- 30 Temmuz 2021
- 19
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi selmik1302
-
Hani elbiseNişanlımın kuzeninin dügünü var , ben daha çok sade bir elbise giymek istedim ama nişanlımın tarafı çoğu seni daha yeni görecek saha ağır sık bişey giymelisin dediler ve abiye aldık ben beğendim ama çok abartı olacağını düşünüyorum lütfen bir fikir verirmisin ?elbisenin resmini de yükledim
Evet öyle ben beğendim ama abartı mı degil mi konusunda kararsızım , yükledim tekrar bakarsanızresim yok ama kimse ne giyeceğinize karışmasın
gönlüne ne sinerse onu giyinin
azıcık daha kısa olsaymış derdimEvet öyle ben beğendim ama abartı mı degil mi konusunda kararsızım , yükledim tekrar bakarsanız
Boyunu kestireceğim o kadar uzun olmayacakazıcık daha kısa olsaymış derdim
sanki kendi nişanınız varmış gibi görünüm verdi bana
diz kapağında olabilirBoyunu kestireceğim o kadar uzun olmayacak
kol kısmı biraz çirkin geldi biraz banabence abartı , ve çirkin bi model sevmedim bi de profıilinizde 23 yaş yazıyo. hele bu yaştaysanız uzak durun bundan
Bence bu abartı bir elbise değil. Ama önemli olan sizin ne istediğiniz. Hiç kimse için istemediğiniz bir şey yapmayın.Nişanlımın kuzeninin dügünü var , ben daha çok sade bir elbise giymek istedim ama nişanlımın tarafı çoğu seni daha yeni görecek saha ağır sık bişey giymelisin dediler ve abiye aldık ben beğendim ama çok abartı olacağını düşünüyorum lütfen bir fikir verirmisin ?elbisenin resmini de yükledimEki Görüntüle 2904041
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?