• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiyeme farkl model nasl veririm ,fikir verir misiniz?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.743
19
0
39
Ankara
SLM KIZZLAR ABIM BU AYIN 15DE NISANI VAR HERKES ABIYE GIYECEKMIS BENIMDE ABIYE ALACAK BU ARALAR DURUMUM YOK AMA KINA KIYAFETIM VAR ONU FARKLI BIR SEKILE NASIL SOKABILIRIM YARDIM EDIN KIZLARRRRRRR NE OLUR ESIME YUK OLMAK ISTEMIYORUM

krmzkb3.jpg

SIMDI BU HALI GUZEL FILAN DIYECEKSINIZ AMA HERKES GORDU BIR KERE FAKLI OLSUN ISTIYORUMfisfisfis

taslari cikartip kemer takabilirsin. boyunu kisaltabilirsin ya da eteginin alk kismini asimetrik kestirebilirsin. tam olarak ne yapmak istedigini soylersen baska fikirler verebiliriz. yani, degistirdikten sonra eski haline donebilmesini mi istiyorsun yoksa kalici bir degisiklik mi yaptiracaksin?

Yanı kalıcı sekıl olur dıyelım kı kısaltalım dedıgınde eskı halıne cevırebılırlermı kı ben pek anlamam ama baya kapsamlı bır degısıklık ıstıyorum cnm sızce askılı hale gelırmı yada o gogus kısmındakı buzguler duzgun hale gelırmı ordan pek mennun degıldımde

Ama sankı asklı hale gelmez gıbı tek degısıklık etegınde yapılır gıbı hadı dıyelım yaptık hos olurmu kı bole onler kısa arkası uzun kuyruklu zaten bu bırde bu kıyafetım kat kat altta astar onun ustunde saten onun ustunde tul yanı bayaaaaa kalın

yeliz bence modeliyle oynama tatlım.. görsünler 1 kere ne olcak hafızlarındamı kaldı bu elibse?? hem gelin tarafı görmedi senin bu kıyafetini öyled eğilmi tatlım... bence oynama derim ben...

ya aslinda elbisenle beraber iyi bir terziye gidersen yaparlar bir seyler. tabii kisalttiracaksan geri donusu yok. ayrica su taslarla tutturulan kisim sanki acilip duzlestirilebilir gibime geliyor. tabii fotograf olunca tam anlamiyla secilemiyor. katlari dert etme. bence bu elbiseden soylere boyu diz hizasinda sirin bir elbise cikabilir. nedense ben taslara taktim :) onlari soktursen ve yerine modern bir kemer veya kurdale taktirsan? hic olmadi etekten kesilen kumasla kapatilabilir. hem elbisenin havasi da degismis olur.
aski kismini da elden geldigince inceltebilirler ama terzinin elbisenin kalibini gormesi lazim bence

yeliz bence modeliyle oynama tatlım.. Görsünler 1 kere ne olcak hafızlarındamı kaldı bu elibse?? Hem gelin tarafı görmedi senin bu kıyafetini öyled eğilmi tatlım... Bence oynama derim ben...

of belınaycım cok kararsızım ne bılıyım kızla sureklı gorustugum ıcın o resımlerden gordu aılesı fılan tabıkı asla aaaaaaa gıyemem rezıl olurum fılan dıye dusunmuyorum sadece bu kıyafet zaten cok fazla ıcıme sınerek alınmadı belkı degısıklık olursa severek gıyerım dedım hemde degerlenmıs olur ayyyyyyyy ınsan tonbıs oluncada kımsedende odunc kıyafet alamıyorkı keske senın gıbı ınce olsaydım

canım önünde tülleri tutan tokalı yer varya onları açtırıp kolarının üstünden diktirebilirsin ...

bencede hic oynama gerek yok ne omlus gördüler diye insanlar her ay bir abiye almak zorunda veya her dügünde sacma, elbisen cok hos oynarsan güzelligi gider

ya aslinda elbisenle beraber iyi bir terziye gidersen yaparlar bir seyler. tabii kisalttiracaksan geri donusu yok. ayrica su taslarla tutturulan kisim sanki acilip duzlestirilebilir gibime geliyor. tabii fotograf olunca tam anlamiyla secilemiyor. katlari dert etme. bence bu elbiseden soylere boyu diz hizasinda sirin bir elbise cikabilir. nedense ben taslara taktim :) onlari soktursen ve yerine modern bir kemer veya kurdale taktirsan? hic olmadi etekten kesilen kumasla kapatilabilir. hem elbisenin havasi da degismis olur.
aski kismini da elden geldigince inceltebilirler ama terzinin elbisenin kalibini gormesi lazim bence

