Anneni babanı gec o cocuğun psikolojisi ne olacak.Kızlar gercekten cok mutsuzum yaklaşık 2 yıl önce ablam vefat etti kendini öldürdü bunu yazarken bile kendimi inanılmaz kötü hissediyorum tarifsiz.. O gün babamla konuşurken ben küçükken senin başka çocuğun var diye sanıyordum dedim neden dedi. Çünkü hep eve gec geliyodun dedim.benim zaten oğlum var dedi şok oldum şaka yapıyor falan sandım hatta güldüm baya sonra adını vereyimmi sinirlendim sonuçta kaç yaşıma gelmişim sinir oldum söyle, söyle başının etini yedim sinir olsun diye. Yeter dedi öyle bir şey yok tamam mı sus artık sonra olsaydı zaten ablamın cenazesine gelirdi dedim gözleri doldu eğer bizi tanısaydı gelirdi heralde bilmiyorum dedi. adını söyledi facebook, twitter araştırdım facebookta hesabını buldum bana o kadar çok benziyorki.. Gençken sevgililermiş kadın sonra evlenmiş ama o çocuk bilmiyormuş. Sakın mesaj falan atma dedi. Bilmiyorum belki ablamın yerine birini koymak istiyorum tanışmak istiyorum ama her şeyi allak bullak edebilirim. Annem öğrenir babamla sorun yaşarlar.. O öğrenir annesiyle sorun yaşar ama tanışmayı çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bu olayı bayadır biliyorum 3-4 aydır ama babam çok değişik bir insan konuşmaya korkuyorum açıkçası bi bakıyorum dünyanın en iyi babası sinir sıfır bir bakıyorum bağırıp çağırıyorCok zor bir durum..
Ama kendisininde bubdan haberi olmadigi icin , onunda hayatini alak bulak edeceksiniz ..
Bence hic karistirmamalisin sen ortaligi , buba Baban karar vermeli Annesiyle birlikte.
Cnm cokk zor bi durum ama kabullen ve hayatina devam hic biseyi karistirma cunku utsuzluktn baska bisey getirmyck merakin.Kızlar gercekten cok mutsuzum yaklaşık 2 yıl önce ablam vefat etti kendini öldürdü bunu yazarken bile kendimi inanılmaz kötü hissediyorum tarifsiz.. O gün babamla konuşurken ben küçükken senin başka çocuğun var diye sanıyordum dedim neden dedi. Çünkü hep eve gec geliyodun dedim.benim zaten oğlum var dedi şok oldum şaka yapıyor falan sandım hatta güldüm baya sonra adını vereyimmi sinirlendim sonuçta kaç yaşıma gelmişim sinir oldum söyle, söyle başının etini yedim sinir olsun diye. Yeter dedi öyle bir şey yok tamam mı sus artık sonra olsaydı zaten ablamın cenazesine gelirdi dedim gözleri doldu eğer bizi tanısaydı gelirdi heralde bilmiyorum dedi. adını söyledi facebook, twitter araştırdım facebookta hesabını buldum bana o kadar çok benziyorki.. Gençken sevgililermiş kadın sonra evlenmiş ama o çocuk bilmiyormuş. Sakın mesaj falan atma dedi. Bilmiyorum belki ablamın yerine birini koymak istiyorum tanışmak istiyorum ama her şeyi allak bullak edebilirim. Annem öğrenir babamla sorun yaşarlar.. O öğrenir annesiyle sorun yaşar ama tanışmayı çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
çocuk değil evli 1 tanede çocuğu var, haklısın her şeyi daha kötü hale getirebilirim. Keşke hiç öğrenmeseydimAnneni babanı gec o cocuğun psikolojisi ne olacak.
Bu iş sana düşmez güzel kardeşim. Ablana Allahtan rahmet diliyorum, onun yerine kardeş koyayım derken daha büyük felaketlere sebep olabilirsin.
nereden aklına geldi ki babanın bir çocuğu olabileceği ve korkarken bunu sorabilmen de iyiymişBu olayı bayadır biliyorum 3-4 aydır ama babam çok değişik bir insan konuşmaya korkuyorum açıkçası bi bakıyorum dünyanın en iyi babası sinir sıfır bir bakıyorum bağırıp çağırıyor
Olsun ya hersey karısabilir. Hayat bu belli mi olur, senin cok istedigin bu sey birilerinin yardımıyla önüne gelebilir ama sen mühadale etme. Doğru olduğu bile belli değilçocuk değil evli 1 tanede çocuğu var, haklısın her şeyi daha kötü hale getirebilirim. Keşke hiç öğrenmeseydim
önce babanızı ikna edin ve yaşı büyükse yani bunu kabullenecek bir erdemde ise tanışın, hayatı ziyan etmemek tadını çıkarmak lazımKızlar gercekten cok mutsuzum yaklaşık 2 yıl önce ablam vefat etti kendini öldürdü bunu yazarken bile kendimi inanılmaz kötü hissediyorum tarifsiz.. O gün babamla konuşurken ben küçükken senin başka çocuğun var diye sanıyordum dedim neden dedi. Çünkü hep eve gec geliyodun dedim.benim zaten oğlum var dedi şok oldum şaka yapıyor falan sandım hatta güldüm baya sonra adını vereyimmi sinirlendim sonuçta kaç yaşıma gelmişim sinir oldum söyle, söyle başının etini yedim sinir olsun diye. Yeter dedi öyle bir şey yok tamam mı sus artık sonra olsaydı zaten ablamın cenazesine gelirdi dedim gözleri doldu eğer bizi tanısaydı gelirdi heralde bilmiyorum dedi. adını söyledi facebook, twitter araştırdım facebookta hesabını buldum bana o kadar çok benziyorki.. Gençken sevgililermiş kadın sonra evlenmiş ama o çocuk bilmiyormuş. Sakın mesaj falan atma dedi. Bilmiyorum belki ablamın yerine birini koymak istiyorum tanışmak istiyorum ama her şeyi allak bullak edebilirim. Annem öğrenir babamla sorun yaşarlar.. O öğrenir annesiyle sorun yaşar ama tanışmayı çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Korkarken değil öyle konuşurken konu konuyu açtı küçüklüğümüzden bahsederken. Ayrıca babamdan korkuyorum derken bir bakıyorum çok iyi her şeyi konuşabiliyorum bi bakıyorum başka bir zaman çok sinirli bağırıyor bu konuyuda kendi kapattığı için açamıyorumnereden aklına geldi ki babanın bir çocuğu olabileceği ve korkarken bunu sorabilmen de iyiymiş
haklısınOlsun ya hersey karısabilir. Hayat bu belli mi olur, senin cok istedigin bu sey birilerinin yardımıyla önüne gelebilir ama sen mühadale etme. Doğru olduğu bile belli değil
Bu olayı bayadır biliyorum 3-4 aydır ama babam çok değişik bir insan konuşmaya korkuyorum açıkçası bi bakıyorum dünyanın en iyi babası sinir sıfır bir bakıyorum bağırıp çağırıyor
Bu olayı bayadır biliyorum 3-4 aydır ama babam çok değişik bir insan konuşmaya korkuyorum açıkçası bi bakıyorum dünyanın en iyi babası sinir sıfır bir bakıyorum bağırıp çağırıyor