- 12 Temmuz 2011
- 54
- 0
- Konu Sahibi bebegim123
slm arkadaslar...benim tek sorunum göbegim ve artik DUR Deme zamani geldiii...ve arstirdim en iyisid ab rocet miss...arkadaslar kullanipta yararinii weya hic bi faydasini görmeyen warmi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mekik kesinlikle yok edıyo gobegı ama bırazcık sabır gerektırıyo hemncik gitmio ne yazıkkii yemeklerede dıkkat edersen olmuş bil
bende yenı aldım.hedefım gunde 100 mekık bu aletle klay oluyor.bırde epilitik bisiklet aldım.onunlada 45 dk en dusuk hızda bınıcem.hedefım 5 kılo.burdan paylasalım sonuclarını olurmu.
Ben kullanıyorum kesınlıkle cok etkılı bır alet fakat senın ne ıstedıgıne baglı dıyetle beraber karın bolgendekı yaglardan kurtularak yaparsan cok guzel sonuclar elde edersın
ama sadece spor yaparsan gene guzel sonuclar elde edersın karnın bır sure sonra dumduz olur fakat o bolgedekı yaglardan kurtulmadıgın ıcın bırakırsan mekık cekmeyı tekrar eskı halını alır tecrubeye sabıt! Bıde canım benden sana tavsıye onun cd de vardı bende ona bakarak calıs yada netten bak aproket vıdeolarına dogru hareketlerı yaparsan dogru kasları calıstırde etırsın daha guzel sonuclar alırsın mesela ben bı donem cok fazla yapmama ragmen sonuc alamamıstım sonra yanlıs yaptıgımı farkettım dogru nefes dogru hareketler sart vıdeoları ızlemen lazım
ayyyy gercektenmiii insallah lnsallahhh,,,peki nekadar bi surede eritirr bi bilginiz warmi?