- 10 Ekim 2014
- 32.517
- 146.161
- 798
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Canım benim borç gırtlakta evlendik. Borçların hepsi bekarlıktan kalma ve bilmiyordum. Düğün takılarımla düğün borcumu kapadım toplam 15 bindi. Ama hala bekarlık borcu ödüyorum. Kaynanam kendi evine parke, cam, saten alçı, mutfak dolapları vb yaptırırken iyiymiş ama gelin borç içinde yaşarken hemde onun hevesi için şimdi kolunda altın boynunda set takımı ile gezmesi normal mi? Benim kirasını ödediğim evde bile parke yok özelden foto atabilirim. Ayrıca çocuk olunca işten çıktım çünkü bakmadı hemde yakınımda. Oğullarını okutmayıp aman oğlum çalış borç var (görümcemşn düğün borcu, kp nin nereye neden nasıl yaptığı belli olmayan borçlar) deyip maaşını elinden alınması nasıl normalse benimde destek beklemem normal.
O borclar esinizin ailesi sebebiyle ise ve eşiniz maaşini ailesine verdiyse bunu sizin degil sizden once eşinizin dert edinmesi lazimdi ve hakkini aramasi lazim, eşim borc gizleyerek evlense benimle, dusunecegim sey kvnin parkesi olmaz. Bu cok ciddi bir durum, tüm bunlarin suçlusu baskasi degil evlendiginiz adam aslinda. Ama siz eşinizi degil baskalarini hedef alarak daha kolay sindiriyorsunuz elbette.