• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin kızı 1 yaşına girecek arkadaşlar hediye olarak ne alabilirim?

Smile286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
128
83
48
32
Evet arkadaşlar yeğenim 1 yaşına girecek onun için yararlı birsey olsun istiyorum ne alabilirim bana fikirler verir misiniz?

Fischer Prince, playskool vs markaların eğitici oyuncaklarına bakın. Boyut yayıncılığın kelime kartları var, oldukça kaliteli ona da bakabilirsiniz.

Not: konu yanlış yerde..

Aktivite masaları var. Bi araştırın isterseniz . Uygun olanlar da var daha kapsamlı olup biraz pahalı olanlarda var. 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Şahsen ben isterdim kızıma bundan hediye gelmesini :)

Eğitici oyuncak setleri şuanda tam işine yarayacak şeyler.aktivite masası çok iş görüyor. Oyun evi var yine fischer price'ın. Benim kızım onu çok seviyor uzun süre oynuyor. Büyük bişey kapısı,camı falan var:)

anneye ihtiyacını sorabilirsiniz? ya da çok büyük bebek mağazaları oluyor ya herşeyin satıldığı oradan birşey alın. değiştirmek isterlerse bir sürü seçenekleri olsun. benden hatıra kalsın önemli birşey olsun diyorsanız ilk kitabını alın. görselleri güzel büyük bir masal kitabı 4-5 yaşına kadar okuyabileceği bir kitap olabilir. benim için en kıymetli hediyeler hep kitaplar oldu o yüzden bireysel bir cevap yazdım sanırım.

Evet arkadaşlar yeğenim 1 yaşına girecek onun için yararlı birsey olsun istiyorum ne alabilirim bana fikirler verir misiniz?
kartondan maket evler var içine girip oynayabileceği dışınıda boyayabileceği. onlardan alın. ben 2 yaşında ki yeğenime aldım bayıldı. içinden çıkmıyor

Back
X