Abartıyomuyorum, sizce haksızmıyım çok üzülüyorum artık:(

Sizinkiler de bizimkiler gibiymiş aynı. Onlar da ben aksi olduğum için evde sorun çıkmasın diye hep diğerlerini susturmaya çalışırlar ama hiç susanını da görmedim :) Ablan seni ezmeyi alışkanlık haline getirmiş sanırım. Sen de aşırı derecede sessiz kalmışsın. O susmuyorsa sen de susma. Benim kız kardeşimle aramda bir yaş var. Ona böyle şeyler söyle, hemen ağzına geleni söylüyor. Zayıf noktalarımdan vuruyor ben de eleştirdiğime eleştireceğime bin pişman oluyorum. Birden kendimi ağlarken buluyorum. Sen de zayıf noktalarıyla vur o zaman. Bi daha senle uğraşmaz bir iki kere yaptın mı. Milletin içinde sana küçültücü laflar söylemesine de müsade etme. Ben kardeşime yapsam bunu saçımı başımı yolar valla.

bir ablazede de benim. çocukluğum ergenliğim yaşadıklarım. öyle çok şey var ki; anlatsam diyorum rahatlasam ama kendim bile konuyu özet haline getiremiyorum.
ablanı fazla önemseme, önemsedikçe üzülürsün ama seni özellikle başkalarının yanında ezmesine de izin verme.

ablanın psikolog olduğundan emin misin iyi araştırın bence sizi kandırıyor..

konuşmak çözüm değil bu tiplere direk dal kafa göz bak bir daha yapabiliyormu abla filan demem döverim ben vallahi :)

Tartisman gerekmiyorki kirildigini, incindigini belli etmen icin..kendini bu kadar sikma insan evinde rahat edemezse nerde edecek, bu sefer huzuru baska yerde arar olursun hic kendini bu durumlara sokma..

bir psikilogda kardesine empati yapamiyorsa, sinirli ve ofkesini hakim olamiyorsa bosa okumus bence..vallahi enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…