsun :KK25:
Gözlerim dolu sana cevap yaziyorum , cok arastirdim ama bulamadim son çarem uye olup soru sormakti.Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Uzerinde kiyafet varken mümküm değil o zaman?!

Gözlerim dolu sana cevap yaziyorum , cok arastirdim ama bulamadim son çarem uye olup soru sormakti.Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Uzerinde kiyafet varken mümküm değil o zaman?!

Yüzde bir milyon imkansız. Ama tabiki Allah ın dediği olur.. Bence bu korku sana yetmiştir , diğer arkadaşlarımın da dediği gibi eğer korkuyorsan korunacaksın.Dürtülerine engel olamıyorsundur bu normal ama dikkat etmelisin

Y
Yüzde bir milyon imkansız. Ama tabiki Allah ın dediği olur.. Bence bu korku sana yetmiştir , diğer arkadaşlarımın da dediği gibi eğer korkuyorsan korunacaksın.Dürtülerine engel olamıyorsundur bu normal ama dikkat etmelisin[/QU
Yok zaten daha korunmasiz hic bir sey yok! Bu korku bana yetti artti bile. Tesekkur ederim pastelkiz!! <3

Back