abim varmış

rezzan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
224
23
Kızlar gercekten cok mutsuzum yaklaşık 2 yıl önce ablam vefat etti kendini öldürdü bunu yazarken bile kendimi inanılmaz kötü hissediyorum tarifsiz.. O gün babamla konuşurken ben küçükken senin başka çocuğun var diye sanıyordum dedim neden dedi. Çünkü hep eve gec geliyodun dedim.benim zaten oğlum var dedi şok oldum şaka yapıyor falan sandım hatta güldüm baya sonra adını vereyimmi sinirlendim sonuçta kaç yaşıma gelmişim sinir oldum söyle, söyle başının etini yedim sinir olsun diye. Yeter dedi öyle bir şey yok tamam mı sus artık sonra olsaydı zaten ablamın cenazesine gelirdi dedim gözleri doldu eğer bizi tanısaydı gelirdi heralde bilmiyorum dedi. adını söyledi facebook, twitter araştırdım facebookta hesabını buldum bana o kadar çok benziyorki.. Gençken sevgililermiş kadın sonra evlenmiş ama o çocuk bilmiyormuş. Sakın mesaj falan atma dedi. Bilmiyorum belki ablamın yerine birini koymak istiyorum tanışmak istiyorum ama her şeyi allak bullak edebilirim. Annem öğrenir babamla sorun yaşarlar.. O öğrenir annesiyle sorun yaşar ama tanışmayı çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Cok zor bir durum..

Ama kendisininde bubdan haberi olmadigi icin , onunda hayatini alak bulak edeceksiniz ..
Bence hic karistirmamalisin sen ortaligi , buba Baban karar vermeli Annesiyle birlikte.

Anneni babanı gec o cocuğun psikolojisi ne olacak.

Bu iş sana düşmez güzel kardeşim. Ablana Allahtan rahmet diliyorum, onun yerine kardeş koyayım derken daha büyük felaketlere sebep olabilirsin.

Cok zor bir durum..

Ama kendisininde bubdan haberi olmadigi icin , onunda hayatini alak bulak edeceksiniz ..
Bence hic karistirmamalisin sen ortaligi , buba Baban karar vermeli Annesiyle birlikte.
Bu olayı bayadır biliyorum 3-4 aydır ama babam çok değişik bir insan konuşmaya korkuyorum açıkçası bi bakıyorum dünyanın en iyi babası sinir sıfır bir bakıyorum bağırıp çağırıyor

Cam
Cnm cokk zor bi durum ama kabullen ve hayatina devam hic biseyi karistirma cunku utsuzluktn baska bisey getirmyck merakin.

Anneni babanı gec o cocuğun psikolojisi ne olacak.

Bu iş sana düşmez güzel kardeşim. Ablana Allahtan rahmet diliyorum, onun yerine kardeş koyayım derken daha büyük felaketlere sebep olabilirsin.
çocuk değil evli 1 tanede çocuğu var, haklısın her şeyi daha kötü hale getirebilirim. Keşke hiç öğrenmeseydim

nereden aklına geldi ki babanın bir çocuğu olabileceği ve korkarken bunu sorabilmen de iyiymiş

Bunu yapmak o çocukla konuşmak size düşmez insanların hayatını allak bullak etmeye hakkınız yok. Acınızı anlıyorum Allah rahmet eylesin ablaniza

çocuk değil evli 1 tanede çocuğu var, haklısın her şeyi daha kötü hale getirebilirim. Keşke hiç öğrenmeseydim
Olsun ya hersey karısabilir. Hayat bu belli mi olur, senin cok istedigin bu sey birilerinin yardımıyla önüne gelebilir ama sen mühadale etme. Doğru olduğu bile belli değil

önce babanızı ikna edin ve yaşı büyükse yani bunu kabullenecek bir erdemde ise tanışın, hayatı ziyan etmemek tadını çıkarmak lazım

nereden aklına geldi ki babanın bir çocuğu olabileceği ve korkarken bunu sorabilmen de iyiymiş
Korkarken değil öyle konuşurken konu konuyu açtı küçüklüğümüzden bahsederken. Ayrıca babamdan korkuyorum derken bir bakıyorum çok iyi her şeyi konuşabiliyorum bi bakıyorum başka bir zaman çok sinirli bağırıyor bu konuyuda kendi kapattığı için açamıyorum

Babani bilmem ama , o cocugun huzurunu ve hayatini bozmamalisin..
Sen onun hayatina girdiginde , hersey guzel olmayacak mutlu mesut kardeslik abilikte yapmayacak sana.
Tam tersi hayati mahf olucak uzak dur kendisinden lutfen.

