• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu abanozmu zeytinmi????

gulcanby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
82
0
36
Ordu
kızlar mutfağımın rengine bir türlü karar veremiyorum,önce siyah beyaz diyordum,sonra zeytin kreme döndüm,şimdide krem lake ağırlıklı parlak abanoz olsun diyorum,kırmızılarda hoşuma gidiyor ama ahşaplara göre daha hafif duruyor,bıkarım diye düşünüyorum,sanki kahve tonları daha sıcak duruyor,bilmiyorum,nolur beni bu karasızlıktan kurtarın,lütfen önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum:58:

bence alt zebrano üst krem süper oluyor.... evimin bütününede uyuyor...kırmızı yaptırrsan evinde kahveli ise çok uyumsuz olur...evinin bütünlüğünü düşün

evinin diğer odalarında olmayan bir renk olsun bence...mesela evinde kahverengi ağırlıklıysa mutfak sşyah beyaz olsun.

bu gidişle siyah beyaz yaptırcam heralde offf bıktım bu kararsızlıktan,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir heralde değilmi arkadaşlar..

bu gidişle siyah beyaz yaptırcam heralde offf bıktım bu kararsızlıktan,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir heralde değilmi arkadaşlar..

canım ben parlak zeytin yaptırıyorum ama henüz bitmedi sanırım bu hafta içi biter ve taşınırız istersen sonucu sana yazarım...hatta resimde eklerim..tezgahım siyahlı griyli granit oldu..

canım ben parlak zeytin yaptırıyorum ama henüz bitmedi sanırım bu hafta içi biter ve taşınırız istersen sonucu sana yazarım...hatta resimde eklerim..tezgahım siyahlı griyli granit oldu..

teşekkür ederim efsacım bende karar verdim sonunda üst parlak beyaz alt parlak zeytin tezgah siyah granit,inşaallah güzel olur,senin mutfağınıda merak ediyorum,resimleri bekliyorum:)

yaa resim eklermisiniz lütfen tezgah nasıl siyah güzel olurmu???ben bi türlü karar veremedim aynı renklerde düşünüyorumda ama tezgah beyaz daha iyi olur gibime geliyor bi türlü karar veremedim:(((

ama benim bahsettiğim mutfak dolaplarının rengi çok farklı o yüzden siyah uyumlu olurmu tezgahta yani bilemedim ki;((( $o2-1.webp

sizce böyle mutfaga siyahmı beyazmı daha iyi olur:SSS

Back
X