merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abartıyor muyum? Haklı mıyım ?
- Konu Sahibi afemesya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
- 26 Haziran 2020
- 234
- 406
- 53
Demek ki annesi ile dert ortağı olmuş babasının yokluğunda. Buna da karışmayın bir zahmet. Siz daha 8 aylık evlisiniz o ömürlük annesi. Bunu dile getirmeye devam ederseniz aranız açılır bilginiz olsun.merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
- 16 Aralık 2024
- 290
- 306
- 18
Bence haklısınız ya..Siz artık bir ailesiniz bunun farkında olmalı. Hergün arayabilir ama 3-4kez çok gibi ya. Ama tabi onlar da haklı kadının eşi yok oğlu sonuçta. Onun telefonuyla uyanırız demişsiniz bu kadar içinizde olmamalı bence. Ama kırmamalısınız da.....Of zormerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
- 27 Ağustos 2022
- 4.629
- 7.804
- 88
- 6 Mart 2024
- 2.199
- 2.080
- 48
Araması kadar doğal bir durum yok ama geç saatte arıyorsa çok ayıp yaptığı ve o kadar konuşacak ne buluyorlar benim gözümde erkek adam az ve öz konuşmalımerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Bence gayet nornal.merhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
- 18 Şubat 2018
- 12.147
- 2
- 54.430
- 598
- 44
Kadın eşini yeni kaybettiyse normal bence, babam öleli 1,5 sene oldu ama annem hala kendine gelemedi ama abimi böyle sık sık aramaz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı sonuçta. Eğer eşiniz ve annesi arasında bağımlılık türünde bir iletişim varsa size hak verirdim, bunu da en iyi siz bilirsiniz.
Tabi ki arasın. Ben de diğer konulara takılıyorum zaten. Bu arada yalnız yaşamıyor evde 4 kardeşi daha var. Başka evli kardeşleri falan da var. Ama bi tek onu öyle o saatlerde arar. Bütün olayları anlatır ve eşimin gündemi ora da ki konular oluyor. Ben sabırlı insanım ama kendi hayatıma odaklanamaz oldum
Yok 6 yıl falan olmuş galiba. Ben de hala onu çözemedim o yüzden kafama takılıyor biraz da.Kadın eşini yeni kaybettiyse normal bence, babam öleli 1,5 sene oldu ama annem hala kendine gelemedi ama abimi böyle sık sık aramaz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı sonuçta. Eğer eşiniz ve annesi arasında bağımlılık türünde bir iletişim varsa size hak verirdim, bunu da en iyi siz bilirsiniz.
- 5 Mart 2024
- 178
- 138
- 18
Annesidir tabi konuşsun ama bu fazla. Eşiniz tek çocuk da değilmiş annesi yalnız da değilmiş bu kadar dramatize edecek bir şey yok. Gece geç saatlerde veya sabahın erken saatlerinde zaten evli bir insan çok önemli değilse muhabbet için aranmaz. Eşimin kardeşi yapardı bunu Pazar günleri erkenden arardı onun telefonuna uyanırdık haa uyanmadık mı merak eder beni arardı Eşiniz de çok hoşnut değilse bence tatlı dille söyleyebilir, anne hep sen arıyosun azcık izin ver de ben de arayayım gibi gibi.
- 11 Kasım 2023
- 333
- 305
- 23
- 30 Aralık 2024
- 85
- 88
- 3
- 25
Valla devamlı eve gelmesinden evde yatıp kalkmasından daha iyidir araması. Evet geç saatler zamanlı zamansız olmasa daha iyi sadece eşinize bunu söyleyin. Çünkü adam annesiyle de konuşmasın mı? Konuşmaktan zarar görmedim. Bir de en büyük çocuk göz bebekleridir Kv de tek kalmış anladığım kadarıyla en azından eve gelip size sarmıyor buna da şükür.
Bu duruma taktıkça gözünüze daha çok batar. Onlar konuşurken kulaklık takıp bişeyler dinleyebilirsiniz. Böylece ne konuştuklarına da maruz kalmamış olursunuz hem de onların ilişkisinin dışında kalmış olursunuz. Yani erken saatte arayıp uykudan uyandırması rahatsız edici ama onun dışında gün içinde konuştukları süre ve neler konuştukları sizi ilgilendiren bi durum değil bence.
- 27 Ağustos 2024
- 397
- 894
- 18
Ben konu sahibine hak veriyorum.
Her gün konuşabilirler fakat günde 3-4 kere fazla. Her konuşmanın en az yarım saat olduğunu söylemiş.
