- 4 Ekim 2012
- 16.174
- 31.568
-
- Konu Sahibi Malakmalakmalqk
Haklisin en güzel yorumu sen yaptın siz kaç ay erteledinizkiBu ertelemeyi yaşayan sadece sen değilsin ki. Birçok kişi nişanlının abisi gibi düşünüp erteleme yoluna gitti. Komşum bekar adam aylar önceden ayarladığı düğününü erteledi, kardeşimin nişanını ve dolayısıyla düğününü erteledik.
Ekim gibi nişan, şubata düğün yapacaktık. Hatta şubatta tayin isteyecekti kardeşim eş durumundan. Şimdi şubatta nişan (yasak gelmezse, gelirse bahara), yaza düğün olacak hayırlısıylaHaklisin en güzel yorumu sen yaptın siz kaç ay erteledinizki
Aşk olsun aynsnı biz de yazdıkHaklisin en güzel yorumu sen yaptın siz kaç ay erteledinizki
En işine gelen olmuş birazAşk olsun aynsnı biz de yazdıkkırıldım valla
Bu kadar muhtaç ve buldumcuk olmayın yahuÇok da seviyorum onu ama sanki beni bırakacak gibi oluyor bazen
Ekim gibi nişan, şubata düğün yapacaktık. Hatta şubatta tayin isteyecekti kardeşim eş durumundan. Şimdi şubatta nişan (yasak gelmezse, gelirse bahara), yaza düğün olacak hayırlısıyla
Ben de düğünü ertelenenlerden örnek vermiştim oni istinaden demiştimEn işine gelen olmuş birazBiz ona daha çok ilişkinin geleceğinden bahsettik ya hoslanmadi.
Ben düğünden önce damat-gelin aile üyelerine takik olup böyle bir aileyle evlilik yapmada ısrar edenleri anlamıyorum. Yani bu aileye gireceksin ve o ailenin üyesine karşı nefretin var nereye kadar gidecek bu?
Ki abisi yüzünden geçen ayrılacak gibi olduk diyor
Araya zaman girmesi sizin hayrınıza, farkında değilsiniz...Işte evet ben ona biraz güvenemiyorum bu konuda bu iş uzadıkça kötü olmasindan korkuyorum dün basit şeyden kavga ettik az daha ayrılacak tik off ona baskı yapmak istemiyorum ama napsam bilmiyorum çok kıskancım bide ayrı şehir de olunca böyle oluyor