Kardeş birbirinin cocukluguna tanıklık etmektir.
30 yaşından sonra gelen kardeşi ne Yapayım?
Üstelik benim hayatımı allak bullak edecek, baba bildiğim adamı, ailemi cokertecek, doğru bildiğim herşeyi yalana dondurecek kardeşin taa ...

Bence ona soyleme ama ben onu yakindan tanimak istiyorum dersen ilk bas karisiyla ortak bir alan olustur ve onunla tanis bence. boylece abine daha yakin olursun ama gercekleri ona yada karisina soyleme cunku herseyi, onlarin ailesini mahvedersin.

baban da sana öyle bir yük yüklemiş ki....
ama konuşmak zorunda baban, böyle bir yük yükleyip susmak olur mu...

Sineye çek..kımseye bahsetme...herkesin kurulu bı düzeni,mutlu bı hayatı var..allak bullak etme..

Anneni dusun,evladını kaybetmiş..sımdıde kocasının onu aldattıgını ve bı cocugu olduğunu mu öğrensin..durduk yere boşanırlarsa bu yüzden?

Evet bu bır boşanma sebebidir..ana madem baban ustunu ortmuş..ozaman huzur bozulmasın..

Sakın yapma böyle bir şey .. Ne sanıyorsun koşarak sana kardeşim diye sarılıcağınımı onun yerine hayatı allak bullak olucak adamın .. Onun anne babası ve senin annen baban yüksek ihtimalle başanacak , en iyi ihtimale her iki ailede korkunç tranvalar yaşayacak .. Değer mi ?

hikayenizle ilgili bazı ihtimalleri ve bazı soruları size yazayım;

1.ihtimal : babanız annenize bile söylemediği bu şeyi yıllar sonra durup dururken size söylüyorsa koca bir YALANdır! bu sırrı sizin annenize söylemeyeceğinizi, karşı tarafa ulaşıp herşeyi mahvetmeyeceğinizi nereden bildi, annenizin yada karşı tarafın bunu öğrenmesini isteseydi bunu size söylemek yerine onlara söylerdi !

2.ihtimal : bunca yıldır çocuğa (ki evli barklı koskoca adammış) çıkıp ben senin babanım dememişse, geçmişteki sevgilisinin çocuğunu kendi çocuğu sanıyordur, ama kadın böyle bir şey demediği için de emin olamıyor ve bunca yıldır sadece kafasında kurup susuyordur

3.ihtimal : babanızın ruhsal sorunları var ilgi çekmeye çalışıyor

4.ihtimal : babanız sizinle kafa buluyor, söylediği isimi de kafadan salladı

5.ihtimal : konunuz fake ! (lütfen bu ihtimalimi bir saldırı olarak algılamayın, buraya o kadar çok fake konu açılıyor ki ihtimaller arasına almamak olmaz)

gelelim sorularıma :

1.sorum : bir isim ve soyisimle facebookda önünüze çıkan kişinin o kişi olduğunu nereden biliyorsunuz, sonuçta bir isim soyisimden aynı şehirde bile en az 10 kişi var !?

2.sorum: böyle bir gerçek var ise size ne !?? siz şimdi bir kardeş istiyorsunuz diye annenizin hayatını, sözde kardeşiniz olan o kişinin hayatını ve onun annesinin hayatını mahvetmeye ne hakkınız var!?

3.sorum: bu hikaye size göre normalse babanız sizin öz babanız mı !? belki siz de bir başkasının çocuğusunuz !? hadi buyrun buradan yakın !

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…