Acil bir durum olmadıkça sabah erken saatte ne kendi annemin ne de eşimin annesinin telefonuna uyanmak istemem. Eşim yanımdan kalksın telefonda yarım saat konuşsun istemem. Aynı şekilde gecenin bi vakti benim eşimle vakit geçireceğim saatlerde öylesine sohbet etmek için neden aranalım?
Eş çalışıyor diyelim, eve geldiğinde zaten eşiyle geçireceği vakit kısıtlı. Beraber 4 saat verimli vakit geçireceksek bunun yarısını neden telefonda annesiyle konuşmak için harcayacak? Annesi olması şart değil. Bu arkadaş olur, başka aile bireyi olur fark etmiyor. Ara sıra olması tamam ama her gün her gün ben böyle telefon trafiği yaşasın istemem eşim.
Günde bir kere konuşur, sohbetini eder. Varsa derdi dinler sonra herkes kendi günlük hayatına odaklanır. Birde her detayı anlatıyormuş gerekli gereksiz. İnsanın bir noktadan sonra odağı dağılır. Acil bir şey olmadıkça, eşimle geçireceğim vakitten kimsenin çalmaya hakkı yok HER GÜN.
Mesela annem beni aramaz önemli bir şey olmadıkça, genelde ben günde bir kere ararım. Arama huyu yok ama sürekli mesaj yazar gün içerisinde. En ufak şeyi anlatır aynı konu sahibinin kv si gibi. Bir şey almış diyelim hemen fotoğraf atar, aldığı şey kargoya verilsin haber verir Sana gelecek ürünün kargoya verildiği beni ne ilgilendirir mesela? Bunun gibi örnekler hani gerekli gereksiz her şeyi anlatır, söyler.
Ben nişanlıyım. Nişanlım ayda bir yanıma geliyor yaşadığım şehre. 2 gün kalıp dönüyor. Annem biliyor geldiğini mesela, görüşüyorlar da mutlaka dönmeden 1-2 saat. Fakat nişanlımın geldiğini ve kısıtlı zamanımız olduğunu, doğal olarak o 2 günü ona odaklı ayırmak isteyeceğimi bildiği halde bazen yine böyle gereksiz şeyler için mesaj atar durur. (bilerek yapmıyor, alışkanlık olmuş) Ben artık uygun bir dil ile müsait olmadığımı söylerim anneme. Oda anlar zaten o an.
Tam film izliyoruz bir mesaj, tam beraber yemek yapıyoruz bir mesaj. Ben buna 2 günde tahammül edemezken (sürekli iletişim halinde olmaya) konu sahibi bunu her gün yaşıyor günde 3-4 kere hemde mesaj ile değil direk aramayla. Yoksa annesi tabi arayacak oğlunu/kızını, konuşacak, dertleşecek. Fakat uygun saatlerde ve abartılmadan...
Her gün konuşabilirler fakat günde 3-4 kere fazla. Her konuşmanın en az yarım saat olduğunu söylemiş.
Acil bir durum olmadıkça sabah erken saatte ne kendi annemin ne de eşimin annesinin telefonuna uyanmak istemem. Eşim yanımdan kalksın telefonda yarım saat konuşsun istemem. Aynı şekilde gecenin bi vakti benim eşimle vakit geçireceğim saatlerde öylesine sohbet etmek için neden aranalım?
Eş çalışıyor diyelim, eve geldiğinde zaten eşiyle geçireceği vakit kısıtlı. Beraber 4 saat verimli vakit geçireceksek bunun yarısını neden telefonda annesiyle konuşmak için harcayacak? Annesi olması şart değil. Bu arkadaş olur, başka aile bireyi olur fark etmiyor. Ara sıra olması tamam ama her gün her gün ben böyle telefon trafiği yaşasın istemem eşim.
Günde bir kere konuşur, sohbetini eder. Varsa derdi dinler sonra herkes kendi günlük hayatına odaklanır. Birde her detayı anlatıyormuş gerekli gereksiz. İnsanın bir noktadan sonra odağı dağılır. Acil bir şey olmadıkça, eşimle geçireceğim vakitten kimsenin çalmaya hakkı yok HER GÜN.
Mesela annem beni aramaz önemli bir şey olmadıkça, genelde ben günde bir kere ararım. Arama huyu yok ama sürekli mesaj yazar gün içerisinde. En ufak şeyi anlatır aynı konu sahibinin kv si gibi. Bir şey almış diyelim hemen fotoğraf atar, aldığı şey kargoya verilsin haber verir Sana gelecek ürünün kargoya verildiği beni ne ilgilendirir mesela? Bunun gibi örnekler hani gerekli gereksiz her şeyi anlatır, söyler.
