ben çare buldum:))) çatlak bölgenin üstüne derimizden eklemek
Bio oil gecirmiyor arkadasım 2,5 aysdir kullanıyorum düzenli olarak
bio-oil çatlağı yooook ediyo diyeee asla yorum yazmadım.....ama çatlağı inceltiyo görüntüsü hafifliyooo.....bende öyle en azından ....
öyle bişi dediğini bende demedim cnm zaten
keşke gecirse
benimkiler ince cizgiler halinde ama henüz fayda etmedi sisem bitene kadar dvm edeceğim inş gecirir.
tuana kese kullanki daha faydalı olsun bio-oil.....
Bide sahte ürünler var.... Gerçek olup olmadığınıda bilmiyoruz ki...yurt dışından alıyoz ama sahte mi değil mi bilemiyoruz......
sımdı tamamen sılınmısmı catlaklar hıcmı gozukmuyor? bırde bır arkadasım derı ekletmek yamıs o ne demek? ıse yarar bır yontemse bızımlede paylasırmısınız acaba
hımm bende arkadasınızın catlaklarımı tamamen mı yok olmus dıye sordumanlamamanız normal cunku ben tamamen gecmıs sanıp heyecanlandım ve hızlıca yazmısım kusura bakmayın
sımdı tamamen sılınmısmı catlaklar hıcmı gozukmuyor? bırde bır arkadasım derı ekletmek yamıs o ne demek? ıse yarar bır yontemse bızımlede paylasırmısınız acaba
kızlar benm bi arkadaşımda kullandı hiçbi işe yaramıo kremlere inancım yok artık benm para tuzağı
melino , jenoviyi deneyecek misin?
HB sitesine baktım bir alana bir bedava veriyorlar 60 tl ye yakın bir fiyatı var uygunmuşta.