Abiye- allık - elbise - çocuk gelinlik ve bindallı

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
323
Urunlerin yaninda yazan fiyatlar gecerli degildir. Siz begendiginiz urunlere fiyat verin anlasalim. Paraya ihtycm var. Elden cikarmaya calisiyorum

1. 42-44 bedene uygun. 15 gün önce aldım, kardeşimin düğününde 1 kere giydim ve şimdi satıyorum 200 tl diyorum.

2. 42-44 bedene uygun.Boyda boya pullu abiye elbisem. mavi elbisemle birlikte aldım. bunun fiyatını da 250 tl olarak düşünüyorum. ayrıca sırt dekoltesini kapatmak için çıtçıtlı kumaşda yaptırdım :)

3. bunu sözümde giymiştim aker marka elbise ve bolero. 40-42 bedene uygun . dolabımdan çıksın 2si beraber 50 tl.

4.Kızımın gelinliği 1 kere giydi. 1-1,5 yaşa uygun 35 tl.

Beğendiğiniz ürünler olursa, fiyatta anlaşırız.Kargo alıcıya ait. Ayrıca İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz.

Eklentiler

• $1422506_248007432021675_472251032_n - Kopya.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 12.139
  • $20131123_153843_LLS.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 759
Son düzenleme:

bındallıyı 20 tl verırsen almak ıstıyorum bırde bır sıkıntısı varmı yokmu bılmek ıstıyorum

Canım 50 tlye aldım. kızım 1 kere giydi. bindallı SAPASAĞLAM. Aynen bi mağazadan alabileceğin şekilde. Sen nerde oturuyosun. Kargoyla mı gönderim istiyorsun?can çatlasın 25tl olur EN SON canım

Canım 50 tlye aldım. kızım 1 kere giydi. bindallı SAPASAĞLAM. Aynen bi mağazadan alabileceğin şekilde. Sen nerde oturuyosun. Kargoyla mı gönderim istiyorsun?can çatlasın 25tl olur EN SON canım

bende ıst ıstanbulda nerdesın kargoyu elden alırsam o fıyatı verırım olur ozamn

Capa tip fakultesinin orda calisiyorum. İstersen fakultenin hemen onunde bulusabiliriz. Persembe gunu 4e kadar ordayim. Numarami ozel mesajla gondericem sana gun icinde. Ya da musaitsen sen bana gonder

Arkadaşlar abiyeleri isteyen varsa ikisini çok makul bi fiyata verebilirim. Nakite sıkıştım, elden çıkaracağımm.bilginizee

Son düzenleme:
Bindallı satıldı diğerlerini çok uygun fiyata elden çıkaracağımmmm bilgilerinizeee

ürünleri isteyen varsa çok uygun fiyata elden çıkaracağım, nakite sıkıştım bilgilerinize

Kizlar siz begendiginiz urunlere fiyat yazin. Anlasalim elden cikarayim. Bindalli ve allik satildi

İkinci abiye (yeşil olan) duruyor mu en son fiyat ne diyorsunuz.40 -42 gidiyorum daraltma yaptırmak gerekecek .giyilmiş fotosunu görebilirmiyim

Canım Kargo sana ait 100 tl olsun. Çıksın elimden. Ayrıca ben 42 giyiyorum. Bence sana tam olur daraltma gerekmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…