Kına Gecesi abiye üzerine bindallı ceketi nasıl olur gelin hanımlar

glshsn

gülşah
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
65
0
86
35
Isparta
arkadaşlar düşündümde kına gecesinde giyeceğim abiyenin üzerine kına yakılırken bindallının sadece en üstteki ceketini giysem ve başıma annemin fesi var etrafında rengarenk değişik tüller var bi tane upuzun kırmızı tül daha ekleyip onu taksam kına bittikten sonra çıkarıversem nasıl olur????????????

nasıl bi abiye giyeceğine göre değişir bence anlık bile desen resim çekilecek ve hep kalacak

bnde sadece bındallının ceketını aldımmm .bordo içine abiye bordo uzun elbıse giycem desensiz düz bence şık...

ben de öyle yapmayı düşünüyorum. benim iki düğün olcak ilk düğünde kına da olcak. önce gelinlik giycem sonra kına yakılırken abiye ve üstüne bindallı giycem kınadan sonra hemen üstümdeki bindallı ceketini çıkarcam. düğün boyunca bindallıyla durmak istemiyorum çünkü.
abiyeyi kremrengi aldım gelinliği andırsın diye, bindallıyı da kırmızıaldım. içinde belli olmuyo hertarafını kapatıyo abiyenin.

sewindim bwnimle aynı fikirde arkadaşlar olduğu için bende öyle yapacağım artık daha ekonomik ve giy çıkar derdi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…