AB Rocket kullananlar

bebegim123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
54
0
slm arkadaslar...benim tek sorunum göbegim ve artik DUR Deme zamani geldiii...ve arstirdim en iyisid ab rocet miss...arkadaslar kullanipta yararinii weya hic bi faydasini görmeyen warmi??

mekik kesinlikle yok edıyo gobegı ama bırazcık sabır gerektırıyo hemncik gitmio ne yazıkkii :KK50: yemeklerede dıkkat edersen olmuş bil :KK64:

bende yenı aldım.hedefım gunde 100 mekık bu aletle klay oluyor.bırde epilitik bisiklet aldım.onunlada 45 dk en dusuk hızda bınıcem.hedefım 5 kılo.burdan paylasalım sonuclarını olurmu.

Ben kullanıyorum kesınlıkle cok etkılı bır alet fakat senın ne ıstedıgıne baglı dıyetle beraber karın bolgendekı yaglardan kurtularak yaparsan cok guzel sonuclar elde edersın
ama sadece spor yaparsan gene guzel sonuclar elde edersın karnın bır sure sonra dumduz olur fakat o bolgedekı yaglardan kurtulmadıgın ıcın bırakırsan mekık cekmeyı tekrar eskı halını alır tecrubeye sabıt! Bıde canım benden sana tavsıye onun cd de vardı bende ona bakarak calıs yada netten bak aproket vıdeolarına dogru hareketlerı yaparsan dogru kasları calıstırırsın daha guzel sonuclar alırsın mesela ben bı donem cok fazla yapmama ragmen sonuc alamamıstım sonra yanlıs yaptıgımı farkettım dogru nefes dogru hareketler sart vıdeoları ızlemen lazım

bende yenı aldım.hedefım gunde 100 mekık bu aletle klay oluyor.bırde epilitik bisiklet aldım.onunlada 45 dk en dusuk hızda bınıcem.hedefım 5 kılo.burdan paylasalım sonuclarını olurmu.

mekigi dogru cekersen emin ol faydasini görursun,,nefes gercekten cok önemli nefes alip wermelere cok dikkat et,,ben 1 hafta kullanmama ragmen faydasini gördum,,insallah dewami gelirrr hep birlikte eritiriz göbisleri:KK1:

Ben kullanıyorum kesınlıkle cok etkılı bır alet fakat senın ne ıstedıgıne baglı dıyetle beraber karın bolgendekı yaglardan kurtularak yaparsan cok guzel sonuclar elde edersın
ama sadece spor yaparsan gene guzel sonuclar elde edersın karnın bır sure sonra dumduz olur fakat o bolgedekı yaglardan kurtulmadıgın ıcın bırakırsan mekık cekmeyı tekrar eskı halını alır tecrubeye sabıt! Bıde canım benden sana tavsıye onun cd de vardı bende ona bakarak calıs yada netten bak aproket vıdeolarına dogru hareketlerı yaparsan dogru kasları calıstırde etırsın daha guzel sonuclar alırsın mesela ben bı donem cok fazla yapmama ragmen sonuc alamamıstım sonra yanlıs yaptıgımı farkettım dogru nefes dogru hareketler sart vıdeoları ızlemen lazım

bende bugun videolara baktim öyle yaptimm,,gercekten cok etkili hareketler war.sen nekadar bi sürede etkisini gördun pekiii????

Arkadaşlar tv de reklamlarını görmüştüm Mekik aleti | Mekik sehpas resmi sat sitesi sitesinden 69 tl ye aldım Üç farklı sertlikte yayları var.15 gün günde 2 defa mekik aletini kullandım günlük ortalama 40-50 mekik aile başladım 15 günün sonunda artık günde 160 mekiğe banamısın demiyordum.Ancak uyarayım başta ısınmadan başlamayım kötü oluyor sonu.Göbek kısmında faydasını gördüm

X