Ben nişanlıyım. Nişanlım ayda bir yanıma geliyor yaşadığım şehre. 2 gün kalıp dönüyor. Annem biliyor geldiğini mesela, görüşüyorlar da mutlaka dönmeden 1-2 saat. Fakat nişanlımın geldiğini ve kısıtlı zamanımız olduğunu, doğal olarak o 2 günü ona odaklı ayırmak isteyeceğimi bildiği halde bazen yine böyle gereksiz şeyler için mesaj atar durur. (bilerek yapmıyor, alışkanlık olmuş) Ben artık uygun bir dil ile müsait olmadığımı söylerim anneme. Oda anlar zaten o an.
Tam film izliyoruz bir mesaj, tam beraber yemek yapıyoruz bir mesaj. Ben buna 2 günde tahammül edemezken (sürekli iletişim halinde olmaya) konu sahibi bunu her gün yaşıyor günde 3-4 kere hemde mesaj ile değil direk aramayla. Yoksa annesi tabi arayacak oğlunu/kızını, konuşacak, dertleşecek. Fakat uygun saatlerde ve abartılmadan...
- 27 Ağustos 2024
- 397
- 894
- 18
Birde seni mi arıyordu ?? Belki uyandık, özel anlar geçiriyoruz yani. Arar mı insan pazar sabahı evli abisini ya. Ben evli kız kardeşimi eşinin evde olduğu saatlerde asla aramıyorum. Bir şey konuşmam gerekiyorsa mesaj atıyorum öncesinde "müsait misin? uygun olduğunda arayayım" diye.Annesidir tabi konuşsun ama bu fazla. Eşiniz tek çocuk da değilmiş annesi yalnız da değilmiş bu kadar dramatize edecek bir şey yok. Gece geç saatlerde veya sabahın erken saatlerinde zaten evli bir insan çok önemli değilse muhabbet için aranmaz. Eşimin kardeşi yapardı bunu Pazar günleri erkenden arardı onun telefonuna uyanırdık haa uyanmadık mı merak eder beni arardı Eşiniz de çok hoşnut değilse bence tatlı dille söyleyebilir, anne hep sen arıyosun azcık izin ver de ben de arayayım gibi gibi.
- 8 Şubat 2024
- 4.016
- 5.782
- 73
Gece yarısı falan günde 4 kete falan abartı ama yapmayalım yani .Hani hassas dönem tamam bir müddet susarım ben.Sonra bende annemi ararım günde 10 kez en az yarım saat konuşurum o zamanda eşimle film ortasında yemek ortasında sohbet ortasında bilmem neyin ortasında artık şak annem ariyor diye bozarım ortamı .Olurmu konu böyle açılsa herkes olmaz abartiyorsunbsen artık evlisin bağlılık değil bağımlılık bu yazardı.Annesi tabi arasin konuşsun ben yokken ben işteyken yada ben yemek yaparken.Fakat günde 4 kez uzun görüşmeler yok yani kim olsa rahatsız olur kayınvalide diye değil arkadaşı da arada böyle kardeside bu ne yani günde bı kere ara bı saat konuş kapat hadi.Bu kadar konuş konuş kadın annesine yapsa konudaki eşe abartiyorsun diyelim madem .Bu ne ya bizimkiler dizisindeki sevim koş gibi anlat anlat anlat saçma buldum
- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Kusura bakmayın ama aynı şeyi sizin anneniz yapsa seve seve açar sohbet eder eşinize laf bile düşürmezsinizmerhaba kızlar. 8 aydır evliyim eşimin babası vefat etmiş ve eşim en büyük erkek çocuğu. Kayınvalidemi seviyorum sorunumuz yok ama Annesi eşimi her gün arar bazen gün de 3-4 kere bile oluyor.bazen onun telefonuyla uyanırız bazen geç saatlerde. Ve en az yarım saat konuşurlar o da eşimin kapatmasıyla. Ve en küçük şeyleri bile anlatır eşime.Ben de bu durumdan rahatsızım. O ise abarttığımı normal olduğunu söylüyor bana ise ayrı bi ev değiliz gibi rahatsız ediyorum diye düşünmüyor gibi hissediyorum. Sizce bu durum normal mi? Bu arada farklı şehirlerdeyiz.
Her gün aramasına karışmayın ama dediğiniz gibi çok arıyorsa bunu eşinizle konuşun