Aamir Khan

kepçe kulaklarına hayran olduğum adam
uyyy ne tatlı bişi bu ya
rüyalarımı süslüyo gerçekten de
hanimiş de hanimişş...
ağlamak ayrı yakışıyo gülmek ayrı,çapkın çapkın bakmak ayrı..
ayrıca sesi de çok hoş

---
kendisi zaten 1.65miş,karısı yarı beline geliyo..nerden bulmuş hakkaten o kadını

Ölüp cennete gitsem talep edeceği tek şey bu adam olurdu ..
Allah neler yaratıyor adam 48 yasında ama tas catlasa 30 gb gorunuyor , nasıl bır aura,elektırık varsa adamı ızlemeye doyamıyor ınsan ..
Otursun öylece konussun mümkünse gülümsesin hatta ağlasın oturup beraber ağlayalım ..

Kendisini 3 idiot ile tanıyıp lagaan ile kapanısı yapmıs bulunuyorum ..
Neredeyse butun roportajlarını ızledım , pek bısey anlamıyorum aksanından dolayı ama ızlemek bıle yetıyor
Moralım düzeliyor,mutlu oluyorum izlerken .
Hayatını , kişiliğini okudukca hayranlığım artıyor ..
Ülkesinde '' mükemmeliyetçi Aamir '' olarak bılınıyor ama kendısını tanımlaması cok mutevazı
Maşallah dıyorum umarım bir 48 yıl daha mutlu ve basarılı hayatına devam eder, Allah uzun ve mutlu bır omur yasamasını nasıb etsın..
Görmeden de oyle sevıyorum adamı abim , kardeşim , dostummuş gb ..

Edit : Allahım adam ne kadar donanımlı,harika bir insansa karısı da o kadar eksik,suratsız biri
Aamir ıngılızce bır roportajında : Karısı senaryo yazmaya baslayınca cok korktugunu ama bısey soylemedıgını acıklıyor ve eklıyor korktugum gb olmadı basarılı oldu dıye.
Ama nezaketınden ve karısını kırmamak ıcın soyledıgı cok bellı oluyor zira film Aamir Khan'ın karıyerınde bir leke

Evet karısına da saydırdıkta sonra yazımı huzurla noktalayabılırım..
Şaka bır yana ben hayatım da insanların dış guzellıgını değil iç guzellıgını keşfedip,aşkına bu kadar sahip cıkan baska bır erkek görmedim..
Kiran Rao dunyanın en şanslı kadınlarından biri ..

En önemli özelliği : Sadece sevginin ve sabrın dunyayı ıyılestireceğine inanması ve müslüman olmasıdır ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç tanımadığım,resimlerine bakınca birşey kaybetmemiş olduğuma kanaat getirdiğim kişi.

3 İdiots, Rang De Basanti, Taare Zameen Par filmleriyle Hint sinemasında yeni bir çığır açmıştır..Hatta Hollywood-Bollywood çatışmasının da başlangıcıdır..Ama nedense Shahrukh Khan'ı daha çok severim.

Bu adam ne güzel bakıyor, bakışları insanın bütün hücrelerine kadar işliyor. Heralde canlı canlı yanımda olsa benim gözlerime baksa bayılırım. Fikirleri, yapıtları, tavrı mükemmel biri. Aynısından bir daha gelmeyeceğine göre

İnsanları fiziğine göre eleştirmek istemiyorum ama burdaki herkesle hemfikiriz ki eşi öyle ahım şahım değil. Demekki Aamir sevecek bir sebep bulmuş, demekki aşkı sadece dış güzelliğe değil. Böyle sadık, sevgi dolu bir adam bize de denk gelir umarım.

Son düzenleme:
Aamir Khannn :) ahhh ahhhh....

Ghajini,3 idiots,fanaa filmlerini izledim diğer filmlerini de en kısa zamanda izlemeyi istiyorum... Kendisi çok karizmatik ve çekici :) Filmleri uzun olmasına rağmen hiç sıkıcı değil...

çok sempatik bulduğum bütün filmlerini sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim şahsiyet.

bu nedir yahu yeni üye oldum, hayranlığınız 2013 de son bulmuş.. dhoom3 izleyen yok mu?

Aklı sınar, yüreğe de dokunur, Aamir Khan filmlerinin hem hikayeleyiş dili hem ritmi başkadır...Kısaca güzeldir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…