• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum? Haklı mıyım ?

Haklisin gunde 2 saat yaklaşık konusuyor. Ee isten saat 6 7 de gelse 12de uyusaniz 2 saat annesiyle konuşsa ben sinir olurum

Çok haklısınız.Kayınvalidenizin bu hareketi normal değil.Bir şeyin fazlası her daim zarar.Bu durumu normal karsilayan da ne bileyim.. Söyleyecek söz bulamadım.

merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Biraz zaman tanimalisin, kaç yıllık hayat arkadaşı gitmiş normal değil mi ? Senin kocamdan sonra diğerlerini de arıyordur biraz alışsın düzene biner.

Zamanla azalacaktır bence.Yeni bir kayıp vermiş evladıyla teselli oluyor belliki.Anne oğul onlar ilişkileri hep yakınsa normal.4 5 abartı tabi biraz azaltması gerekiyor.

Birde seni mi arıyordu ?? Belki uyandık, özel anlar geçiriyoruz yani. Arar mı insan pazar sabahı evli abisini ya. Ben evli kız kardeşimi eşinin evde olduğu saatlerde asla aramıyorum. Bir şey konuşmam gerekiyorsa mesaj atıyorum öncesinde "müsait misin? uygun olduğunda arayayım" diye.
İşte düşüncesizlik kaç kere uyardık yine bildiğini okuyordu sonra noldu kendi evlendi aramayı bıraktı çünkü farketti ne kadar rahatsız edici olduğunu 😂 eşime diyorum şimdi de biz arayalım da görsün 😂

Back
X