PEKI DIYELIM KI GOTURDUM BANA NE KADAR MALIYETI OLUR KIYAFETTDEN PAHALIYA GELMESIN:olmaz:

kesinlikle oynama bence kıyafetinle gayet hoş güzel..
gören ikinciye görse ne farkeder kiii...
hem tadilat yaptırsan yine terziye vereceğin paraya hazırını alırsın...
çok güzell dert etme giy derim ben...
yine de sen bilirsinyerimseniben

oyy canım arkadaşımm neren tombiş bee ben zayıflıktan yanıyorum sen kilodan.. keşke benim elbiselerden verebilsem sana yaaaa siyah bi elbisem var gülben ergen modeli ince askılı altt kiloş geliyo siyah düz sade bi elbiese onu siyah el çantamla kullanıyorum özel günlerde ve inanırmısın 5 ytl'ye almıştım :)keşke yakın olsakta verebilsem

kesinlikle oynama bence kıyafetinle gayet hoş güzel..
Gören ikinciye görse ne farkeder kiii...
Hem tadilat yaptırsan yine terziye vereceğin paraya hazırını alırsın...
çok güzell dert etme giy derim ben...
Yine de sen bilirsinyerimseniben

tabıkı cnm yaptıma parası cok olursa asla yapmam dedıgım gıbı bu kıyafet pek ıcıme sınmemıstı belkı yapınca degısır dedım

tabıkı cnm yaptıma parası cok olursa asla yapmam dedıgım gıbı bu kıyafet pek ıcıme sınmemıstı belkı yapınca degısır dedım

şimdi hazırlar daha ucuza gelio be gülüm.bu kıyafeti götür bi moda evine sana bi hal çare gösterirler.ama pahalıya mal olur gibi gelio bana.umarım gönlünce olur...opuyorumnanaktan

oyy canım arkadaşımm neren tombiş bee ben zayıflıktan yanıyorum sen kilodan.. keşke benim elbiselerden verebilsem sana yaaaa siyah bi elbisem var gülben ergen modeli ince askılı altt kiloş geliyo siyah düz sade bi elbiese onu siyah el çantamla kullanıyorum özel günlerde ve inanırmısın 5 ytl'ye almıştım :)keşke yakın olsakta verebilsem

AMA SENIN KIYAFETLERINE BAKIODUM HEP BEGENIODUM HICDE OLE 5 YTL BENZER SEYLER DEGIL EEEEEEE VUCUT GUZEL OLUNCA

BEN SIMDI KIYAFET ALMAYA GITSEM MORELIM BOZULUO ORDAN CIKIO BURDAN FIRLIO GENE BU RESIMDE IYIYIM BIR 5 KILO FILAN ALDIM :kedi:

şimdi hazırlar daha ucuza gelio be gülüm.bu kıyafeti götür bi moda evine sana bi hal çare gösterirler.ama pahalıya mal olur gibi gelio bana.umarım gönlünce olur...opuyorumnanaktan

su taslar yerıne oraya buyuk kurdelemı yaptırsam dıger taslarıda cıkartsam kırmızı kurdela sıyah olsa olurmu pekı boyu aynı kalsa

valla ne kadara mal olur bilemem cunku terzi fiyatlari buyuk ihtimalle muhite gore degisir. soyle isini bilen bir mahalle terzisi uygun bir fiyata halledemez mi? ya da bu islerden anlayan bir tanigin var mi? ben genelde teyzeme kosarim. o anlar.
yalniz seni gaza getirmis gibi olmayayim; cunku diger arkadaslar degistirme falan demisler. icine sinmezse moralin bozulmasin. benim hosuma gider boyle pek sevmedigim kiyafetlerimi veya esyalarimi modifiye etmek. o yuzden fikir vermeye calistim

valla ne kadara mal olur bilemem cunku terzi fiyatlari buyuk ihtimalle muhite gore degisir. Soyle isini bilen bir mahalle terzisi uygun bir fiyata halledemez mi? Ya da bu islerden anlayan bir tanigin var mi? Ben genelde teyzeme kosarim. O anlar.
Yalniz seni gaza getirmis gibi olmayayim; cunku diger arkadaslar degistirme falan demisler. Icine sinmezse moralin bozulmasin. Benim hosuma gider boyle pek sevmedigim kiyafetlerimi veya esyalarimi modifiye etmek. O yuzden fikir vermeye calistim

cnm modıfıye etmek derken degıstırmek dıyorsun demı yanı uzerınde degısıklık tanıdıgım yok olsa keske ama su kurdale ısı bıraz yattı kafama bole gogus altından buyuk genıs bır kurdale olsa dıger taslarda cıksa hos olurmu kı

Back