- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
Arkadaşlar cidden tavsiyeye ihtiyacım var, iki doktor arasında daha dogrusu iki yöntem ve fiyat arasında kaldım. Benim karın deri sarkıklıgım azmıs göbek deligi üstü seviyesinden kesilip atılamıyor fazlalık, bu yüzden görüştügüm bir doktor ameliyat izinin sezeryan cizgisinde olmayacagını normal yerinden üç Santim daha yukarda kesiyle olacagını soyledi. Ve düşük bel camasır veya bikini mayo giyemezsin yüksek bel giyeceksin dedi. Bir diğeri ise sezeryan cizgisine ok verdi ama yatay kesinin yanı sıra tam ortadan 2.5 -3 cm kadar dikey kesi de yapmam gerekecek dedi. Sanırım eski göbek deligi izini yok etmeyi ancak böyle halledebiliyorlar. Kısacası ya üç santim yukardan kesiyi ya da bikini bölgesinden dikey ikinci bir kısa kesiyi kabul etmek zorundayım. Yaptıranlar veya bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Siz olsanız neyi tercih ederdiniz? İki doktor arasında ciddi fiyat farkı var. Ya az para ödeyecek ve üç santim üstten kesiye razı olacagım ya da fazla para ödeyip 3 cm lik dikey kesiye. Lütfen fikir berin