- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
memurlara avans verilmez, abiniz sizi çok temiz yiyor benden söylemesi. Ordaki insanlara borcu varsa da bu memuriyetten atılmak için sebep değil ki, o kadar utanması varsa tayin istesin başka yere, ya da o borçlara öncelik versin. Sırf siz memur geliri var öder demeyin diye yok işimden olucam yok taksicilik yapıcam diye sizi sömürüyor. İşinden olacağı bi durum yok. Keyfi bırakacak paşam, utandığı içinmiş. Vallahi özür dilerim ama abiniz düşman başına gerçekten rezil bir insan. O kadar utanması olan bu kadar borca batmazdı. İş yerindekilere versin önceliği onlardan başlasın ödemeye , geceleri de taksiye çıksın , sağlıklı adam 4-5 yıla toplar durumu. Şu an memuriyeti bırakması için sebep yok, bildiğin asalaklık yaptığı.Borcunu ödemek istemiyor, borcunu sizi ödeyin istiyor, yenisini yapabilmek için.Oradaki personellere borcum var odeyemiyorum gidemem dedi bana. 20 bin avans aldım iş yerinden falan dedi alınıyor mu gerçekten ben pek anlamam bu işlerden?
ay o kadar hırslandım ki, keşke abinizle ben konuşabilsem de suratına suratına çarpsam şu lafları.