Aamir Khan

after_before

OlduğuKADAR olmadığıKADER
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
6.339
4.851
373
Bay mükemmelliyetçi. Her filmi şaşırılarak izlenen, her role çok güzel giren aktör.

Son düzenleme:
Bir çok filminin izlenmesi gereken aktör. Ve ben bu ara fena sardım bu filmlere.

3 idiots, Ghajini, Rang De Basanti, Fanaa, Taare Zameen Par izlenmesi gereken filmleri.

Bende cok beğeniyorum kendilerini İlk, Ghajini filmini izledim. Sonra müptelası oldum zaten, çoğu filmini izledim :) Bi kaç resim paylasmak istiyorum

Bu fanaa filmindeki hali

Ghajini

3İdiots

Her çocuk özeldir

Kiran Rio ile evli ve bir çok insan tarafından çirkin diye sıfatlandırılıyor. Aamir sevdiğine göre kalbi temiz biriymiş demek ki. Kiran'dan önce de 1 evliliği oldu ve o evlilikten 2 çocugu var.

Fimlerine gelince;
Her ögretmen, ögretmen adayı ve ögrencilerin izlemsesi gereken filmler; 3 Idiots, Her Çocuk Özeldir
Salya sümük aglamak isteyenler için; Ghajini, Fanaa
Özgür ruhlulara tavsiyem; Rang De Basanti

Son düzenleme:
aşk güzelliğe bakmaz ki zaten seviverirsin bir sebepten
demek ki karısının da ona kendini aşık ettiricek bir tarafı var

Anaaaaaaaaaaam bende konu açmayı düşünüyodummm bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaa ♥♥♥

amir khanın iki üsteki resmindekinin yeğeni olduğunu bilmiyorum çok şaşırdım bunlar ailesi bollowoodu oluşturuyorlar anlaşılan:))

Ben sadece 3 Idiots filminde izledim ve ilk gördüğümde aşırı derecede Sinan Yılmaz'a benzettim.
Aslında burunları filan benzemiyor göz yapıları mı benziyor diye düşünüyorum ama nedense benzettim ben

Fanaa ve Ghajini filmini şiddetle önerdiğim, kendisini izlemeyenin çok şey kaybedeceğini düşündüğüm oyuncu.
Kendisi hem yönetmen hem oyuncuymuş bu arada.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…