abeslanklar bakın neye dönüştü..

avsa_gi

sevdiceğiyle cok mutlu:)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
104
2
genelde ağda için kullandığım abeslanklarım şimdide mumluk oldular bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
altalarına koymak içinde bi tabak uydurucam yapınca onlarıda koyarım

4655_1102127442125_1494889313_30511879_1424852_n.jpg

harikasın valla süper olmuş hayatım bu arada bana güzel bir fikir verdin ellerine sağlık ii günlerde kullan

çok orjinal bir fikir...yani kadınlık budur ...atmayıp değerlendirmişsin ne güzel..ellerine sağlık..a.s.

çok orjinal bir fikir...yani kadınlık budur ...atmayıp değerlendirmişsin ne güzel..ellerine sağlık..a.s.

aynen senayda katılıyorum sana,
atmayıp değerlendirmek, bu apayrı bir yetenek bence
ellerine sağlık avsa :)

Benim neden aklıma gelmez böyle şeyler :nazar:
Ellerine sağlık canım harika olmuş alkisalkisalkis

ay harika olmuş.. ellerine emeğine sağlık tatlım.. helal olsun budur işte
hanımlar dondurma çubuklarıylada yapılabilir böyle guzellikler haberiniz olsun

çoookkk çoook tşk ederim kızlar ne güzel sözler bunlar ne güzel bakışlar:eek:

Kendimi birden çok cahil gördüm..Abeslank ne yahu ??:eek:

Hiç duymadum daaa
kaydirigubbakcemile3

Kendimi birden çok cahil gördüm..Abeslank ne yahu ??:eek:

Hiç duymadum daaa
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hani sir ağdalarını sürmek için kullanılan tahta çubuk hayatım biliyosundurda isminin bu olduğunun farkında deilsindirr :1hug:

kaydirigubbakcemile3 hani sir ağdalarını sürmek için kullanılan tahta çubuk hayatım biliyosundurda isminin bu olduğunun farkında deilsindirr :1hug:

Yok canım valla bilmiyorum,hatta hayatımda ilk defa duydum..Ben hiç dışarda ağda mağda falan yaptırmadığım ve yaptırmayı da düşünmediğim için hiç ablasenk diye bir şeyle karşılaşmamıştım..gamyoncuiremsu

çok güzel olmuşş yaaa
ellerine sağlık
kırk yıl düşünsem bunu böyle değerlendireceğim aklıma gelmezdii
hamarat hatunsun maşallahh :nazar:

Abeslankmış yaa..Adı bile aklıma doğru dürüst gelmiyor..-tatlicadiarzu-

canım abeslank dediğim şey hani doktorlar boğzaına bakarken bir tahta çubuk kullanırlarya işte onun adı abeslank..
ama haklısın tatlım abeslank deyince bilemem normal çünkü geenelde bu isim kullanılmaz keşke dil tahtası falan deseydim benim hatam pardon:eek::eek:

canım abeslank dediğim şey hani doktorlar boğzaına bakarken bir tahta çubuk kullanırlarya işte onun adı abeslank..
ama haklısın tatlım abeslank deyince bilemem normal çünkü geenelde bu isim kullanılmaz keşke dil tahtası falan deseydim benim hatam pardon:eek::eek:

O benim cehaletimdendir canım..:eek::1hug:Şeniz

ellerine sağlık canım valla mükemmel akıl 40 yıl düşünsem aklıma gelmez o çubukları öle değerlendirmek..

X