- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
-
O günden beridir hâlâ toparlanamadimBu konuyu daha önce açmamışmıydınız
Yine benzer yorumlar alacaksınız... tekrar tekrar aynı olayı düsünüp kendinize zarar vermeyin... bu olaydan kendinizi alın artık.. kendi hayatınıza odaklanmanızı tavsiye ederimO günden beridir hâlâ toparlanamadim
Yanlış anlamadım elbette, yazışmaları gördüm. İnanılmaz çirkin şeyler, cinsel sohbetler. Denemiş bile olabilir, bazı yazışmalar bunu dusundurttu. Denemiş yani. Ne kadar zamandir böyle şeyler yaşadı bilmiyorum. Kızı aldatmış, hem de kızın asla kabul edemeyeceği şekilde. Üzerimde vicdanı yük hissediyorum, asamiyorum. Yarın bir gün kız da öğrenirse, neden söylemediniz derse. Gerçekten düşündükçe içim parçalaniyorBence bu konu tamamen abinizi ilgilendirir. Siz yanlis anlamis bile olabilirsiniz belki de sadece dLga geciyordu video fotograf ya da gozunuzle gordugunuze dair bir kanit var mi elinizde? Abiniz inkar ediyorsa suanki hayatindan da cok mutluysa siz karismayin bence bosuna yine her seyi bozmus olucaksiniz
Evet aldattı kızı nişanlı iken işte. Bu ayrı bir yük, kızın asla kabul edemeyeceği şekilde aldatmış olması bambaşka bir yük. Kızin haberi bile yok. İçim acıyor düşündükce. Yarın bir gün kız da öğrenirse ve neden demediniz göz yumdunuz derse ne derimCinsel hayatlarını ilgilendiren b durum olduğu için sadece ikisini ilgilendirir bu denli tepki vermene hç gerek yok bence ilerleyen zamanlarda problem olursa çaresde vardır bu durumun ama bence abin hem kızlardan hem erkeklerden hoşlanıyor yani biseksüel. Eşini mutlu edeceğini düşünüyorum sen daha fazla karışmamalısın. Nasıl ki başka kızlara bakıp eşini aldatma ihtimali varsa her erkeğin biseksüellerinde hem kadına hem erkeğe meyletme ihtmali var. Yani abin aldatma eğilimli biriyse aldatır ama değilse kimseye bakmaz. Nişan döneminde son bi delilik yapayım nasıl olsa evleneceğim kafasına girmiş olabilir. Yanlış mı evet çok yanlış ama dersini almış olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu kapat ve bi daha asla açma abini dahada itersin
O günden beridir hâlâ toparlanamadim
Hiç bir günahı yok, biliyorum ama yapamıyorum işte. Bana ne yaparlar bilmiyorum, ailemi tamamen kaybetmeyi bile göze alıyorum ama ya iyi gidecek bisilere engel olursam diyorum. Ailemden de korkuyorum, bana yapacaklarını da düşününce çekiniyorum. Belki o şok o hırsla bana zarar bile verebilir insanlar cinnet anında neler yapıyorEğer böyle birşeyden kesin eminseniz kıza söylemeniz lazım
Sizin yorumunuz değilse tabiki
Çünkü elin kızının günahı ne
Nasıl siz evlenmeden önce eş adayinizin ileride annesi ile yaşama ihtimalini düşünüyorsanız bundan korkuyorsanız
O kızında bilmeye hakkı var
Abiniz inkar ediyorsa o yazışmalara ne diyor nasıl kendini savunuyorHiç bir günahı yok, biliyorum ama yapamıyorum işte. Bana ne yaparlar bilmiyorum, ailemi tamamen kaybetmeyi bile göze alıyorum ama ya iyi gidecek bisilere engel olursam diyorum. Ailemden de korkuyorum, bana yapacaklarını da düşününce çekiniyorum. Belki o şok o hırsla bana zarar bile verebilir insanlar cinnet anında neler yapıyor
Daha fazla okuyup bisileri görmekten korktum sanırım. Hani kabullenmek istemedim. Gördüğüm kadarı bile yetti. Daha fazlasını bilmek iyice çıkmaza surukleyecekti. Şok geçirdim, hiç şok anında ne yapacağını bilemez olmadınız mi ? İnsan bazen kabullenmek istemiyor, bilmek istemiyor. Yaşadığım buydu. Gay demiyorum, buna yönelik bir yaklaşımı hiç hissetmedim bunca yıl ama farklılık denemis olabilir, ileri de de deneyebilir. Sonuçta kızı aldattı, herşeyden öncene dram yapmışsın vicdani yuk falan, ki cinsellik olduğuna bile emin değilsin mesajlarda, eğer bunu kıza söylersen abin intihar edeceğini söyluyor, ve sen diyorsun kıza aşırı değer veriyor diye, daha önce de kız arkadaşları olmuş, belki öylesine konuşmuştur, belki saçmasapan bir şeydir. abinin gay olduğuna emin olsan abine ya sen söylersin kıza bu durumu ya ben dersin ama bu öyle bir şey değil.
ailen duymuş,olay senden çıkmış, ailenle bile paylaşman hataydı bence abinle tek konuşmalıydın, yaygara dram yapıyosun saçma yere.
saçma saçma işler yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?