Aarı sütü ve polen gebe kalma şansınızı yükseltiyormuş inceleyin

bayannil

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
36
0
LÜTFENN İNCELEYİN

Araştırmalara göre, Arı Sütü ve Polenle gebelik şansı yüzde 330 dolaylarında artar

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu yani kısırlık problemi yaşayan aile bireyleri için tedavisiz ya da tedavi ile denenmesi önemle tavsiye edilen etkin ürünlerdir.

Tavsiye edilen kürlerle tüp bebek, aşılama gibi tedavi yöntemlerinin başarı şansını istatistiksel olarak 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Böylelikle, tedavi ile ulaşılan yüzde 14'lerde olan net başarı ortalamasının bilimsel olarak yüzde 46'lara çıktığı ispatlanmıştır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır.

Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır. (ALINTIDIR)

http://www.aridunyasi.com.tr/gebelik...utu-polen.html

(not) YUKARIDAKİ ADRESTEN FAYDASINI GÖRMÜŞ KİŞİLERİN YORUMLARINIDA AYRICA SAYFANIN İÇİNDEKİ LİNKTEN OKUYABİLİRSİNİZ.

merhaba
bu bahsedilen kürlerden kullanan var mı ???
bi çok yerde bu tarz şeyler satılıyor önerisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun..

Merhaba, ben de denemek için bir kaç ay önce arısütü ve bal sipariş ettim, ve kullandım..ben hamile kalmak istiyorum..pco var bende..ve inanılmaz fark etti yumurtlama dönemimde yumurtalar pek büyüyüp çatlamazken farkı gördüm ve yumurtalar artık çatlıyordu..yalnız şunu söyleyim baya pahalı,ve dikkatli olun sahte ürün konusunda,arısütünü bal ile karıştırıp buzdolabının gözünde saklayın arısütü çabuk bozulur çünkü..arada bir yüzünüze maskesinide uygulayın farkı göreceksiniz bikaç hafta sonra..doğurganlık için içine polen de koyarsanız daha etkili oluyormuş,ama dediğim gibi biraz tuzlu,bakalım tekrar deneyeceğim,faydaları sayımayacak kadar çok arkadaşlar,ben faydasını gördüm yani

merhabalar hanımlar ben polen tozuyla balı karıştırmıştım ama bi işe yaramadı boyle duydugumuz seylerle kendımızı kandırıyoruz sadece daha neler neler denıdım fakat bı işe yaramadı

bende kullandım bu karışımdan.ama ne kadar süreyle kullanılacağını bilmiyodum sadece yumurtlama haftamda kullandım doktor tedavisinide bıraktıgım için yumurtam kaç mm olmuş bilemedim kasıklarımdaki agrıdan geliştiğini anladım.daha adet olmadım eger bu ay hamile kalırsam bu karışımdan bende herkese tavsiye edicem:) adetime 2 hafta varken gögüslerim çok agrımaya basladı herzaman boyle olmazdı adetten 2 gun once falan baslardı agrılar.bu bir belirtimidir..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…