abisinin nisanlisi icin beni hiç yaptı

Daha nişanlıyken bu kadar az görüşüyoken böyle saçma sapan sorunlar çıkmış. Kendin halledememişsin (ki bencede hallolucak şeyler değil) buraya konu açmışsın. Her seferinde de daha beterini. Evlenince daha da beter olacak belkide buraya yazmakta içini rahatlatmıcak boşanacaksın ailen o zaman daha mı az kızacak?
Kendine azıcık kıymet ver. Kaynanayı görümceyi bırak onlar önemli değil sana değer vermeyen nişanlın olacak öküz.
O sana sahip çıkmıyosa saygı göstermiyosa kimse göstermez.
Geleceğini düşün evlenince mutlu olacağına inanıyo musun?
Onlarca boşanma konusu var burda ailen bir kızar iki kızar bir aya kalmaz her şey unutulur.
Zor ayrılmak kolay değil ama bence kendin için bunu yapmalısın..

Ailenin bunca şeyden haberi var mı?
Ben nişanlılık dönemindeki hiç bi sorunu akılları kalmasın diye anlatmamıştım (tabi bu kadar büyük şeyler değildi)
Sende mi anlatmıyosun o yüzdrn mi kızıyolar? Eğer öyleyse anlat bilsinler eminim onlarında tavrı değişir..

Bu sorunlar hep varmış düğüne 5 kala değil
sana hakaret etmiş kadın neden vurup kapıyı çıkmadın?
sana gelinliğini bile seçtirmemiş neden vurup kapıyı çıkmadın
madem buradakilerin sözlerini dikkate almıyorsun neden konu açıyorsun?
madem ayrılamayacaksın neden konu açıyorsun?
ne dememizi bekliyorsun kim sana çek bu sıkıntıları ömrünün sonuna kadar sürün der?
ailen nikaha 5 gün var diye tepki verecekse
evlendikten sonra hiç sahip çıkmaz ömür boyu sürünürsün.

O adam düzelmez. Kusura bakma ama hiç biri seni insan yerine bile koymamış.
bu kadar zayıf mısın sen?
nişanlın kuaför paranı vermekten aciz sen git annemlerle ben veririm diyemiyor bir sürü hakaret ediyor. sende hala nikah diyorsun davetiye diyorsun.

Annesinin ağzına bakıp senin kıran biriyle bir ömür geçireceksin
çok zor

Bosuna yaziyorsunuz arkadaslar, aileside arkasinda degil, mecbur ve kesin evlenecek...

Bu adam sana değer vermiyor. Sakin kendini bil bile ateşe atma. Burada ne konular var, adam kendini belli etmiş ışte bundan sana düzgün koca olmaz.eğer evlenirsen. Buraya boşanmak istiyorum çocuk var yapamiyorum diye konu açarsın.

nikahına 5 gün kala sen elbise ve kuaför parası için günlük çalışıyorsun nişanlın olacak adam ne yapar? diğer konularınıda biliyorum kendine garezinmi var senin arkadaşım? evlenme böyle bir adamla bu aile seni yer bitirir

daha evlenmeden senle bu şekilde konuşuyorsa işin çok zor
hamileliğin,iş hayatın,ev hayatın,ailesiyle olan hayatın kabusa dönebilir...
bir kez daha düşün ailene danış.

Esmacann bu evlilik ne senin, kayınvalidenin, ne ailenin ne de nişanlının içine sinmiyor. Önceki konularda hep bahsetmişsin bundan satır aralarında. Aranızda aşk yokmuş zaten ve sevgi saygı da yok. Durum böyleyken ay 5 gün kaldı misafirler ne diyecek diyerek evlenilmez. Lütfen artık cesaretini topla ve kendini mutsuz olmaktan koru.

Esmacan kendine bir günlük al ya da burada günlük yazacagn yerler var oraya yaz bunlari bizim de vaktimizi alma gözlerimizi yorma.

Ayni sorununu iceren kacinca konun her defasinda bin tane fikir veriliyor her konun ötekinden beter sen dümdüz gidiyorsun bizden ne bekliyorsun söyler misin?

Ne diyelim ne yazalim biz sana? gelip kaciralim mi nikahi mi basalim? Sen kendini koruyamadktan sonra bizden ne istiyorsun ne yapalim söyler misin?

bence bı sure ılıskınızı gozden gecırın derım aılenız bırsey dıyebılır ama en fazla bır gun konusur ıkıncı gun susarlar sende yanlıs yaptıgın bır evlılıgın bedelını bır gun değl bır ömur çekebılırsın Allah korusun

Elâlem ne der demek yerine, canım öyle istedi diyerek yaşa..
Annen baban da dahil olmak üzere...

Reactions: anu
herkesin yazdığından farklı bir şey yazayım ben de. belki bunu okumak istiyorsundur.

evlen, evlenince mucizevi bir şekilde düzelir çok herşey çok mutlu olursun. seni birden sevmeye saymaya başlarlar. imzada keramet var.

Karşılıklı hatalarınız olmuş. Kavga sırasında kıyaslama yaptığınız için o cevabı vermiş. Evet hatalı. Erkek dediğin biraz kriz çözücü olacak, haklısınız yanlış davranıyorlar fakat iki nişan olunca ister istemez böyle durumlar olur.

Aramalarını beklemeyin. Sizin nişanlınızla aranız iyiyse sorun değil diyecektim ancak maalesef ki anlattıklarınızla nişanlınızın bir evlilik yürütebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum..

Evlenmek istemiyorum diyorsanız, istiyorsanız dünya üzerinize gelsin asla evlenmeyin. Aileniz ne yapacak en fazla bir kaç ay kızacak geçecek.

5 gun var diye sen vaz gecme evlendikten sonra çocukla gelirsin annenin evine o daha iyi olur bosver evlen sen ne diyelim artik!!!!!o zamn bosanmis cocuklu dul olursun

Daha nişanlıyken bu kadar olaya rağmen ayrılma cesareti gösteremiyorsan, evlendiğinde bu adam sana ne yaparsa yapsın asla boşanma cesaretini de gösteremezsin. Peki ömür boyu kendine bile bile çile mi çektireceksin? Sen daha kendine değer vermiyorsun ki elin adamının sana değer vermesini bekliyorsun. Evlenmene 5 gün değil 5 saat bile kalmış olsa cevabım aynı. Bu adamdan hayır gelmez yol yakınken ayrıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…