Abimin Cinsel Hayatı ve Üzerimde ki Vicdani Yük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eski konusunu konuya ekledim benim dedi. Şifremi unuttum dedi

Bu konuyu hiç unutamam mune. Ekim ayında açılmıştı o zamandan beri çözülememiş mi? Hiç inandırıcı gelmedi zaten

Konu başlığına istinaden gelmiştim, içeriği okuyunca ben de hatırladım, madem eski konuyu da eklemişsiniz keşke rapor etseydiniz Calcifer, konu kimindi diye epey bir tarama yaptım beynimde, beyin hücrelerimi aşındırmama izin veriyorsunuz yazık değil mi bana

Dini gereklilikler ayrı bir de şöyle bi durum var. Bi kadınla aldatsaydı belki nişanlıyken yaptığı bi hata olarak kalacaktı ama adam eşcinselse ki öyle gözüküyor evlense de bu aldatma bitmeyecek. Dahası karısına yetmeyecek belki hiç birlikte olmayacak. Aldatılıp affeden bir sürü kadın var ama eşcinsel bi adamla heralde çok nadirdir evli kalan. Resmen kızcağız mutsuz olacağı bi evliliğe göz göre göre sürükleniyor.

aylar geçmesine rağmen aynı sallamasyon konu açılmaz bence.
konu gerçek ama üye fake bence:)
kendi durumuyla ilgili yazıyor gibi geldi.
erkek bence.
Bana da aynısı gibi geldi. Erkek olan bu. çünkü konuyu çözmek için açılmamış konu

Pazar günü dinleneyim demiştim kusura bakma mune beynim durdu

Siz vicdan azabı çekmeyin bence çünkü mevzu sizi aşıyor. Hayatta her şey bizim gücümüz, kapasitemiz, sınırlarımız dahilinde değil ve sizin için de kıza açıktan söylemek böyle. Eğer sizden bilinmeyecek bir yöntem bulursanız muhakkak söyleyin ama öbür türlü karışmayın çünkü ailenizin potansiyeli tehlikeli geldi bana bu konularda.

Edit : fake miymiş ya o kadar yazdık bir de :)

Son düzenleme:
Aynı konuyu bı insan ikinci kez neden açar.
Hani bı geliş olur ikinci kez konu açar ok.
Ben sizi hiç iyi niyetli biri olarak görmedim.
Madem o mangal gibi söylemek istediğiniz yürek sizde var, gidin söyleyin nişanlısına.

Söyleyemeyeceğim cesaretiniz olmadığı konu için kk da ikinci kez konu açmak.

Bu çok hassas bı konu...
Acaba böyle bı durum olsa kaç kişi kıza söyleyebilir bilemiyorum.

abininin nişanlısına söylesen onun da sana inanmama ve olan bu durumu inkar etme ihtimali var. abin anlattığın kadar efendi ve düzgün birisiyse büyük ihtimalle inanmamayı tercih eder gibime geliyor öyle olmayabilir de tabi. o da inanmazsa senin için daha üzücü olur. ayrıca nişanlısına söylesen düşündüğün rahatlamaya kavuşabilecek misin o da meçhul. sen annene ve babana olayı duyurmuşsun, abinin böyle bir durumu varsa eğer onun nişanlısına anlatması daha uygun olur diye düşünüyorum. senin değil abinin vicdanen kötü hissetmesi gerekiyor.

Benimle aynı düşünen birini gördüm konuda ilk kez. Bence bu işin içinde başka iş var. Bize anlatılmayan kıyıda köşede kalmış başka bir derin bilgi var. Hiç samimi bulmadım konu sahibesini. Abisine özel bir takıntı geliştirdiğini düşünüyorum ya da kendisini ilgilendiren bir mevzu var ve farklı bahanelerle bu evliliğe engel olmaya çalışıyor

Görümcem bilse ben nişanlıyken ve bana söylemese çıldırırdım

Geçen gün gene midemiz Konya ovası

Offf ciddi misin? Konuyu bence baştan okuyun yoksa bu kadarı da normal karşılacağınızı düşünemem, düşünmemeliyim, düşünmelisiniz, düşünmemeliler, düşünme

Geçen gün gene midemiz Konya ovası

Ne alakasi var benim midemin konuyla, bu ne avamlik?
Hep böyle cok ahlakli tiplerden cikar bunlar da, konu sahibinin abisi gibi, nerde ahlak konusunda mangalda kül birakmayan, milletin midesi hakkinda genis genis yorum yapanlar var onlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…