- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.553
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
Simdi affederseniz evlendikten sonra fazlasiyla yapar sizi de nasilsa affetti diye dusunerek tepenize cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrılır mı sizce? Buraya abartıyo muyum falan yazanların hangisi ayrılıyo ki bu kız ayrılsın? Daha evlenecek 2. ayda hamile kalacak sonra aldatılacak da bebeği bahane edecek boşamayacak kocasını. O konular böyle geliyorum diyerek geliyor işteAyrılmıcan dimi?
Bende öyle düşündüğümden sordum djdjdjAyrılır mı sizce? Buraya abartıyo muyum falan yazanların hangisi ayrılıyo ki bu kız ayrılsın? Daha evlenecek 2. ayda hamile kalacak sonra aldatılacak da bebeği bahane edecek boşamayacak kocasını. O konular böyle geliyorum diyerek geliyor işte
lütfen elalem ne der bir ay kaldı deyip başınızı yakmayın.
engellemek için mesaj atmak nedir yani acayip saçmalamış. mesajda ne yazdığını okumadınız mı?
Gördüğüne mi inanmak istersin yoksa duyduğuna mı sen karar ver ? Ben olsam gördüğüme inanır canım ne kadar yansa da ayrılırdım.1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
Ya kızlara bakabilir çoğu erkek yapıyor önüne geçemezsiniz ama mesaj atması kabul edilemez1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
Arkanıza bile bakmadan kaçın. Teşbihte hata olmaz, köpek b*k yemekten vazgeçmez derler.1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
Birini engellemek için mesaj atılmaz, direkt engellenir, nişanlınız yalan söylerken beynini hiç kullanmamış1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
İğrenç ayrıl bacim1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
Engellemek amaçlı yazmak mı? Engellemek istersen engellersin ve biter. İçerik olarak neye odaklanırsan o çıkıyor kesfette, maalesef. Evlenmeden önce görmüş olmanız büyük şans.1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen
Ayrıldın mı yoksa düğün için son günler mi?1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen