Abim ile başımız belada

Annen ve baban resti çekecek,maddi yardımı bırakacak biraz da tavır alacaksınız kendiyle kalsın.
Fakat seni arayan şu abla da pek hoşmuş.Senin abin olması,her yaptığı kusurun faturasının sana çıkarılmasını gerektirmez.Sonuçta evin ayrı barkın ayrı.Çalışıyorsun.İş yerinde snei arayıp moralini bozması ne kadar doğru.Hem de üstü kapalı tehdit ediyor.Başıan kötü şeyler gelecekmiş.Napacaklar 800 lira için adam mı dövüp öldürecekler.Ya da parayı verirken sana sormuş mu?Elden parayla telefon almasaymış.Hiç mi tanımıyor abini.Tanımıyorsa elden ne veriyor parayı.Onun ulaşamadığına sen nasıl ulaşacaksın.Evin ayrı adam senin evinde kalmıyor ki.Bence hiç karışma.Bu saatten sonra abinde olsa kimseyi değiştremezsin.Kimin ne sorunu varsa gitsin kendi çözsün

Akşam iş çıkışı eşim aldı beni ona da anlattım çok kızdı bize ne seni neden karıştıyorlar bu konuya abinide arama bizi ilgilendirmez biz evlendik artık başkalarının sorunlarıyla uğraşacak halimiz yok bizim derdimiz bize yeter o kadın seni neden arıyor sana mı sordu parasını verirken dedi bir daha da seni arar mesaj atarsa bende ulaşamadım abime lütfen beni bu konulara karıştırmayın eşim ile huzursuzluk çıkıyor aramda de ve kes muhabbetini de dedi, bu arada abim ile konuştum dayanamadım başına kötü birşey gelmesin yine de abimdir canımdır diye sabah haber verdi verdim paralarını haberin olsun güzelim dedi sonra kadında watsapdan yazmış canım verdi parayı abin dedi konu kapandı ama eşimde çok kızdı bu olaya

Son düzenleme:
Kızmakta haklı.Sonuçta bu sorunlar,senin üzülmen eşini ve evliliğini de etkiler.

Öyle abiyi tenhada yakalasınlar ne hali varsa görsün... Koskoca emekli ailesini düşürdüğü duruma bak. Beter olsun

Annenizle babanıza kiyamadim onca sene çalış emekli ol tam rahat edecekleri yerde hakkın olanı oğlundan iste Allah ıslah etsin ne deyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…