öyle diyoruz işte erkek milleti sonrada başımıza çıkıyorlarAman erkek milleti iste ayrica onlari bu kadar rahat sorumsuz yetistiren yine biz kadinlariz..
Öyle gıcık olmuşum ki ona vurgulamaya çalıştım... yazıda okuyunca farklı oldu galibakocacım lafına iyice irite oldum bu nedir ya?
Bu durumun farkındayım. Evlenmeden once çok çocuk istiyordum. evlendikten hemen sonra çocuk yapacağım diyordum kendi kendime. Ama sırf bu yüzden erteledim bir kaç yıl düşünmüyorum. Korun maya başladım.erkekler böyle değil, yani hepsi, demek ki mutfak işini senin görevin olarak görüyor bu ataerkil kafaya göre çocuk bakımı da annenindir iki agucuk yapar verir sana, resmin bütününü gör, adamı ya yont ya kabullen ya da terket
Bu durumun farkındayım. Evlenmeden once çok çocuk istiyordum. evlendikten hemen sonra çocuk yapacağım diyordum kendi kendime. Ama sırf bu yüzden erteledim bir kaç yıl düşünmüyorum. Korun maya başladım.
Bende onu diyorum ah vah edende biziz onlari bu hale getirendeHep
öyle diyoruz işte erkek milleti sonrada başımıza çıkıyorlar
erkek milleti bizim gibi ince düşünemiyorlar bence bu kadar büyütüp huzurunuzu bozma derim..Öyle gıcık olmuşum ki ona vurgulamaya çalıştım... yazıda okuyunca farklı oldu galiba
Haklısınız ve inanin sadece bu kahvaltı olayı değil. Çoğu şeyde böyle üşengeç. Ne yapacağım hiç bilmiyorumsabah 6dan beri ayaktayım bi yandan 10 dk bile toplu durmayacağını bilerek etrafı topluyorum bi yandan yemek yapıyorum bi yandan da yeni yürüyen bir çocuğun peşinde gezeliyorum o kadar yoruldum ki, eşim görevde, gelse de ona satsam diyorum Allahtan ilgili bi baba bide böyle umursamaz olsa evi yakarım o kadar bunalıyo insan, bak bu dediklerimi hafife alma aman diyim arkadaşım
Hiç istemediğim bir şey is bölümü yapmak ama sonunda öyle olacakkkDemek ki kadınlık görevlerinizi(!) aksatmanın ve iş bölümü yapmanın vakti gelmiş.
Kahvaltı hazırlamayı sıraya koymakla başlayabilirsiniz.
Hiç istemediğim bir şey is bölümü yapmak ama sonunda öyle olacakkk
Elini atsa bir şeylere, benim kadar yapmasını beklemiyorum. Eşimi cokkkk seviyorum ama artık gözüme batıyor. Bu aralar Elimi hiç bir şeye atmak istemiyorum. Şeytan Kanıma giriyor son bir haftadır bütün hevesim kırılmış. Hiç is yapmıyorum evdeBir de öğretmenmiş; boş zamanlarının birazını ev işine ayırsın mutlaka.
Çamaşır yıkasa bulaşık toplasa bile kar.
Evde tel karşısında geçireceği süreden yarım saat tasarruf etse ev işini bir çoğu biter
Birlikte olan zamanı da eğlenerek geçirirsiniz
O zaman bir yuva değilde öğrenci evi yada bekar evi gibi olacak sanki öyle geliyor bana.Neden istemiyorsunuz?
O zaman bir yuva değilde öğrenci evi yada bekar evi gibi olacak sanki öyle geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?