Demek ki annesi ile dert ortağı olmuş babasının yokluğunda. Buna da karışmayın bir zahmet. Siz daha 8 aylık evlisiniz o ömürlük annesi. Bunu dile getirmeye devam ederseniz aranız açılır bilginiz olsun.merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Bence haklısınız ya..Siz artık bir ailesiniz bunun farkında olmalı. Hergün arayabilir ama 3-4kez çok gibi ya. Ama tabi onlar da haklı kadının eşi yok oğlu sonuçta. Onun telefonuyla uyanırız demişsiniz bu kadar içinizde olmamalı bence. Ama kırmamalısınız da.....Of zormerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Araması kadar doğal bir durum yok ama geç saatte arıyorsa çok ayıp yaptığı ve o kadar konuşacak ne buluyorlar benim gözümde erkek adam az ve öz konuşmalımerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Bence gayet nornal.merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Yok 6 yıl falan olmuş galiba. Ben de hala onu çözemedim o yüzden kafama takılıyor biraz da.Kadın eşini yeni kaybettiyse normal bence, babam öleli 1,5 sene oldu ama annem hala kendine gelemedi ama abimi böyle sık sık aramaz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı sonuçta. Eğer eşiniz ve annesi arasında bağımlılık türünde bir iletişim varsa size hak verirdim, bunu da en iyi siz bilirsiniz.
Birde seni mi arıyordu ?? Belki uyandık, özel anlar geçiriyoruz yani. Arar mı insan pazar sabahı evli abisini ya. Ben evli kız kardeşimi eşinin evde olduğu saatlerde asla aramıyorum. Bir şey konuşmam gerekiyorsa mesaj atıyorum öncesinde "müsait misin? uygun olduğunda arayayım" diye.Annesidir tabi konuşsun ama bu fazla. Eşiniz tek çocuk da değilmiş annesi yalnız da değilmiş bu kadar dramatize edecek bir şey yok. Gece geç saatlerde veya sabahın erken saatlerinde zaten evli bir insan çok önemli değilse muhabbet için aranmaz. Eşimin kardeşi yapardı bunu Pazar günleri erkenden arardı onun telefonuna uyanırdık haa uyanmadık mı merak eder beni arardıEşiniz de çok hoşnut değilse bence tatlı dille söyleyebilir, anne hep sen arıyosun azcık izin ver de ben de arayayım gibi gibi.
Kusura bakmayın ama aynı şeyi sizin anneniz yapsa seve seve açar sohbet eder eşinize laf bile düşürmezsinizmerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?