Abisi ayirmaya calisiyor

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
Hanımlar bana ön yargı ile yaklaşıp yargilamayin ama sevgilim le beraberliğimiz somunda aileler tanıştı fakat nişan ve isteme olmadı . Benim ailem den yana hiç-bir sorun yok ama onun abisi var evli ve çocukları var. Neyse işte onlara gittiğimiz de pandemi var yasaklar kalksın 2 3 ay bekletelim dedi ve ben büyükler varken birşey demedim ama orda içim gitti. Kısacası sevgilim de diyor Napim karşımı gelim diyor. Yasaklar kalkmayacak belli bisey dahada çok artacak bunu abisine eminim biliyordur . Resmen aramızda sorun çıksın o 2 ayda kavga edelim de ayrılalım diye bekletiyor sinirim o kadar bozuk ki bazen sinirden ağlıyorum . Sevgilime de birşey diyemiyorum sız olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ne yaparsam sevgili mi kendimden uzaklastiririm bunu yapmak istemiyorum çünkü gergin olup ona yansıtıyorum haliyle off

ben aşı gelip bahara girdiğimizde ortalığın çok daha iyi olacağını düşündüğüm için abiyi haklı buldum. ama tek bu cümleye takildiysaniz bence abartiyosunuz.

Haber izliyor musunuz? Sağlık bakanı ev gezmeleri misafirliklere gitmeyin diyor. Abi akıllı valla gayet doğru söylüyor. Bir kaç ay bir zahmet bekleyin
Ama yasak kalkmayacak ki çok belli bu ve ukala biri çok fazla herkesi yönetmek istiyor bize fikrimiz hiç sorulmadı

Sadece bu cümleye göre değerlendirmek sizi ayırmaya çalıştığı anlamına gelmez. Heveslerinize göre daha güzel yapabilesiniz diye söylemiş gibi görünüyor buradan.
3,5 yıl nişanlı bekledim çok kavga ettik. Ayrılabilir miydik pek ala, ama galip gelen sevgi güven ve bağlılıktır.

Işte evet ben ona biraz güvenemiyorum bu konuda bu iş uzadıkça kötü olmasindan korkuyorum dün basit şeyden kavga ettik az daha ayrılacak tik off ona baskı yapmak istemiyorum ama napsam bilmiyorum çok kıskancım bide ayrı şehir de olunca böyle oluyor

Aceleniz nedir ? Sevgilinizin babası yok mu ? Abisi baba görevi üstlenmiş gibi belki de
Hastalık hadi bi yana da belki adamlar isteme vs için anca maddi olarak o sürede hazırlanabileceklerdir. Sonra da eksik , gönlünüme göre olmadı vay efendim bi çeyrek bile takılmadı gibi konular okuyoruz . Yaşınızın oturmadığını düşünüyorum acele etmemekte çok haklılar

Bi tanışımın 1 ay sonra olacak olan nikahı yasaklar ve korına yüzünden mayısa ertelendi siz kalkmş sizin için doğru olan bir konuda insarları yargılıyorsunuz. Ne alakası var ayırmakla kalbiniz aklınızı ve mantığınızı ele geçirmiş durumda.. vaka sayıları, hasta sayıları, ölüm oranları.. gözleriniz görmüyor galiba. Ne malum isteme, nişan için evinize gelenlerden birindi covit yok
Veya ne malum sizden birinde covit yok.. Tamam anlıyorum isteklisiniz ama ortada da bir salgın durumu var yani..

Bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa bırakın ayrılık şimdi olsun.

Nasibinse olmuyor o ayrılık korkma. Ben eşimle nikahtan 2 gün önce kavga ettik neredeyse yüzük atıyordum.. Ama birşekilde barıştk ve evlendik (çok şükür).. Bir de bu kadar bunaltır ve sıkarsan özellikle bu konuda üzerine çok gidersen boğarsın, uzaklaştırırsın kendinden.. Ayrıca güvnmediğin birisiyle nasıl evleneceksin ?

Nişan konusunda baskı yapıp soğuturum dimi kendimden ? Haklısınız aslında doğru zaten o açmadan ben konuyu açmam daha mecbur bekliycem.
Akışına bırak nasipse olur zaten. Nasip diğil de bir şekilde ayrılırsanız iyi ki nişan yapmamışız falan dersin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…