• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABD'li Kadın, Kendine Askıyla Kürtaj Yapmaya Çalıştı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
ABD'de bir kadın, bir askıyla kendine kürtaj yapmaya çalıştı. Sevgilisi genç kadını hastaneye kaldırdı. Bebek yaşıyor ama ömrünün geri kalanında tıbbi yardıma ihtiyaç duyacak.

kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423_x_7474_o.jpg

31 yaşındaki Anna Yocca, ABD'de Tennessee eyaletinin Murfreesboro şehrinde yaşıyordu. Kendisine iddialara göre bir askıyla kürtaj yapmaya çalışan Yocca, cinayete teşebbüsten gözaltına alındı.

BEBEK 24 HAFTALIK OLARAK DOĞDU

Yocca, önce küveti doldurdu ardından bir askı kullanarak kendisine kürtaj yapmaya çalıştı. Ama çok fazla kanadığını fark etti ve sağlığından endişe duydu. Daily News Journal gazetesine göre akabinde Yocca'nın erkek arkadaşı Yocca'yı hastaneye götürdü. Yocca, doktorların yardımıyla 24 haftalık 0,6 kiloluk bebeğini dünyaya getirdi.

kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423_6360_m.jpg

"İLERİDE DE TIBBİ YARDIMA MUHTAÇ OLACAK"

Doktorlar, müfettişe aldığı yaralardan ötürü bebeğin geri kalan yaşamında tıbbi yardıma gereksinim duyacağını söyledi.

Kaynak: Metro.co.uk, Richard Hartley-Parkinson.

http://www.sondakika.com/haber/haber-kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423/

Allah Allah.. Ne denir ki şu kadına? Şimdiye kadar aklın neredeydi?

Olan bebeğe olmuş sonunda. Hayatının sonuna kadar bir çok sağlık sorunu olacak.

Korunmayı bilmeyen insanlar yatıp kalkmasın yaa..

Nutkum tutuldu, yazık ya bu bebeklerin ne suçu var.

Kondomdan habersiz yaşayan valıklarla dolu ortalık.

O bebeğin çekilecek çilesi varmış, yavrum benim kimisi saraylarda doğar kimiside böyle canilerin elinde... :KK61:

Yani Türkiyede olsa okumamış,geri cahil.Amerika gibi yerde olacak işmi şu.Zavallı yavrucak:cry:

Askı nasıl sokulur rahime kadar ya benim aklım onu almıyor:KK57: Ne gözü karalık ne cahilliktir yahu.

ABD'de bir kadın, bir askıyla kendine kürtaj yapmaya çalıştı. Sevgilisi genç kadını hastaneye kaldırdı. Bebek yaşıyor ama ömrünün geri kalanında tıbbi yardıma ihtiyaç duyacak.

kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423_x_7474_o.jpg

31 yaşındaki Anna Yocca, ABD'de Tennessee eyaletinin Murfreesboro şehrinde yaşıyordu. Kendisine iddialara göre bir askıyla kürtaj yapmaya çalışan Yocca, cinayete teşebbüsten gözaltına alındı.

BEBEK 24 HAFTALIK OLARAK DOĞDU

Yocca, önce küveti doldurdu ardından bir askı kullanarak kendisine kürtaj yapmaya çalıştı. Ama çok fazla kanadığını fark etti ve sağlığından endişe duydu. Daily News Journal gazetesine göre akabinde Yocca'nın erkek arkadaşı Yocca'yı hastaneye götürdü. Yocca, doktorların yardımıyla 24 haftalık 0,6 kiloluk bebeğini dünyaya getirdi.

kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423_6360_m.jpg

"İLERİDE DE TIBBİ YARDIMA MUHTAÇ OLACAK"

Doktorlar, müfettişe aldığı yaralardan ötürü bebeğin geri kalan yaşamında tıbbi yardıma gereksinim duyacağını söyledi.

Kaynak: Metro.co.uk, Richard Hartley-Parkinson.

http://www.sondakika.com/haber/haber-kadin-kendine-askiyla-kurtaj-yapmaya-calisti-7967423/
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

kadın zaten deliye benziyor
yazık olan bebeğe olmuş, ömrünün geri kalanını kim bilir nasıl geçirecek hem de böyle bir annenin elinde, sağlık sorunlarıyla birlikte...:KK43:

Kürtaj yapmaya çalışmışş hemde askıyla düşünüyorum daa nasıl yani askının neresi nasıl ayy düşünemiycem olan yavruya olmuş kuzum benim keşke son vermek istiyoduysa bi doktora gitseymiş :KK43::KK43:

24 haftalik bebek için kürtaj? Hemde askıyla yapmış? :KK57: Yazık o bebeğe... Omru boyunca yardim almak zorunda kalacak. O manyaga verilmez umarım.

Süt beyinli. Dövlet insanlara çocuk sahibi olmasını engelleyecek çip taksın. Normal zeka seviyesine sahip değilse ve bakabilecek durumu işi falan yoksa çip kapatılmasın. Hadi yüklenin bana. :KK53:

Back